DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 16
alexa101 spune:
Felicitariiii mamici, sa va traiasca dolofanii, sa fie sanatosi si norocosi in viata. citesc cu lacrimi in ochi povestile voastre si imi aduc aminte ce panicata eram si eu la prima cezariana.
Dar nu ai cum sa nu fii speriata, curioasa, fericita, e o amestecatura de sentimente, abia astept sa-mi strang si eu in martie fetita in brate.
Doamne Ajuta tuturor burticilor, nastere usoara.
16 sapt
Poze cu noi si ingerasul nostru ce ne ocroteste din ceruri, Lucian-ndru http://alexandraciobanu76.hi5.com
danotino spune:
buna seara fetelor!
sun si eu pacienta dl dr si am o problema :(
la morfofetala de sapt trecuta (21 saptamani) facuta la dr iosup, mi-au iesit ir-urile f crescute, 0,83 si 0,73.
v-ati intalnit si voi cu problema asta? bineanteles ca mi-a prescris pregnyl 1 la 4 zile si cred ca toate stiti ca nu se mai gaseste. am facut rost de 2 buc, pe care le-am facut deja, dar mai trebuie sa fac vreo 6...cel putin.
am inteles ca e de rau daca nu le fac :(( pt ca bebe nu va mai creste si deznodamantul va fi urat
sunt disperata, cred ca am vb cu vreo 200 de persoane pana acum, colegi, prieteni , neamuri, dar nimic. doar astept niste raspunsuri.
daca v-a ramas vreo fiola pe acasa, ma refer la cele care nu mai au nevoie, v-as fi recunoscatoare.daca nu aveti, macar cu un sfat, ca tare m-a speriat.
in cazul in care chiar nu reusesc sa fac rost ce sa fac?
va pup si astept macar un sfat
danotino
22+
magdita spune:
Dianaf, sa va traiasca bebe Rares, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Donatino, iti tin pumnii sa reusesti sa gasesti pregnyl. Citeam pe la alte subiecte ca s-ar gasi la farmacia spitalului Giulesti. Incearca si acolo.
Bebitza, Felicic, scoatem galeria la incalzire .
Va pup pe toate.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
alexutza_26 spune:
Seara buna burtici
La mine toata dupa-amiaza nu a mers forumul
Bebe - nu stiu ce sa zic despre anestezic..stiam doar de trusa...
Diana - sa va traiasca grasunelul...si ma bucur ca ai iesit din spital cu moralul ridicat, asta conteaza enorm!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
danotino spune:
magdita, multumesc pt raspuns, am incercat si n-am reusit. e doar pt pacientele de acolo...nu poti patrunde chiar asa usor, mai ales ca nu e o farmacie :( sunt la cabinetul de sterilitate :(((((
poate mai citesc fetele si mai are cineva pe acasa :) macar una, ca am atatea promisiuni si tot astept.
va pup
danotino
22+
magghyc spune:
Danotino,
eu am pregnyl, 6 fiole, ti-l pot da si azi daca ne putem intalni (stau in Militari). Eu am dat 140 de lei pe 6 fiole, daca esti deacord ti le dau tie cu 90 de lei. In mod normal ti le-as fi facut cadou dar vreau sa strang bani pt un caz social..asa ca daca e ok si pt tine sa procedam asa, scrie-mi pe yahoo mess sau trimite PM.
PS: si fimea a avut IR mari..si pe mine m-au incurajat fetele cand eram gravida si paranoica...si uite ca acum am o domnisoara de aproape 5 kile si 2 luni...Tutunaru sa traiasca si Pregnylul pe langa el!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danotino magdita, multumesc pt raspuns, am incercat si n-am reusit. e doar pt pacientele de acolo...nu poti patrunde chiar asa usor, mai ales ca nu e o farmacie :( sunt la cabinetul de sterilitate :((((( poate mai citesc fetele si mai are cineva pe acasa :) macar una, ca am atatea promisiuni si tot astept. va pup danotino 22+ |
Danotino sunt o pacienta a dr T. Am nascut saptamana trecuta. Si eu am avut probleme cu IR. Acum am nascut un bebe foarte sanatos prin cezariana!!!! E micut din cauza problemelor cu arterele uterine, dar cel mai important este ca nu are nicio problema de sanatate!!! Doctor Tutunaru sa traiasca !!!!!!!
Mi-au mai ramas 3 fiole. Ti le dau, sa ma suni daca mai ai nevoie, daca nu ai facut rost intre timp. Astept PM daca le vrei.
Nu te stresa cu problema asta, ca o sa fie totul bine !!!
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
felicic76 spune:
m-am intors de la dr. Bebe este bine, are in jur de 3600-3700 gr, lichid suficient, mergem miercuri la spital ptr un nou control, daca este cazul ma interneaza joi, daca pana atunci nu intervin schimbari, cred ca stau pana luni, pana revine. Parca sunt mai linistita acum
Cu Dumnezeu inainte!
toate!
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexutza_26 spune:
Felicic - felicitari pt bebe grasun...si ma bucur ca esti mai linistita
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
magghyc spune:
Felicic, ce putin mai ai! Si ce bebe grasun!!!
Iti tin pumnii, hai ca mai e hopul asta si gata, ai scapat!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic