Mamici norocoase de sept-oct 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, imi pare tare rau ca si Edi sufera din cauza colicilor. Chiar am scris azi ca micuta mea e mai bine dar tocmai a facut o criza in timpul mesei ... mi se pare ca e si constipata, face kk putin si tare. Nu functioneaza Debridat-ul?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
irina, offf, ce rau imi pare pt micutza ta:( multa sanatate!
mamicutzele cu ccc copilasi coliciosi , imi pare rau si sper sa treaca cit mai repede.
lau, cind ai timp, pove si mie cum fuse inisa cit timp ai stat in spital, pliiiz. am vazut ca v-a vizitat, acolo cum a fost?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Laureta, ai rezolvat problema cu sanul pana la urma? Pupici sa treaca repede!

Irina, imi pare asa de rau pentru piticuta! Dar se face ea bine! Sa dea DD sa treaca repede, repede!

Ramo, bafta multa maine! Astea asaaa, pentru incalzire!

Dragele mele, nici eu nu cred ca mai am mult! Au inceput durerile ca cele menstruale, contractii din ce in ce mai dese....Stau cumintica, pentru ca tare mi-ar placea sa-i facem un cadou special lui tati saptamana viitoare cand e ziua lui! Dar oare bub mai vrea sa mai stea 6 zile? Astazi scimbam semnatura!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Codruta ce inseamna contractii mai dese ???? Scoatem agitatele ?

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna dimineata ca asa e la mine

Felicitari mamicilor...mama mia ce ploua cu bebelusi...si ce frumos e!!!
Eu sunt ok, m-am intors in tara..si vreau s ava zic ca imi mergea tare bine cu piciorul la mare..e cum am ajuns acasa au inceput problemele...aseara era f umflat intr-o portiune a piciorului.Credeti-ma ca de abia astept sa ansc..asa ma streseaza starea asta..plus ca sunt un pic si ingrijorata din cauza insertiilor gasite pe placenta la ultima eco.

Saptamana viitoare ma duc iar la eco si atunci se hotarase cand nasc , cum nasc...ca Tutunaru imi zicea ca nu mi l-ar lasa sa vina cand vrea ea...ca ii e un pic teama de strea cum va evolua placenta..asa ca ma astept sa nasc in septembrie acum...

Pupici la toti bebelusii...si mamicilor

*** AniS ** 35+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Codruta ce inseamna contractii mai dese ???? Scoatem agitatele ?

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

AAA, nu inca! Sunt nedureroase, dar se intareste burtica mai des decat pana acum! Va spun eu cand sa le scoateti pe dragute!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

khristin nu stiu cine dar uite aici cu ce ma rasfat eu
http://good-times.webshots.com/photo/2779617080102128129sDjHOU

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Ange, e asa de dulce bebelina ta!!!Ne-ai rasfatat si pe noi cu zambarici frumos!

37+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Codruta e dulce dar nu e bebeblina mea,aseara rasfoiam pe forum si am vazut poza asta...tare mi-ar place sa aibe si a mea cand o sa vina ochii albastri si gropitele lu tacsu

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

khristin nu stiu cine dar uite aici cu ce ma rasfat eu
http://good-times.webshots.com/photo/2779617080102128129sDjHOU

Bebe

Eco

Ooooopsss! Am facut o gafaaaa cat casa de mare! Scuze!!

Ange, e asa de dulce bebelina ta!!!Ne-ai rasfatat si pe noi cu zambarici frumos!

37+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Codruta e dulce dar nu e bebeblina mea,aseara rasfoiam pe forum si am vazut poza asta...tare mi-ar place sa aibe si a mea cand o sa vina ochii albastri si gropitele lu tacsu

Bebe

Eco

Ooops am facut o gafa cat casa de mare!!! Scuzeee!

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

38+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Sper sa treaca repede colicii bbilor

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura, din pacate neuronul meu nu mai functioneaza asa de bine

Am fost pana la banca sa platesc rate...am gasit chiloti si o camasa de noapte (pacat ca nu mai avea inca una)ca e tare frumoasa iar pt bblina am luat inca un prosop mare

Partea nasoala e ca iesisem sa imi iau o bluza cu maneca lunga...ca ce am eu nu imi vine dar n-am gasit nika , dupa amiaza ar trebui sa mergem sa-i luam patutul si salteaua.... sa speram ca termina tati mai devreme

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Nu-i nimic Codruta , oricum i-am aratat si lui tacsu de dimineata fotografia...explicandu-i ca vreau si eu o fetita asa

Bebe

Eco

Mergi la inceput