DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor si ca sa ne mai destindem, gandindu-ne la botez, daca aveti nevoie de formatie pt. petrecere, sa-mi spune-ti.
Sotul meu este interpret de muzica populara si colaboreaza cu multi solisti si formatii.

Va pupik, nastere usoara

14 saptamani fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Maine pe la 14-15 trebuie sa ajung pe la Tutu...vine careva pe acolo?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Madau si eu am programare la 14.20. Sper sa ajung la timp

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Eu maine ma duc la Genetic Lab sa fac Triplu Test.
Tineti-mi pumnii, va rog

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Buna, fetelor! In primul rand va multumesc mult pentru felicitari, cu intarziere, dar eu de-abia reusesc sa intru. In rest, bebe Sasha este bine, dar nu se satura cu lapticul meu si trebuie sa-i dau completare. Oana a trecut prin diverse stari de cand am venit acasa cu Sasha (de la incantare, ca de o jucarie noua, indiferenta, gelozie).
Si acum sa raspund repede fetelor interesate: pentru bebe in spital aveti nevoie doar de bepanthene unguent, baneocin pudra si pampersi (eu am avut un bax de nr. 1 si ce mi-a ramas mi-au dat inapoi) si hainutele de scos din spital. Daca vreti sa vi-l imbrace in hainute acolo, puteti duce, dar eu am preferat sa stea infasat acolo.
Eu adeverinta de serviciu nu am vizat-o, desi eram din alta localitate, si nu am avut prebleme. N stiu daca am avut noroc, dar ce-i drept eram in baza lor de date de la laparo.
Pentru declarare aveti nevoie doar de buletinele de identitate si certificatul de casatorie, dar sa-i spuneti lui tati sa se grabeasca cu declaratul pentru ca la externare aveti nevoie de ocopie a certificatului lui bebe; daca nu, trebuie sa lasati un alt act in original, si daca nu sunteti din Bucuresti, nu-i prea convanabil.
Desrpe nastere, va voi scrie alta data, cand voi avea mai mult timp. Ce pot sa va spun este ca pentru mine a fost OK si nu am motive sa ma plang. Intra-adevar este foarte mare inghesuiala in maternitate si daca sunteti bine atat voi cat si copilul, sunteti externate.
Mult succes fetelor care se pregatesc sa nasca, si stati linistite, sunteti pe maini f bune.
Un special pentru Mussete!

Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare: Cum se procedeaza la Dr.Tutunaru cu cezariana? Te programeaza din timp? (primul copil am facut cezariana - v-am povestit necazul ca la scos prea tarziu la 42 sapt si acum cred ca tot cezariana o sa fac)

15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui madlen

Buna, fetelor! In primul rand va multumesc mult pentru felicitari, cu intarziere, dar eu de-abia reusesc sa intru. In rest, bebe Sasha este bine, dar nu se satura cu lapticul meu si trebuie sa-i dau completare. Oana a trecut prin diverse stari de cand am venit acasa cu Sasha (de la incantare, ca de o jucarie noua, indiferenta, gelozie).
Si acum sa raspund repede fetelor interesate: pentru bebe in spital aveti nevoie doar de bepanthene unguent, baneocin pudra si pampersi (eu am avut un bax de nr. 1 si ce mi-a ramas mi-au dat inapoi) si hainutele de scos din spital. Daca vreti sa vi-l imbrace in hainute acolo, puteti duce, dar eu am preferat sa stea infasat acolo.
Eu adeverinta de serviciu nu am vizat-o, desi eram din alta localitate, si nu am avut prebleme. N stiu daca am avut noroc, dar ce-i drept eram in baza lor de date de la laparo.
Pentru declarare aveti nevoie doar de buletinele de identitate si certificatul de casatorie, dar sa-i spuneti lui tati sa se grabeasca cu declaratul pentru ca la externare aveti nevoie de ocopie a certificatului lui bebe; daca nu, trebuie sa lasati un alt act in original, si daca nu sunteti din Bucuresti, nu-i prea convanabil.
Desrpe nastere, va voi scrie alta data, cand voi avea mai mult timp. Ce pot sa va spun este ca pentru mine a fost OK si nu am motive sa ma plang. Intra-adevar este foarte mare inghesuiala in maternitate si daca sunteti bine atat voi cat si copilul, sunteti externate.
Mult succes fetelor care se pregatesc sa nasca, si stati linistite, sunteti pe maini f bune.
Un special pentru Mussete!

Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Ma bucur ca sunteti bine si ca experienta nasterii a fost una placuta!!!Incet incet cred ca Oana se va obisnui cu cel mic si nu veti avea probleme.Cred ca esti f ocupata,mie mi-e greu cu unul dar cu doi.Te mai astept cu vesti cand mai ai timp.Pup mamica,baietelul si fetita!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alexa nu cred ca ai sanse sa te programeze Tutu la cezariana cu prea mult timp inainte tinand cont de cat de aglomerat e spitalul dar cred ca cel mai bine vb cu el dar nu de pe acum,abia prin luna a 8 a vb cu mine despre nastere deci cred ca e cam devreme sa vb de acum.Bafta la Triplu Test!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

musettepinkjavascript:insertsmilie('') Multumesc mult pentru informatie. Da, normal ca e devreme, intreabam ca sa stiu sa fiu pregatita, cum se face.
Daca imi mai poti da detalii despre cezariana cu Tutu , te rog scrie-mi ca ma intereseaza.

Toate cele bune burticilor.
15 saptamani fetita

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa ma mai fac fetelor, ca nu scap de greturile astea nici o clipa si avem 15 sapt, iar dimineata si seara vomit de nu mai pot. Nu stiu ce sa mai mananc ca nu-mi place nimik, tare greu este.

15 sapt.

Mergi la inceput