DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 13
alexutza_26 spune:
Seara buna burtici!
Alexa- ma bucur din suflet ca te-ai linistit si ca totul e ok! Doamne ajuta sa fie bine si in continuare!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
bebe2008 spune:
Musettepink multumesc f mult pt sfaturi. Asa o sa fac. Maine merg si la el si cred ca voi afla cu aceasta ocazie ce parere are.
Ellis
Alexa, ma bucur din suflet ca bebe e ok. Multa sanatate si sarcina usoara.
alexutza_26 spune:
Buna dimi burtici
Intrebare: cand v-a zis Tutu sa faceti examenul de secretie pt streptococul B?
Ca mie mi-a zis ca ne vedem undeva pe la 33-34 de sapt, l-am intrebat daca fac analize - si mi-a zis ca inca nu, ca totul e ok....intreb chestia asta, ca sa stiu eventual sa fac programare din timp, si pana ies rezultatele sa am timp..ca pe urma daca ma cheama la 2 sapt si eu nu am rezultatul la analiza asta??
Ce de probleme pe capul meu....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
felicic76 spune:
netaza burtici si mamici!
alexa: ma bucur ca rezultatul este bun si ca te-ai linistit!
cumperi doar trusa, Braun, anestezicul il pune medicul anestezist!
bebe2008: nu stiu cand nasc, astept sa se hotarasca fii-miu sa ma cunosca acum, dupa ce eu nu am vrut sa-l vad acum trei saptamani!
Alexuta: eu l-am facut la 28 sapt si la 36 sapt, alaturi de restul de analize de pe bilet. Recomanda ptr streptococ doar Medicover, singurul functional este cel din Plevnei, s-a inchis cel de la Grozovici, rezultatele ies in 5 zile lucratoare chiar 3-4 daca sunt ok, daca ai analiza pozitiva mai dureaza un pic ptr antibiograma. Le poti primi pe fax, mail si primesti un sms cand sunt gata. Te organizezi in asa fel incat sa le ai la urmatoarea vizita la dr.
Intrebare: prin august l-am intrebat pe Dr,T cum sta cu plecarile in octombrie si mi-a spus ca lipseste trei zile, stie cineva care sunt astea trei? Ca nu vreau sa ma apuce nascarea taman atunci si la ultima vizita nu l-am intrebat, ca eram inca in septembrie
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
machus spune:
Alexa ma bucur ca rezultatul este OK !
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei
Bubu
Poze
bebe2008 spune:
Felicic a zis ca pleaca in octombrie? Nu stiam. Nu mi-a spus nimic. Oricum eu astazi merg la consultatie si o sa-l intreb. Teoretic, am DPN intre 5-10 octombrie. Deci saptamana viitoare ar treb sa fie marea intalnire cu . Revin cu detalii pe seara sau maine dimineata
felicic76 spune:
bebe2008: si la mine s-ar putea sa fie marea intalnire tot sapt viitoare, luni merg si aflu mai multe. Oricum am inceput sa am niste dureri in col si ligamente de ma intreb daca trec de we Nu am inca contractii, ar fi ok daca ne-am intalni. Nu cred ca pleaca pana pe 10, eu Am DPN dupa UM intre 22-28 oct si DPN dupa eco cam de la 20 sapt intre 7 oct si 28 oct.
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa101 spune:
Multumesc mult burticilor, nastere usoara va doresc tuturor.
Ne mai auzim zilele astea.
Va pupik.
15 sapt
monicabo spune:
Am auzit ca pleaca intre 9-12 oct.
Pe 13 este, ca am programare la cabinet.
Bafta, sa nasteti cand e el aici!
Mie mi-e frica de noiembrie, mijlocul lunii...sa vedem...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 32+ Ana Maria
madlen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa101 Fetelor anestezia la cezariana se cumpara??? 15 saptamani fetita Alexa |
Pentru rahie nu se cumpara nimic; daca vrei sa-ti monteze si epidurala, ca dupa operatie sa-ti introduca analgezic pentru atenuarea durerii, trebuie sa cumperi trusa de epidurala si eventual analgezicul (eu am cumparat 4 doze, dar nu am facut decat 2; restul au ramas acolo; o doza dureaza cam 7 ore la debitul pe care il fixeaza prin injectometru). Ma bucur ca nu a mai fost nevoie de amniocenteza.
Madlen
37+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.