DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Malinas, stai linistita...Uite eu la prima nastere, l-am sunat pe dr. la 6 si ceva dimineata ca mi s-a rupt apa (o sa-ti dea pe final nr lui de nasteri, telefon la care raspunde oricand - insa se supara daca il suni pt alte probleme pe nr ala, de aia il si da la sfarsit).
Mi-a raspuns omul, mi-a zis sa merg sa ma internez,am ajuns pe la 7 la spital, pe drum ne-am si intalnit cu T (noi stam destul de aproape de spital si cabinet, si se pare ca si T chair si mai aproape )
Internare-hartii si alte formalitati, analize, moasa etc... T intr-adevar mai avea operatii, controale, sau ce treburi mai avea, si mai trecea din cand in cand... Insa, el netracand des pe la tine in stadiul de travaliu, isi trimite rezidentii... are vreo 2-3(stiuti de mine cel putin: Bogdan, Ioana). Pe timpul travaliullui, cel putin in a doua parte a lui, aia dureroasa (ca n-am prins epi) a stat Ioana langa mine, m-a incurajat cand sa imping etc, m-a suportat ce sa mai..ff draguta, iar in apropierea momentului expulziei l-a sunat pe Tutunaru (care posibil sa fi fst la cabinet deja, ca era cam 3 si ceva pm), care a si venit destul de repede, m-a taiat, m-a mai pus sa imping de vreo 2-3 ori, a iesit copilul, l-a scos, a taiat cordonul, l-a dat la asistente+dr neonato, i-a dat indicatii Ioanei cum sa ma coasa, si ea m-a cusut.
Ioana in rest a mai venit sa ma vada, cum ma simt ce si cum, iar in ultima zi, inainte de externare a venit si cu T.

Cam asta a fost...stai linistita ca T. are rezidenti care sa-l ajute, ca intr-adevar la cate are pe cap, nu ar face fata singur. Insa T. nu te lasa de izbeliste, oricum el comunica cu rezidentii, stie de tine, chiar daca poate lasa impresia ca nu, ca nu stii unde sa-l gasesti...este omul care apare exact cand trebuie
Iar Ioana intr-adevar este ff draguta, sper sa o prind si acum

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

este adevarat ca la spital este foarte greu sa poti vb cu Dr. T. mie una imi venea sa ma externez si sa dau o fuga pana la cabinet, vroiam sa plec acasa si nu stiam daca ma mai tine in spital, dar a venit dimineta si m-a vazut, apoi a intrat in operatii si gata. A doua zi l-am pandit la blocul operator si de formele de externare s-a ocupat rezidenta. I-am spus ca nu revin la spital decat daca mi se rup membranele si mi-a zis nu, si daca revin contractiile ma suni si vii la spital.Acum sunt intr-o situatie usor ingrata, a trecut o sapt de la externare, alte semne de nastere nu am, ma gandesc sa ma duc maine la control, sa vad ce face bebe(el zicea ca nu trec de duminica, ca ne vedem sigur si ca-i de garda)
Nici progamare nu am mai facut asteptand in fiecare zi sa nasc.

dianaf: nu fii suparata, se mai intampla, sa stii ca ieri era progamata si o prietena de-a mea pe care a amanat-o din aceleasi motive ca si pe tine. Nu a putut sa-ti faca internare ptr ca si patuturile de bebe erau ocupate, sunt 30 locuri in toata maternitatea si nu este singurul cu nasteri. Eu am prins liber, nu era nimeni la sala de nasteri, spre dim a venit o graviduta care nu era pacienta lui. Plus ca dumnealui are si interventii mici: cerclaje, laparoscopii etc, si de aceea se aglomereaza foarte mult. Ca o consolore si la ceilalti dri din spital se intampla la fel, eu am nimerit cu o sg pacienta de-a lui, restul din salon erau a altei drite.

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Dianaf, tinem pumnii stransi pentru maine !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

salutare!Am promis ca revin, vroiam sa va zic in legatura cu adeverinta de la servici...sunt niste adev. formulare aparute mai recent unde in continutul ei zice de Legea 96/2006, astea sunt bune si nu trebuie vizate de casa de asigurarii, daca ai modelul vechi de adev tb. vizat la casa de asig, eu am luat modelul nou de la casa de asig si l-am dus la serv. ca nu aveau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

monicabo, felicic76 multumesc de informatii. M-am linistit. De asta aveam nevoie. Tutunaru mi-a dat nr de telefon pt urgente. Sper sa-l folosesc cat mai tarziu.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

DianaF, multumesc mult pentru informatia despre adeverinte !!! Iti tinem pumnii si refacere usoara! .

oare modelul acesta de adeverinta nu se poate descarca si de pe net ?..

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Cred ca am gasit ceva aici: http://www.casmb.ro/formulare_adeverinta_de_asigurat.php
Adeverinta salariat - model conform Ordin 903/2007

scrie de Legea 95/2006...

cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna burtici/mamici

Citind pe aici am intrat un pic in alerta, deja trebuie sa ma pregatesc...am fost sambata si mi-am luat o camasa de noapte de alaptat, si chiloti de mamaie , mai am sa-mi iau papuci, halat si o periuta de dinti, data trecuta am uitat complet de ea, apoi a uitat sotul sa-mi aduca si tot asa...
Eu trusa de epidurala ma luat-o de la o farmacie din spitalul municipal, acolo era cel mai ieftin in 2007.
Daca sunt in concediu de crestere si ingrijire copil cu ce acte ma duc la spital? Oare cuponul cu faimosii 800 lei e de ajuns? teoretic asa ar trebui, ca daca nu eram asigurata nu primeam suma fabuloasa.

Eu am programare maine la cabinet,mai vine cineva?
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Dianaf, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!
Daca imi este permisa intrebarea...tu faci cezariana? Asa ai vrut tu sau asa a considerat Tutu?

Mergi la inceput

Oana Stefana, nu stiu sa iti raspund la intrebare dar te sfatuiesc sa trimiti un email aici: spitalelias@gmail.com. Eu am intrebat ieri daca adeverinta dupa modelul nou (Ordin 903/2007) trebuie vizata si la Casa de Asigurari daca nu sunt din Bucuresti (in cazul meu) si mi-a raspuns astazi ca ar fi bine sa fie vizata. (mai citisem un articol ca daca nu mergi la o unitate de servicii medicale din acelasi judet trebuie vizata la Casa de asigurari). Eu am sa o vizez ca sa nu am griji.

Mai poate ajuta si pe mine cu lista de acte necesare la declararea copilului; trebuie vreun act in plus daca parintii nu au domiciliul in Bucuresti (cum suntem noi)... Multumesc mult!

Poopici la burtici!

cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput