DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,

Nu stiti nimic de Dianaf? A nascut?
Alexa101, bafta la TT.
Bebe2008, tin pumnii .

Pup toate tutunicile, mamici sau gravidutze.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Madlen, falicitari! SA-ti traiasca baietelul! Fetita cati an are? cat e diferenta intre ei? Ea e adoptata, si baietelul e prima sarcina a ta? de curiozitate intreb...
SA-ti traiasca amandoi!
Alexa bafta la TT
Madau,cu ce ocazie pe la tutu? Bafta, sa astepti cat mai putin!
Musette, cum e cu bebe acasa? Cumintel sau nu prea?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Madlen, felicitari din inima si sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Multumesc pentru info despre adeverinta si declarare copil. Si eu am facut laparo anul trecut, deci s-ar putea sa fiu si eu in baza de date...

Cand ai timp te asteptam cu povestea nasterii.

Bebe2009 tinem pumnii! Nastere usoara !!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Magdi, un pt o fata deosebita!

Machus, multumesc pt gandurile frumoase. Astept cu mare emotie marea intalnire si ma rog pt un bebe sanatos.

Musettepink, cum ai reusit sa vorb cu Tutu de nastere in luna a opta?
Cu mine nu a vrut sa discute nici la ultimul control, adica in saptamana 38. Sper sa fie dispus sa discute macar vineri cand merg, desi atunci intru in saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Multumesc pentru felicitari!
Monica, intre copii este o diferenta de fix 1 an si 5 luni. La tine cam tot atat va fi? Oana este adoptata, iar cu Sasha am ramas gravida greu si atunci cand ne asteptatam mai putin (am mai avut o sarcina in 2006 oprita in evolutie la 8 saptamani). Iti doresc multa rabdare si putere cand vei fi cu amandoua, pentru ca ai nevoie .
Machus, !

Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

madlen, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Sasha (frumos nume), sa fie sanatos si sa va bucurati de el el. Multumim mult pentru informatii.

Stie cineva ceva de Dianaf? Trebuia sa nasca saptamana trecuta. Sa speram ca vine cu vesti bune.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Madlen, merci pt raspuns.
Tot asa diferenta mica va fi si la noi, cam 1 an si 4 luni, cam asa stiam ca e si la tine, si de aceea citeam cu atentie despre reactiile Oanei vis a vis de Sasha... Ma bucur daca s-a mai acomodat cu fratiorul ei.
Speram sa ne descurcam si noi. Merci

Bebe, nastere usoara!
NU stiu ce mai e cu Diana, si eu cred ca a nascut si asteptam vesti de la ea.
Machus, cam cand ar fi sa nasti? Parca esti si tu in odiseea de noiembrie-decembrie, nu? Deci cam prin nov-dec?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

noi tot 2 in ! S-a facu fii-miu baiat de treaba si mai staVineri am fost la control, acelasi raspuns ca acum doua saptamani: pot sa nasc oricand, fara probleme, colul deschis si scurt, bebelache super ok. Nu am vrut sa ma internez duminica, am zis sa mai stau si aseara ma luasera niste dureri de mijloc, mama mama, nu ma gandeam decat ca Dr.T o sa-mi spuna: "Ti-am spus eu ca nasti?"
Noi mai avem pana la termen si nu vreau sa-l grabesc pe bebe, dar nici pastile nu mai iau, nici macar no-spa. Este ciudat cand ma culc seara si ma intreb: oare trec si de noaptea asta? apoi mai trece o zi

36+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimi fetele

Luni am fost la Tutu-Mada te-am vazut,ai venit,ai stat oleaca,ai intrat si fugit...te-am recunoscut de cum ai intrat,desi in poze arati mai plinuta

Mi-a zis ca bebelina e ok,mai mare cu 5 zile, tot transvers,dar mi-a zis ca mai are si timp si spatiu sa se intoarca...speerr,inrest toatae bune si frumoase...peste o luna ma mai duc,mi-a zis ca nu-i nevoie de analize deocamdata...sa speram ca va fi bine!

Felicic - bine ca s-a mai cumintit bebe si poate mai sta vreo 2 sapt

Madlen- bine ca bebe Sasha e papacios...Doamne ajuta!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Da Monicabo, eu trebuie sa nasc la inceputul lui decembrie. La ultima ecografie DPN-ul era intre 28 nov-6 dec.
Alexutza ma bucur ca BB este bine si tu la fel.
Felicic mult succes !!!
In legatura cu intorsul, la mine bebe este in pozitie craniana de la 25 de sapt.

Asteptam vesti de la Dianaf.

As avea si eu o rugaminte, sa-mi trimiteti si mie un PM cu "tarifele" cat si la cine... Multumesc.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput