DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 19
mirella76 spune:
salutare fetite si burticute
Am cam disparut dar am o scuza buna asa ca revin si va salutam in formatie completa...
Scrisesem un mesaj complet pe care din nefericire l-am pierdut si din nefericire s-a trezit Albert asa ca o sa fiu foarte scurta...
Felicic si eu am nascut cu moasa si Ioana, a fost totul ok; poti avea mare incredere in ea eu o stiam de la prima nastere, dar atunci era si Tutu; de data asta era in cezariana si nu a mai ajuns...
Revin...
MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
Hera25 spune:
Felicic ai aflat informatii despre preturi de la colega ta de odisee? Tu cum te simti?Mai poti?Cu un bebe asa mare....
36+
felicic76 spune:
hera25: sunt bine, nu am probleme. Colega mea de odisee este la a treia nastere cu Dr.T si nu poate fi "obiectiva", sunt prieteni deja iti dai seama. In mare stiu ca 150-200 ron moasa (acum te orientezi, ca daca esti in travaliu si se schimba tura, alti bani, alta distractie),200-250 ron anestezist, 50 asistenta(daca este cazul)50 infirmiera si 100-150 neonato (nu mai mult, eventual mai dai dupa, sa vezi daca se ocupa de copil). Oricum eu una nu ma reped cu bani decat la moasa si anestezist, ptr restul ma ocup pe parcurs. A, si infirmiera, cred ca sunt una din putinele persoane care o sa ceara clisma, nu as suporta sa fac vreo minune pe acolo, indiferent daca am mancat/ejectat inainte. As muri de rusine
mirela76: imi spui te rog frumos daca ce am postat s-a apropiat de ce ai dat tu?
38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
mirella76 spune:
Cam astea ar fi "preturile"; dar eu nu le-am respectat..Eu am dat 150 la moasa pentru ca am nascut foarte usor si repede(anul trecut ii dadusem 200); 200 Ioanei(anul trecut nu apucasem sa-i dau) si oricum acum am nascut practic numai cu ea; 150 la anestezist; la neonat...am considerat ca nu e cazul (si daca le dai si daca nu le dai tot ce stiu fac, adica nimic); la infirmiere 5-10 depinde de serviciu.Eu nu am facut clisma la niciuna din nasteri; dar inaintea ambelor nasteri abia daca am mancat ceva...
MirelaAlbert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
monicabo spune:
Voi care ati nascut de curand, ce moase ati prins?
Eu pe Tutzi, Tzutzi..de care sincer nu mi-a placut deloc, s-a purtat naspa cu mine...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 32+ Ana Maria
alexutza_26 spune:
Fetele - multumim pt lista de preturi ...deci nu sunt ff mari...
Cat proveste clisma - eu nu am cerut si nici nu mi s-a facut, desi nu mancasem de cu sera stiind ca mi se va face inducere
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
bebe2008 spune:
Felicic , stau cat pot de mult in pat....desi nu prea imi reuseste....si astept intoarcerea Dr T.
Fetita mea nu a dat semne ca ar fi vrut sa vina in zilele cat era T in tara. Am fost la spital si marti si miercuri si colul meu era "BETON".
Din aceasta cauza, Dr T a zis sa stau cuminte acasa, pt ca nu nasc pana luni, cand merg din nou la consultatie. Dar am inteles ca asa ii zisese si lui Anis si deznodamantul il cunoastem. Asta e. Acum cum o vrea Domnul.
In afara durerilor cand ma asez in pat, in rest nimic.....
Maine intru in sapt 41
Te tin la curent cu evolutia lucrurilor
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loren@ Buna fetele...vreau si eu pm cu preturile si cui am de dat atit in nastere naturala, cit si la nastere prin cezariana... T nu a stiut sa imi zica de care trusa de epidurala imi trebuie de la Braun, asa ca am luat pina la urma Perfixul de 451 Filter...sper sa fie bun.. Pentru cine a nascut deja acolo...si eu am facut-o acum 3 ani dar intre timp am cam uitatvreau sa imi zica si mie, daca se poate ce medicamente imi trebuie pentru bb si mine (in caz de dureri, constipatie, etc), dupa nastere.. Pe Bia am nascut-l la 37+ 2 zile, asa ca, orice se poate intimpla si acum,de aceea ma grabesc cu bagajul..stie cineva cind se intoarce T, duminica? Multumesc mult si sanatate! Bianca Andreea Larisa Elena35+ A M R numai 5 saptamini |
daca faci cezariana neaparat sa ai la tine carbune medicinal,o sa-ti trebuiasca pt gazele care le vei avea dupa operatie.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
felicic76 spune:
monicabo: ghinion, este mai acra, inteleg ca nici nu are copii si ii cam tuna si fulgera mereu. Eu am intrat in contact cu D-na Gabi, a stat cu mine toata noaptea in sala de pretravaliu, foarte draguta si atenta, nici nu a avut vreo nastere, dar tot timpul ma intreba daca ma doare, cum ma simt, imi controla perfuzia mereu (in salon, cu ajutorul unei asistente "profi" cu care m-am si luat in bete, am aflat de ce: se bloca, se intorcea sange din vena si se coagula, deci solutia nu mai curgea pe vena, tb mers la ele sa ti-o desfunde)) si am mai intrat in contact cu D-na Mariana, de care m-am "lipit" instant, am stat vreo doua ore cu ea, apoi ma duceam la monitorizare si mi s-a parut super ok. Bine, eu sunt si o extrovertita din fire, dar cu mari probleme: mie tb sa-mi placa un om la prima vedere, daca nu-mi "spune" mie ceva, nu ma cert, dar nici nu ma pup.
bebe: anis a fost la a treia nastere, plus col solicitat de cerclaj, plus drum de la Breaza si alergatura prin Bucuresti. Asa ca nu se compara
eu col deschis doua deshte de aproape o luna, declar nul dop tot de atunci, la prima nastere si acum sunt la birou, nici o contractie, nici o durere. Dar daca mi se rup membranele, aia este! Si la tine la fel, nu? Cum ne-o fi norocul
edit: si eu am fost miercuri la spital, am ajuns pe la 9 fara un sfert, pacat ca nu ne-am intalnit!
38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
Hera25 spune:
Si cum se face fetelor cu banii? Cand ii dam?Ininte, dupa?In timp?
Dc se schimba tura moasei eu unde tin banii pt urmatoare tura?
Cum se face?
Pe sot il lasa sa stea afara acolo sau il trimit acasa?
Ca habar nu am cum va fi. Si ma enerveaza ca ma apuca si emotiile ca nu ma descurc cu banii, ca sa onorez acolo pe toata lumea.
36+