Mamici norocoase de sept-oct 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 8

Codruta27 spune:
Anis, Bine ati revenit! Te asteptam mai des pe forum acum!
Ange, spor la shopping! De ce nu incerci ceva cu maneca lunga de la tati?38+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut

felicic76 spune:
si eu prin zona, trag cu ochiul la voi
la imbracaminte port jerse-uri 3/4 care se intind, am blugi si colanti de gravi, plus colanti obisnuiti si declar lipsa 1kg. am 14 kg pana acum, sotul zice ca o observat ca nu am mai mancat ca haple de sambata incoace
Azi merg cu o cumnata la ultime cumparaturi gen aleze, pampers scutecele si maine seara ma progamez la coafor.
Bagajul nu-l strang la un loc, asa, de-a naibii, le am impartite in sertare, daca o fi sa fie, stiu de unde sa le iau si le arunc in valiza, dar sa-l fac si sa-l tin la usa, NU
cui am spus ca sunt pe punctul de a naste zice ca nu, nu se poate, nu mi-a coborat burta, dar avand in vedere ca eu am fost o asimptomatica toata sarcina, nu ma mai mira nimic
am primit mesaj de la clau, isi cere scuze ca nu a mai putut intra, bebitza a facut colici din a cincea zi si le ocupa tot timpul
despre pozele boboceilor nu mai vorbesc, toti sunt frumosi, cred ca avem cea mai frumoasa colectie de bebei si inca mai avem pana in noiembrie.
35+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

monica_dicut spune:
Neatza gagics.
Azi ce vesti bune mai primim? ca ieri a fost o zi tare plina.
Fetelor, va multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa mea. Imi sunteti prea dragi toate si chiar nu vreau sa plec sau sa nu mai citesc. V-am spus ca stau pana la capat sa fiu eu sigura ca toti bebeii si mamicile sunt bine. Nu sunt nici eu chiar atat de tare, mai plang, mai urlu dar usor usor imi revin desi nu voi uita niciodata. Si sper din suflet sa ma mai intalnesc macar cu unele din voi la o alta odisee pentru bebedoi si sper sa ne mai intalnim sau sa mai vorbim pe mess sau pe forum si pe viitor. Mi-ati fost atat de apropiate cum nu mi-au fost persoane din jurul meu pe care ii credeam prieteni. Hai ca o dau in altele acum
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Giulianna, imi pare tare rau ca si Edi sufera din cauza colicilor. Chiar am scris azi ca micuta mea e mai bine dar tocmai a facut o criza in timpul mesei ... mi se pare ca e si constipata, face kk putin si tare. Nu functioneaza Debridat-ul? ![]() ![]() Povestea puiului meu drag |
Chiar nu pot sa-mi dau seama ce se intampla. Dupa ce am inceput sa-i dau Debridat era chiar linistit, dormea ore intregi, manca bine...acum nu stiu de ce e asa agitat. I-am pus ieri un supozitor, nu mai facuse kk de duminica de pe la pranz. Am zis ca-i constipat si ca nu are putere sa se screama sa iasa kk. Nu era constipat, a facut moale. Am inteles ca daca-i constipat chiar daca-i pun supozitor trebuie sa faca tare.
Am schimbat si laptele, am luat Humana PRE, am inteles ca e aceeasi concentratie ca si PreNan-ul numai ca mai ieftin.
I-am dat si ceai de musetel...ce sa-i mai dau si ce sa-i mai fac?
Mamica fericita de

"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

_giulianna_ spune:
Moni
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller

anca81 spune:
Giulianna, e posibil sa fie asa agitat din cauza ca i-ai schimbat formula de lapte. Stomacelele lor se obisnuiesc cu un fel si cand il schimbam - ii dam peste cap. Sper sa-i treaca cat mai curand
Carla tocmai mi-a facut iari o criza, a facut kk, am schimbat-o, iarasi a facut - iarasi am schimbat-o ... de 4 ori. Si urla incontinuu. Si eu i-am schimbat formula, ii dadusem inaine Nan1 simplu iar la indicatia medicului am luat Nan1 HA - mi-a spus sa incercam cu asta sa vedem daca nu cumva are alergie la ceva si de aceea plange atat de mult insa nici un efect. Acum iarasi am trecut pe Nan1 simplu. De aceea iti spun ca e posibil sa fie asa agitati cand li se schimba formula.
Edit: ai incercat sa-i dai ceai de chimen in amestec cu anason? Dar nu pliculete, sunt la farmacie naturiste seminte.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

angelynna82 spune:
Moni
Codruta deja i-am arestat azi o bluza de trening 36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Muuh spune:
giulianna, anca trecerea de la o formula la alta se face treptat. E foarte important mai ales cand sunt asa mici.
moni tu mi-ai dat cea mai importanta lectie de viata de pana acum. Prin optimismul, curajul si taria ta. Draguta mea plangi, urla descarca-te ca sa ai putere sa mergi mai departe.