DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 20
felicic76 spune:
hera25: hai ma, ca nu te tin aia in numai fundul gol acolo O sa ai geanta cu tine in permanenta, nu? Cred ca te lasa cu bagajul tau in sala, ca ai nevoie de mai multe zic eu: prosop, alta camasa de noapte, trusa de epidurala, kit-ul de celule etc. Plus halat cu buzunare. Eu intru cu bani la mine pregatiti ptr: moasa, anestezist si infirmiera. Daca mai am nevoie, scot capul pe hol la sot. Pe sotii ai caror neveste nasc, ii lasa chiar la usa de la intrarea unde sunt salile de travaliu si blocul operator, ceilalti vizitatori stau la la usa maternitatii, sunt scaune peste tot, pe holuri. Daca mi se spune ca nu nasc in urmatoarele 4-6 ore, normal ca-l pun pe sot sa plece, sa manance, sa se plimbe etc. si il sun cand se apropie momentul (daca reusesc sa vad sa dau bip) Si stai calma, daca nu onorezi pe cineva atunci, te revansezi a doua zi,sau, mai bine, daca nu s-a purtat frumos, nema parale
hai ca o sa ne descurcam noi, greul o sa vina dupa ce ne vedem cu bebeii in brate
38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
bebe2008 spune:
Felicic, eu am fost la 7.30 la spital. Asa voi merge si luni. Dar nu stiu daca voi si naste luni....
Poate aflam si noi de la Anis cum mai stau lucrurile pe acolo. Sa fim orientate
alexutza_26 spune:
Hera - sa iti zic cuum am facut eu...am intrat in sala aia micuta de travaliu cu o sacosa/gentuta, unde clar aveam 2 sticle 0,5 cu apa plata, un prosopel, o camasa de noapte, halatul (de care nu am avut nevoie), servetele si umede si uscate si un portofel cu banii pt moasa, pt anestezist...dar ca sa iti dai seama cat de zapacita am fost..habar nu am avut care e moasa, tot timpul travaliului a tot venit, a vorbit frumos cu mine, m tinera de mana..si eu ziceam ca-i o asistenta mai draguta
Dupa ce am nascut imediat, la 5 min a intrat si sotul si atunci mi-am dat seama care e moasa, ca a venit si m-a pupat..si el atunci i-a bagat in halat banii...pt ca totul se petrece rapid, multe femei roiesc pe langa tine...eu poate am fost mai fraiera si nu mi-a dat seama...dar de dat banii am avut grija atunci sau pe parcurs, in turele urmatoare sa le dau...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Hera25 spune:
Multumesc fetelor pt informatii. Dar oricate informatii as afla parca eu tot nu sunt pregatita.
36+
mayaione spune:
Fetelor mai stiti ceva de rezidentul lui Tutu, Bogdan Alexandru? Am auzit ca nu ar mai fi in Elias. Rog cine are vreo informatie sa-mi zica si mie.
tanima_i2002 spune:
Fetelor, sa aveti nasteri usoare cele care urmati.
Maya, acum vreo 2 luni cand am ajuns eu de urgenta la spital, cand plecam la pranz de acolo l-am vazut pe Bogdan venind. In plus l-am sunat de vreo doua ori cand eram panicata rau i Tutu nu raspundea si mi-a vb foarte frumos, semn ca inca mai il intereseaza soarta pacientelor lui tutu. Acum nu stiu in ce calitate mai este el acolo.
Eu sumt panicata rau ca m-i s-a deschis colul cel lung de 30mm mai mult de jumatate pe int., vineri tutu nu a fost la cabinet si eu am iesit de la eco morfo terminata de vestea cea rea, IR-urile tot mari, pregnyl nexam, cine mi-a mai adus din turcia nu mai merge acolo... Noroc cu monnica ca m-a mai linistit putin ca altfel cred ca o luam razna. Incerc sa nu fac efort dar nu prea reusesc, colac peste pupaza am si o sapt plina, trebuie sa organizez ceva ptr petrecerea lui bfi-miu unde se anunta vreo 12 copii impreuna cu parintii/bunicii din dotare, cam toti de vreo 2 ani, asa ca ma ia deja groaza cand ma gandesc ce va fi la mine in casa.
Daca mai poseda cineva pregnyl pe acasa si nu mai are nevoie de el sunt si eu pe lista de asteptare, va rog. Cred ca nu o sa scap de el pana voi naste, din pacate.
Incurcatura mare si cu job-ul pe care abia l-am inceput de o sapt si se pare ca trebuie sa il intrerup, asa ca abia astept sa dau ochii cu tutu sa vedem ce hotaram impreuna, bineinteles ce e mai bine ptr pitica mea.
Va pup si va doresc numi bine, si bebi rabdatori sa vina dr T ptr cei ce urmeaza sa apara zilele acestea.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
monicabo spune:
Tanima, Doamne ajuta sa treci cu bine peste. Maine este si T. a cabinet, consulta-te cu el...
Felicic, da ai avut noroc la moase, de astea am citit/auzit si eu ca ar fi cele mai de treaba..dna Gabi si dna Mariana...Oi vedea ce noroc am.
Mirella, felicitari si pt bebe 2! Cum te descurci? Banuiesc ca ai ajutoare ... Ai diferenta intre copii mai mica decat va fi la mine.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 34+ Ana Maria
alexa101 spune:
Buna burticilor,
Nastere usoara va doresc si va asteptam cu detalii.
cresterea greutatii fatului in fiecare saptamana
http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/evolutia-greutatii-fatului-in-timpul-sarcinii.html
17 sapt. fetita
alexutza_26 spune:
Cu moasa Mariana am nascut eu - e suupeer, saraca imi aduc aminte ca facuse atunci o tura jumate, doar pt ca erau ff multe nasteri de-ale lui Tutu..si a zis daca tot sunt pe banda rulanta, macar sa stea sa ajute desi se vedea clar cat era de extenuata..e de milioane
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
monicabo spune:
Azi am fost la dr la control. Frate, ce era acolo, mare aglomeratie!
Am ajuns pe la 5, si am intrat abia pe la 8-8.15... Nu stiu ce s-a intamlat de era asa...de cate ori am fost, si am fost de multe ori si anul asta si anul trecut, nu am asteptat mai mult de 2 ore....astazi peste 3 ore!!
In fine, totul e ok cu bebe, 2700 si ceva de gr. placenta, col in regula, i-am vazut fetzisoara
Sunt in sapt 35 ecografic, 36 dupa UM, ar trebui sa nasc intre 6 si 13 nov. Mai merg la cotrol tot luni, peste 2 saptamani, daca apare ceva intre timp, sa-l sun (eu sper sa nu fie cazul, as vrea sa nasc tot la termen)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 34+ Ana Maria