DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Buna fetele,
Noi, tutunicile de la subiectul celalalt, am hotarat sa postam pe prima pagina a subiectului nostru povesti de succes spuse de tutunicile gravidutze sau mamici, povesti prin care aflam detalii despre obtinerea sarcinii si a copilasului mult dorit cu ajutorul dr.nostru. Am rugamintea, pentru ca voi sunteti deja in aceasta situatie fericita, sa povestiti pe scurt cum ati reusit. Este vorba despre un fel de Cronicile Berzei, dar postata pe prima pagina a celuilat subiect, insa in varianta scurta. Astept cu mult interes postarile voastre si va ramanem indatorate .
Felicic, Bebitza.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
Hera25 spune:
Felicic felicitari pt bebe grasun. Si eu am fost la doct ieri. Tu la ce ora ai fost?Poate ne-am vazut.
Si bebelina mea e bine. Are 2,700 kg. Colul este lung. S-a intors cu capul in jos, asa ca trebuie sa ma pregatesc pt nasterea naturala, brrrr. As vrea si eu sa stiu care sunt preturile si cui anume, la nasterile naturale. Daca puteti sa-mi trimiteti si mie pe PM.
Va pup.
35+
felicic76 spune:
alexutza_26,magghyc,magdita: multumim de aprecieri!
hera25:am stat pe canapeaua de la intrare, spre glasvand. Bruneta, bretonata, colanti si o bluza neagra si cu un balon urias in fata!
Despre partea a doua a msg tau, sper sa iti trimit pm dupa ce nasc eu, am niste preturi aproximative primite tot de la tutunici, acum mamici, actualizez eu si iti spun!(din pacate eu le am de la cezariene, de aia iti spun ca mai bine trimit dupa ce nasc)
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
musettepink spune:
Feli eu cand am stat in spital m-am intalnit cu o tutunica care nascuse natural si ea mi-a zis ca la natural pretul merge pe jumate decat la cezariana,acum vezi tu la fata locului.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Hera25 spune:
A gata te-am reperat. Intradevar chiar ai un balon urias.Lasa sa-ti traiasca.
Eu am o burtica mica. Eu eram cea in blugi si pulouver negru cu guler decoltat si cu o bluza roz pe dedesupt.Ma tot fataiam pe acolo ca nu mai aveam rabdare.
Tu cum vei naste?Natural sau cezariana.Sa-mi spui si mie cand mai afli ceva sau dupa ce nasti dc mai ai timp, despre preturi.
Merci.
35+
felicic76 spune:
musette: si eu! ma descurc la fata locului!
hera: Da, te-am vazut! Ai mai fost cu cineva sau mi s-a parut mie, parca tot o graviduta. Sau era doar colega de suferinta
daca bebe vine curand, avand in vedere ca am colul deschis doua degete de 3 sapt, natural cu peridurala! Daca bebe sta la termen, o sa tiiiiiiiiiiiiip de o sa ma stie tot spitalul dupa cezariana din cauza de bebe grasan!
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
Oana Stefana spune:
Buna seara fetelor
Eu azi am fost la echo de 32 sapt, stiu ca dl dr nu recomanda dar eu am vrut sa fac echo sa vad ce ma face bebelina.
Ei si ce sa vezi, are circulara simpla de cordon; in plus, colul meu e deschis in palnie, si a inceput sa se scurteze, are 2.68 offfff
Si, bomboana de pe coliva, am sunat sa ma programez si Ramona are telefonul inchis.
felicic76 spune:
oanastefana: col de 2,68 cm nu este deloc scurt la 32 sapt, ma intreb cat l-ai avut la inceput, 5-6 cm? eu stau cu colul deschis de 3 sapt, scurtat de tot, aproape sters (inca sunt activa) si iata-ma-s tot 2 in 1. In ceea ce priveste circulara simpla de cordon si noi am avut pe la 28 sapt-30 sapt, acum nu mai avem nimic.
Incearca la telefon la Ramona, nu dispera
edit: pe eco a mea de 20 sapt facuta de Dl.Herghe scrie col de 3,16 cm
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:
Danotino si eu mai am 3 si ti le dau cu placere daca mai ai nevoie ca nu am ce sa mai fac cu ele. Ca si babytza astept PM daca le vrei.
Felicic las ca nu tzipi ca nu te lasa tutu la greu
alexa101 spune:
Buna dimineata burticilor,
M-am programat si eu la DR.Iosup pe 18 Noiembrie pt. ecog. de 22 sapt. sa vedem ce mai face printesa, cum se dezvolta.
Doamne Ajuta sa fie bine
Poze cu noi si ingerasul nostru ce ne ocroteste din ceruri, Lucian-ndru http://alexandraciobanu76.hi5.com