DR TUTUNARU (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Felicic multumesc pentru raspuns. Colul meu avea 3 si ceva, deci a inceput sa se scurteze si sa se deschida; m-am mai linistit, dar pe Ramona tot n-am prins-o. Sper ca azi sa nu mai aiba tel inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele...vreau si eu pm cu preturile si cui am de dat atit in nastere naturala, cit si la nastere prin cezariana...
T nu a stiut sa imi zica de care trusa de epidurala imi trebuie de la Braun, asa ca am luat pina la urma Perfixul de 451 Filter...sper sa fie bun..
Pentru cine a nascut deja acolo...si eu am facut-o acum 3 ani dar intre timp am cam uitatvreau sa imi zica si mie, daca se poate ce medicamente imi trebuie pentru bb si mine (in caz de dureri, constipatie, etc), dupa nastere..
Pe Bia am nascut-l la 37+ 2 zile, asa ca, orice se poate intimpla si acum,de aceea ma grabesc cu bagajul..stie cineva cind se intoarce T, duminica?
Multumesc mult si sanatate!

Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pt bebe, pampersi, baneocin pudra, servetele umede... altceva stiu ca nu e cazul... Aa si hainute daca vrei, daca nu, il tin infasat pe bebe. Hainute tb sa ai pt iesire...
Pt tine (vb de nasterea normala, ca la ceza nu stiu) sa ai la tine algocalmin fiole, supozitoare cu glicerina (in caz ca nu poti iesi afara), multa vata, comprese sterile, altminteri: farfurie, tacamuri, cana...
Cam asta mi-a trebuit in mod imperativ.

Preturi...cica 2 mil la anestezitst-ul de epi (la mine nu a fost cazul), in rest ce a dat eu: la moasa vreo 50 ron, la neonatolog am dat 100 ron, si in rest, mai marunti la asistente, la infirmiere...10-20 ron... Cam atat am dat eu, nu sunt preturi standard...dupa capul meu am dat...
Oricum am inteles ca cel mai important e omul cu epi, anestezistul...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

oanaramona: daca suni dimineata la Ramona, sigur nu raspunde, este in spital. Mie mi-a raspuns la telefon intotdeauna intre 16 si 17, 30.
lorena: aia este trusa, la fel am si eu.Si da, duminica se intoarce. Oricum, mi-a spus ca daca se intampla ceva, telefon
monicabo: subscriu, anestezistul si moasa sunt pe primul plan, zic eu!

eu am fost dimineata la un control, in spital, situatia este neschimbata, ba mai mult, bebe are capshorul mobilcolul tot deschis, dar sper sa stam cuminti pana se intoarce

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Da, si moasa ar trebui sa fie importanta, eu am nimerit una aiurea de tot, prost dispusa, s-a facut mielusel doar cand a aparut T. la nastere.
Imi pare si rau ca i-am dat, sincer...
Mult mai mult m-a ajutat Ioana, rezidenta lui, pe perioada travaliului, in ultima lui parte, decat moasa..
Sper sa nu o mai nimeresc tot pe asta..., ca daca da, nici ca-i mai dau ceva...
Pe urma am aflat, nu are copii, deci nu a nascut niciodata, de aici toate aerele ei....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

simodina, ti-am trimis pm.
sigur ca as vrea fiolele daca poti renunta la ele :))
va pup pe toate

danotino
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Monicabo dar la rezidenta nu trebuie sa dam nimik?

36+

Mergi la inceput

Ba da, asa cred, insa am fost cam nesimtita, si chiar imi pare rau ca nu i-am dat Ioanei nimic, mai ales ca merita.
Insa, nu stiam cum e mersul, nu stiam ca pe langa moasa mai vine si un rezident, plus ca deja eram in dureri nasoale de travaliu cand a aparut ea, si numai putere sa mai umblu prin geanta sa scot bani nu mai aveam, de abia am apucat sa-i dau ceva moasei...de asta nu i-am dat, chiar ar fi meritat....
I-as da cu placere acum, daca va mai veni...eu sper ca da...

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Dianaf Felicitari pentru bebe Rares!!! Ma bucur ca sunteti ok si ca cezariana a decurs fara probleme !! Sa fiti sanatosi !!!

si pe mine ma intereseaza preturi.. si cele necesare in caz de cezariana. La natural ne-a informat Monicabo.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

bebe: pe unde umbli? Sper ca nu ai nascut si il asteptati pe Dl.T, da? O colega de la mine de la odisee nascut ieri dim natural, fara epidurala, cu Ioana si a fost super incantata de prestatie! Asa ca eu una sunt mai linistita acum, cel putin dupa postarea ei. Oricum, numai maine nu-i poimaine!

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput