DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Tot eu:
Tanima, ai fost cumva azi la T? La cabinet, intreband daca te interneaza, si urmand sa-l suni maine? Auzisem ca ar fi fost cineva din Pitesti, de aia m-am gandit la tine.
Daca ai fost tu, ce ti-a zis T? Sper ca nu probleme f naspa, adica rezolvabile

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 34+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna,

mai merge saptamana asta careva la control? Vreau si eu sa ma duc si eram curioasa daca am sanse sa ma intalnesc cu careva pe acolo.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

malinas: eu maine dupa amiaza merg la o monitorizare in Elias si apoi ma reped la cabinet. Nu mai fac progamare, ptr ca sigur nu sa-mi raspunda nimeni la telefon. Asa ca daca este ne vedem maine, intre 5-6 sper sa fiu la cabinet.

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

si eu merg fara programare fiindca nu am stiut cand imi iese rezultatul pt streptococ B. Eu sper, insa, sa ajung ceva mai devreme, adica pe la 2-3.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Ati fost la control? malinas, felicic? Vesti de bine, sper

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

si 34+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna dimineata doamnelor ! Cred ca multe dintre voi nu ma cunoasteti , ptr ca am stat mai mult la celalalt subiect , la "Paciente optimiste....dr T " .
Azi dimineata , am aflat ca sunt gravida ! Problema este ca , am nevoie urgenta de Pregnil , ptr tratamentul de sustinere care-l da T , o inj la 4 zile .
Dupa cum se stie , nu se gaseste pe nicaieri ! Vroiam sa va rog , daca din intamplare mai aveti Pregnil de 5000 ui la frigider , si nu va mai trebuieste , eu as avea mare nevoie ! Platesc cat costa , desigur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Buna dimineata doamnelor ! Cred ca multe dintre voi nu ma cunoasteti , ptr ca am stat mai mult la celalalt subiect , la "Paciente optimiste....dr T " .
Azi dimineata , am aflat ca sunt gravida ! Problema este ca , am nevoie urgenta de Pregnil , ptr tratamentul de sustinere care-l da T , o inj la 4 zile .
Dupa cum se stie , nu se gaseste pe nicaieri ! Vroiam sa va rog , daca din intamplare mai aveti Pregnil de 5000 ui la frigider , si nu va mai trebuieste , eu as avea mare nevoie ! Platesc cat costa , desigur .

Felicitari
Bine ai venit! O sa intreb pe o prietena, fosta pacienta a Dr.T, care a facut tratament pana a nascut, si te anunt!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:

Ce bine imi pare pt tine!!! Eu te stiu, ca mai scriu/citesc si la subiectul celalalt al aspirantelor.
Tu chiar ai simtit ca esti gravida!!! Bravo, sarcina usara si la termen!
CU pregnilul, nu stiu, nu am folosit, nu te pot ajuta
Stiu ca magghyc avea cateva fiole, a scris despre asta intr-una din paginile trecute, nu stiu daca intre timp le-a dat cuiva sau nu...
Ia legatura cu ea pe PM sau pe mail...
Stiu ca e mare problema cu pregnilul asta

si 34+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Felicic , chiar te rog s-o intrebi... Sper sa aiba !
Monica , maggbyc , nu le mai are . Am vb despre asta cu ea inca de acum vreo sapt si ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:

Felicitari !!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput