DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Site-uri despre recoltare CELULE STEM:

1. http://cellscenter.ro/ro
2. www.CoordBloodCenter.com
3. wwww.biogenis.ro
4. wwww.cryo-save.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anacaonda,curaj ca la un moment dat bebe se va prinde bine!!!!

Tanima eram sigura ca de Marius e vorba,pe mine el m-a cusut dupa ce Tutu a plecat si el s-a ocupat de mine.E f de treaba,eu m-am inteles super cu el, nu am avut probleme!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

magghyc, e scumpa foc Sarah.Sunteti o familie foarte frumoasa.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Anaconda, imi pare rau…
Iti tin pumnii ca data urmatoare sa fie totul super ok! Eu sunt sigura-sigura ca in curand o sa vii cu vesti super bune.

Monicabo,
Multumim de aprecieri..
Sarah are 2 luni. Nichita oscileaza intre a fi frate protector, a rade de ea si a fi un pic gelos. Mi se pare totusi ca una peste alta a reactionat foarte bine. Ii incurajez sa comunice cat mai mult, deso uneori cand il vad ca ii pune man ape obraz sau o ia de mana ma stresez – insa intentiile lui sunt pasnice, Sarah e un fel de papusa pe care el o exploreaza..

Bebe2008, tanima, machus, malinas, va multumesc mult de aprecieri. E intr-adevar dulcica, si grasana, Nichita a fost mai slabutz - pe cand ea are tot felul de onduleuri si inele de grasime…numai bune de pupat.

Partea proasta e ca acum tot in brate doarme, cel putin dupa vaccin a devenit maraita si nici nu vrea sa auda sa stea singura. Doar in carutz tace pt 1-2 ore, timp in care trebuie plimbata non-stop. Cum intru in casa, se trezeste si tipa – nici nu apuc sa ma descaltz, daca am tupeul sa ma spal pe maini e jale…intra intr-o criza de plans de mi se rupe sufletul. Dar asta e – noroc ca am HBO – sed in fotoliu si tin ploada la san sau pe umar non-stop. Daca se intampla sa nu o am in brate pt juma de ora , ma simt ciudat, parka imi lipseste ceva…

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Magda, m-am furisat si eu la poze
pai a crescut puiutza de cand am vazut-o eu si e puternica, mai!
poza asta imi place mult, mult
ma bucur ca Nic se "intelege" bine cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Magda super dulcica Sarah!!!!!!

Monicabo luni ce zici ne vedem?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Musette, da luni e ok, ramane aceeasi ora intre 11 si 12...mai vb pe mess. Ti-ai rezolvat problemele asteazi?
Magghyc, ma bucur ca Nic a reactionat ok, sper la fel sa faca si Andreea cu sora ei. Cu perioada de maraiala, o sa treaca...
Felicic, tinem pumnii pt duminica

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 35+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mag: am vazut foto mai demult, ai o bebelina frumoasa!
musette: ce faci? il iei pe Luca la Dr.T? Sau il lasi cu cineva?

Anaconda: nici nu stii ce rau imi pare tu esti o dulce si ai fost alaturi de noi mereu, cu informatii si cu un gand bun Eu sunt aici, iti urmaresc postarile si de-abia astept sa scot agitatele de la somn ptr tine!

am fost aseara la controlul final, nu mai fusesem la eco de 2 sapt, am fost numai la spital, controale pe masa si monitorizari, si a ramas stabilit ptr duminica, ca mi-a cedat placenta, este calcifiata deja, bebe este bine 144 bpm, dar nu-l mai tin ca nu mai ia in greutate si sa nu complic treburile aiurea. Deci, oricum trebuia sa-l scoatem. Am ramas pe naturala, la cea mai mica complicatie, schimb macazul cu cezariana.Sper sa dorm bine la noapte, iar maine sa-mi tin in brate bebelushul !

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Felicic , bafta , si nastere usoara !! Te asteptam cu vestile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicic nastere cat mai usoara. Sa-ti tii cat mai repede puiul in brate.

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput