DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna ziua fetelor,
Astazi ma duc la Ecografie la Dr.Iosup si daca am timp fug si la sange pt. Triplu Test.
Mai vorbim, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Multumesc din suflet burticilor pt. cuvintele frumoase, sa dea Dumnezeu toate sa avem copii sanatosi si voiosi si doctori capabili sa rezolve la timp prproblemele aparute.
Din cate stiu eu nu sunt hipertensiva, dar la prima sarcina in ultima saptamana ma gasit cu tensiune 15/9 si ma trimis sa ma internez, mi-a facut analize, injectie si peste 2 zile ma operat-cezariana, dar degeaba, bebe avea creierul prea afectat si sa nascut cu Encefalopatie, Epilepsie, Hipoton (nu-si tinea capul, nu misca decat asa involuntar, facea crize dese-de multe ori ii administram Diazepam si multe, multe greutati mititelul - NU VREAU SA VA SPERII DAR ESTE O DRAMA TRAITA DE MINE 7 LUNI)
Gata, fruntea sus si Doamne Ajuta sa fie bine.
A, Eu iau ELEVIT SI OMEGA3 cate 1/zi

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Imi pare rau pt voi, dar de data asta TREBUIE sa fie bine!
Bafta la Iosup, bine ca ai reusit sa te programezi la el. Sa ne spui ce ti-a zis, si eventual ce ai , fetita sau baietel (de obicei spune si la 14 sapt)
SI du-te si pt TT, daca tot esti pe drumuri, sau daca nu, macar maine-poimaine, sa fie eco cat mai proaspata. Nu amana mult!
Bafta inca o data

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa101

Buna ziua fetelor,
Astazi ma duc la Ecografie la Dr.Iosup si daca am timp fug si la sange pt. Triplu Test.
Mai vorbim, va pup

Alexa

bafta multa!!Poate ajungi tot azi si pt triplu test,genetic lab au program pana pe la 19 parca!sa ne spui ce e bebelul!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna fetelor,

felicic, poti sa-mi spui exact cum se numeste trusa pentru epidurala pe care ai luat-o tu (ce scrie pe cutie)? M-am uitat pe internet si am vazut ca la Braun sunt 2 modele. Ma gandesc ca ai dreptate si mai bine ma pun sa-mi pregatesc bagajul, mai bine sa fie acolo si sa nu am nevoie de el.

M-am uitat azi pe lista cu produse pentru maternitate si senzatia mea este ca o sa ma duc cu valiza dupa mine. Mi se pare ca sunt foarte multe lucruri ce trebuie luate. Voi cum v-ati facut bagajul? Pt bebe ce hainute luati: body si pantalonasi sau salopete? Cam cate bucati? Multumesc

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

33 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna burticute!!!

Alexa - capu'sus mamico -de data asta va fi bine!!!si bafta azi la Iosup - asteptam vesti diseara...

Malinas- eu pt bebe in bagaj pun 2 body, 2 perechi pantalonei cu picior plus o salopeta cu totul,1-2caciulite, manusi(daca iese cu unghiile mari) si un costumas ptiesit din maternitate - si cam atat,pampersi,servetele umede, ser fiziologic,pompita de nas,unghiera/forfecuta, comprese sterile, baneocin,ulei de corp,sapun lichid/sampon (desi nu cred ca va fi nevoie), bete de urechi si cam atat....sper ca le-am enumerat pe toate

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

multumesc de raspunsuri alexutza. Mai am o intrebare> cam cati pampersi luati cu voi?

Va rog sa nu ma bombaniti prea tare, dar chiar nu pot sa ma hotarasc , parca sunt batuta in cap. Va pup si va doresc o zi buna in continuare

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Malinas, eu data trecuta am avut un pachet de pampers, nr 2 (3-6 kg), din ala mic,d e 20 de bucati, si ce mi-a ramas, cativa, mi i-a dat acasa.
In rest au mai cerut obligatoriu baneocin, servetele umede si parca ulei de corp...
Si hainute pt iesire, si vreo salopeta - doua, ca sa il imbrace pe bebe in hainutele tale, daca nu, il tin infasat. Eu mai mult infatasat l-am tinut, pe parcurs am adus un costumas, si pe urma hainutele pt iesire.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

baneocin unguent sau pudra?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Baneocin pudra pt buric..si stai lini ca nu te bombane nimeni...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput