DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 23
musettepink spune:
Tanima imi pare rau sa aud asa vesti,sper sa fie totul bine! baietelului tau!Cum il chema pe dr ala cu degete scurte?
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 vin si eu cu o intrebare. la ce varsta a sarcini ar trebui sa iau legatura cu cei de la cord pt trusa de recoltare de celule stem? cam cat dureaza pana o primesc? -ici. aveti grija de voi 17+ |
vb cu cei de la cord si te lamuresc ei cu tot
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
felicic76 spune:
felix: cred ca este prea tarziu ptr tine, da, este plecat pana maine la pranz
alexa: cred ca de acum vei plati si tu 150 lei, eu asa platesc de prin iulie(prima data am ramas datoare 50 ron si i-am achitat data urmatoare si tin minte ca tot la luna ma chema.
multumim de sustinere!
39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
magghyc spune:
Anaconda, doamne ce ma bucur!Felicitari!!!!!
Iti tin pumnii sa gasesti pregnyl.
Acuma, poate zic tampenii, dar tin minte din ce am citit pe forumul dr nostru ca studiile cu rolul HCg-ului in sarcina nu au fost facute pe Pregnyl, ci pe un medicament similar care sa gaseste in Germania (adica eu am inteles ca e aceeasi substanta dar comercializata de 2 firme diferite). Ma gandeam sa il intrebi pe T daca asa e, pt ca pana la urma Germania nu e asa departe, sigur se va gasi cineva sa ti le aduca.
Eu vroiam atunci sa le scriu si alora de la firma producatoare, nu stiu daca rezolvam ceva, dar vroiam sa incerc. Poate ca ei nu sunt constienti de criza in care se zbat niste viitoare mamici.
Mie Pregbyl mi-a gasit DianaD in vara (era tot criza) la niste farmacii mici de prin Crangasi, rugati deci toti amicii sa intre in farmaciile mai dosnice, poate totusi mai sunt pe undeva niste fiole ratacite.
Iti tin pumnii si tie si lui danotino.
Sper sa fiti ok!
Noi suntem bine dar nu prea reusesc sa mai intru pe aici. O sa incerc sa revin s apun niste poze sa vedeti ce donsoara mare am!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
magghyc spune:
uitati poze
http://community.webshots.com/album/568061710sBXPgb
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
anaconda2 spune:
De Pregnil am facut rost...insa deocamdata nu mai am nevoie (il pastrez ptr luna viitoare..) , ptr ca ...se pare ca am suferit un avort menstrual , sau nu stiu ce s-a intamplat ...ca n-a reusit bb sa se nideze ca lumea .
De aseara am ciclu , mai mult decat in mod normal .
De la test de urina cu 2 liniute , am ajuns azi la bhcg cu valoare 1...
O iau de la capat , cu IA nr 6....
monicabo spune:
Magg, ce frumoasa e aia mica, si ce a crescut..cat are acum?
Nic cum se intelege cu ea, cum intelege situatia, faptul ca mai are o sora, ca-ti imparti timpul intr ei etc?
Anaconda, imi pare rau, f ciudat ce s-a intamplat, du-te maine la T. si lamureste-te cu el. Vezi si el ce parere are, ce zice.
Curaj
Aris, wow, esti aproape la jumatatea sarcinii
Musette, vorbim maine, sper sa ne vedem
Felicic, mai ai putin, inteleg ca maxim pana duminica, nu? Nastere usoara! Chiar ca ai rezistat bine pe final!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 35+ Ana Maria
bebe2008 spune:
Magghyc, ai o fetita superbaaaaaaaa. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Anaconda esti o persoana puternica si sunt sigura ca vei reusi curand.
Fetele, se pare ca si eu tot duminica voi naste. Ma rog la sa fie bebe sanatos si sa trecem cu bine de nastere.
machus spune:
Mag, ce frumosi sunteti !!! Sarah este adorabila, numai buna de bosolit si pupacit !!!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
tanima_i2002 spune:
Bebe, Felicic, gata incepem galeria.
Anaconda imi pare rau de nereusita ta. E bine ca inca esti optimista. Tine-o tot asa. Stiu ce e in sufletul tau. Important este sa nu te lasi daramata si sa mergi mai departe.
Mag printesa ta e o scumpa. Mi-ai facut un dor nebun de bebelusi. Abia astept si eu sa treaca urmatoarele 15-17 sapt.
Mussette, pe dr il cheama Marius, dar nu mai stiu mai cum. Mic, negricios, simpaticut . Chiar nu m-am suparat pe el. Probabil e ultima oara pana la botez cand s-a mai urcat un barbat pe mine. De la testul cu doua liniute oricum am pus embargou, poate vede fata ceva si invata prostii. Frica era mare de la inceput, acum e si mai si.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),