DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Malinas, alexutza la Elias acum nu cer decat servetele umede, pampers si baneocin pudra. Daca vrei sa-l imbraci cu lucrurile tale OK, daca nu ei ii infasa. In prima zi oricum ii tin infasati, apoi ai nevoie de un schimb/ zi deci max 3 schimburi ( manusi, sosete, costumas sau body+pantalonas )+ hainutele de iesire din spital daca nu vreti sa-l lasati pe tati sa-l aduca. In rest nu mi-a mai trebuit nimic, au ei la neonato tot ce le trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

cam ce a scris simodina am pus si eu in bagaj, in plus 12 pampers, daca nu vine nasa sa ma scoata din spital, am pregatit acasa un rand de hainute si scoica sa vina tati cu ele.
trusa este foarte simplista,o seringa, un ac si cateva chestii, ambalate in plastic, pe verso scrie PERIFIX, 451 filter set BRAUN
in ceea ce priveste bagajul, nu se uitanimenoi urat la tine, infirmierele sunt obisnuite sa traga valize uriase pe roti pe holurile alea. Eu am avut 3: un troller mic pentru mine, geanta de bebe cu toate ale lui in ea si kit-ul, asa ca pune cu nadejde ce vrei tu, sau, mai bine, daca esti aproape de spital, spune-i lui tati sa-toi aduca ce ai nevoie. La mine e mai complicat, stau in brancoveanu si pana la elias mananci un cuptor de paine daca prinzi aglomeratie.

35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Ziua buna burticutze,

Iertare, aseara am fost prea obosita ca am fost si la Genetic Lab si nu am mai intrat pe net.
Martea viitoare pe 30 Sept. ma duc sa-mi ia sange pt. Triplu Test, ca am fost aseara la Genetic Lab si a vorbit asistenta cu Dr.Tutunaru la telefon si ia spus ca bebe e mai mic cu cateva zile si sa mi-l faca mai bine sapt. viitoare ca sa iasa bine. Sa nu fiu nevoita sa-l repet de 2 ori, daca iese prost din cauza diferentei de varste a bebelinei, dupa ultima menstruatie are 14 sapt. si 5 zile, dar dupa masuratoare la ecografie are 13 saptamani si 4 zile, asa ca il fac marti pe 30 Sept. Triplu Test. E FETITAaaaaa !

14 Saptamani FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alexutza, simodina, felicic multumesc mult de informatii. M-am linistit. O sa fac si eu 2 genti: una pentru bebe si alta pentru mine. Stiti cumva daca adeverinta de la serviciu trebuie sa o iau in luna respectiva sau pot sa o iau dinainte? Care e perioada ei de valabilitate?

Azi Diana (daca retin bine din postul ei) trebuia sa se prezinte la spital pt cezariana. Sa-i tinem pumnii stransi, sa dea DD sa fie totul bine .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor, eu la prima sarcina am facut cezariana, banuiesc ca acum tot cezariana va fi, stiu ca mai este mult pana in martie 2009, dar daca puteti sa-mi dati detalii, daca trebuie ceva, ce trebuie sa stiu, ca deh fiecare spital cu conditiile lui.
Sunt pacienta Dr.Tutunaru - Elias
Va multumesc mult.

14 Saptamani - FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

malinas: adev are valabilitate o luna de la data la care a fost eliberata. Roaga de la serv sa-ti faca una pe care sa o ai la tine, just in case,iar daca aceea expira il trimiti pe sot repejor dupa alta. Cand mi-a spus Dr. T de internare si bagaj, mi-a specificat si de adeverinta de salariat

35+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felicitari Alexa pentru fetita !!!
Ca veni vorba despre adeverinte, am si eu o intrebare. Trebuie vizata si la Casa de Asigurari de sanatate? ( mai ales ca nu am domiciliul si locul de munca in Bucuresti...nu stiu daca are vreo relevanta.. dar intreb si eu..)

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,
Am intrat special azi la subiectul vostru pentru ca stiam ca Dianaf are programata cezariana. Nastere usoara mamico si refacere rapida . Asteptam vesti bune.
Alexa101, felicitari pentru caruciorul roz .

Pup toate tutunicile gravidutze .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

SALUTARE FETELOR, MULTUMESC MULT PTR INCURAJARI!!!DIN PACATE NU POT SA VA DAU MAREA VESTE, PTR CA NU M-A INTERNAT , ERA MATERNITATEA FULL, TE CALCAI PE PICIOARE, DR. M-A AMANAT PTR VINERI...CE SA ZIC?? AM FOST LA PRIMA ORA ACOLO CU BAGAJUL FACUT,PREGATITA..ABIA ASTEPTAM SA NASC... DR ERA DEJA AJUNS ACOLO, CAND AM DAT DE EL ERA INCONJURAT DE MULTE FETE , TEL II SUNA INTRUNA,NU STIU CUM AM REUSIT SA-I SPUN 2 VORBE, M-A TRIMIS LA O D-NA TUTA SA-MI FACA MONITORIZARE, A VENIT SI DR SA VADA CUM E BEBE, M-A URCAT SI PE MASA, COLUL E INCHIS, MI- ZIS SA VIN VINERI.DR NU STIU CUM MAI FACE FATA, FETELE CARE LE-AM GASIT IN CAMERA UNDE AM FOST EU ,ERAU TOT PACIENTELE LUI, ERAU MULTE IMTERNATE CU CONTRACTII, APA RUPTA...TOATE ERAU URGENTE, AM FOST SUPARATA RAU , DAR ACUM MI-A TRECUT, VA PUP!!A VENIT CINEVA IN VIZITA, REVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

dianaf, imi pare rau sa aud ca te-ai plimbat pana la bucuresti degeaba, dar tot raul spre bine. Important este ca bebe e bine si ca mai sta in burtica cateva zile. Orice zi in plus e importanta, asta daca totul e bine.

Uneori ma apuca groaza gandindu-ma ca, e posibil ca, atunci cand eu voi avea nevoie de doctor, acesta sa fie prins in alte operatii. Sper sa nu ajung in aceasta situatie, dar nu pot sa nu ma gandesc. Cum trebuie procedat daca ti se rup membranele noaptea?Sau daca ai noaptea contractii multe cu frecventa redusa? Tare as fi vrut sa ma fi gandit la aceste intrebari cand am fost la cabinet, dar nu am facut-o, iar urmatorul consult este abia la 36 de saptamani. Sper sa fie totul ok pana atunci.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput