DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 12
kid2003 spune:
Bebe, nu e chiar de la inceput pana la final la ceza Imi pare rau sa te dezamagesc. In 2005 am facut cezariana noaptea (urgenta). El a venit de acasa si a facut tot, a scos copilul si apoi m-a brodat cu grija.
Acum o luna am nascut cu cezariana programata la 38 de saptamani. A fost in sala, a taiat, a scos copilul, a recoltat sange pentru celulele stem, cu totul cam vreo 10 minute asa si dupa aia a fugit (probabil la alta cezariana, si la mine a venit dupa ce a operat o prietena)...m-a cusut rezidenta lui. Nu zic asa ca sunt suparata pe el, sunt sigura ca are rezidenti foarte buni si pregatiti si el e f ocupat...dar parca sa zic ca operatia facuta de el pana la capat arata mult mai bine decat a doua cusatura. El mi-a zis ca asa e cand e facuta incizie peste cicatrice...as fi preferat sa coasa tot el, dar asta e...sunt si alte paciente care il asteapta...
Deci, cum o fi, o sa fie bine, nu-ti face probleme. El stie foarte bine cand e o urgenta si trebuie sa se concentreze sau cand e totul ok si merge ca la carte si poate sa lipseasca
Am auzit ca iar sunt cozi de neindurat la cabinet. Ufff, si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc la controlul de 6 saptamani. Cred ca ma asez in fata cabinetului la 4 dimineata, ca pe vremuri, la coada la lapte. Sau poate ma duc la 6 doar sa ma trec pe listuta...cred ca asta cu listuta ar fi ultima reduta...ca vad ca altfel nu se poate.
felicic76 spune:
bebe: eu o sa nasc natural, cred si sper, si deja m-am pregatit mental ptr treaba asta. Nu am pretentie la Dr. T decat sa vb cu anestezistul sa nu ratez peridurala, sa ma "taie" si sa ma coasa bine si frumos, sa-mi recolteze celule stem. Doar atat.
De restul se ocupa moasele, ar fi absurd sa-i ceri sa vina sa stea cu tine cat esti in travaliu, ce sa-ti faca, sa te mangaie pe frunte cand ai contractii?
Probabil teama ta este sa nu fii lasata singura in sala de nasteri, daca nasti la Elias acest lucru este imposibil, sunt doua sali de nasteri care dau intr-un holisor comun cu o sala de pretravaliu si o sala de consultatii. Pe holisorul respectiv au biroul toate asistentele de la maternitate, in permanenta sunt cel putin 3-4 persoane, nu mai zic de moasele de serviciu care stau tot acolo, pe o canapea. Deci, no problemo din punctul asta de vedere.
Cu cezariana ti-a spus kid : deci la ceza vine la inceput si la naturala la sfarsit
{pup] si vb dupa ce nasc!
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
bebe2008 spune:
Kid si Felicic, multumesc pt raspunsuri
Cum o sa spuna el, asa o sa nasc. Cred ca maine cand merg la cabinet o sa aflu mai multe. Sambata intru in saptamana 40
Tu cand o sa nasti Felicic?
alexa101 spune:
Buna dimineata burticilor,
Nu mi-a raspuns la mesaje o fi foarte ocupat, dar azi ma duc la cabinet sa-i arat rezultatele si sa vedem ce zice.
Explicati-mi si mie va rog, de ce va recoltati celule stem, cum se face, cat costa?
Fetelor ati facut vreuna amniocenteza, cum e, unde se face, cat va costat, va rog.
15 sapt fetita
Poze cu noi si cu ingerasul nostru care are grija de noi de acolo din ceruri. http://alexandraciobanu76.hi5.com
musettepink spune:
Bebe eu te inteleg perfect.Avem cam aceeasi poveste cu sarcina pierduta si dorinta de a sta Tutu de la inceput pana la sfarsit cu mine dar am inteles ca nu se poate si pt ca in continuare nasterea naturala imi dadea nelinisti am optat pt cezariana si nu-mi pare rau.Acum daca nu ai probleme probabil ca Tutu te va naste natural nu stiu ce sa zic dar eu te sfatuiesc sa alegi tipul de nastere care consideri tu,eu personal nu am fost multumita de unele asistente din Elias, dar am fost f multumita de Tutu si de echipa lui,rezidentii ma refer, care chiar au fost super si nu am avut ce sa le reprosez.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
alexa101 spune:
musettepink, ce anestezie ti-au facut? locala sau generala.
Eu la primul baietel (odihneasca-se in pace acolo sus), am avut parte de anestezie generala si nu stiu nimik.
Poze cu noi si cu ingerasul nostru care are grija de noi de acolo din ceruri. http://alexandraciobanu76.hi5.com
15 sapt
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa101 musettepink, ce anestezie ti-au facut? locala sau generala. Eu la primul baietel (odihneasca-se in pace acolo sus), am avut parte de anestezie generala si nu stiu nimik. Poze cu noi si cu ingerasul nostru care are grija de noi de acolo din ceruri. http://alexandraciobanu76.hi5.com 15 sapt Alexa |
Alexa am facut rahi+epidurala si a fost super.Am avut parte de o anestezista f draguta si totul a fost ok,l-am vazut si pe bebe imediat ce l-au scos din burta.Partea nasoala a fost ca dupa operatie cand mi-au bagat in continuare anestezie pe cateterul de la epidurala mi-a amortit partea stanga in schimb pe dreapta simteam tot,nu am fost dureri mari si intr-un fel mi-a prins f bine ca am renuntat la calmante imediat,cand ma vazut ca am o parte amortita m-am speriat si le-am cerut sa opreasca anestezia si nu mi-au mai facut nimic si a fost ok.Nici cand m-am dat jos din pat nu am avut ameteli sau dureri de cap.Eu care am facut operatii si cu aestezie totala si acum si cu rahi+epidurala recomand cea din urma,nu se compara.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
Oana Stefana spune:
Buna mamici/burtici
Eu am nascut in 2007 normal, cu epidurala; dupa momentul internarii cand dr. a zis hai ca nasti, nu l-am mai vazut decat atunci cand m-au urcat pe masa de nasteri...dar rezidenta lui si moasa au fost in permanenta langa mine, au fost extraordinare, ele au chemat anestezista cand a fost cazul, veneau sa ma verifice mereu, l-au sunat pe dr. sa vina la momentul oportun; eu eram singura care nasteam cu Tutunaru, restul mamicilor erau la alti dr., n-am vazut nici un medic sa treaca pe la ele, nici rezident, doar moasele, asa ca eu zic ca noi suntem avantajate; m-au suit pe masa in secunda doi a aparut dr., am nascut, m-a cusut Ioana, rezidenta sub indrumarea lui...uite asa uite asa bravo etc., ei zic hai ca daca o lauda e bine cand ma toaletau am primit complimente, ca ce frumos sunt cusuta asa ca am fost multumita si de treaba asta. Eu sper sa nasc tot vaginal, cu epidurala, mi se pare mai usor decat cezariana.
In alta ordine de idei, am fost la spital sa ? ce acte imi trebuiesc avand in vedere ca sunt in CIC, mi-au spus ca buletinul si adeverinta de salariat de la munca, in care sa se precizeze ca am contractul suspendat si ca sunt in CIC.
Alexaeu i-am contactat pe cei de la Cord Blood Center pentru celulele stem, ii gasesti pe net, sunt seriosi si am inteles ca si dl. dr. ii prefera.
Sper sa fie bine bebele si sa nu fie nevoie de amnio.
Oana 30 +
ellis spune:
BEBE - acum la cezariana coase tot un rezident; pe mine, Ioana, dar nici nu se mai cunoaste!
ALEXA - eu am facut amniocenteza, chiar pt risc de 1/349, deci mai mic decat al tau; insa la tine cred ca nu e cazul, se va lua in calcul cel de pe masuratori; despre informatiile pv amnio, trimite-mi pm, daca e cazul si la tine; anestezie - eu am avut rahi-peri si a fost super sa-mi aud pitica tipand din burtica.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
alexa101 spune:
Burticilor, am venit de la dr.Tutunaru, este OK Triplu Test dupa masuratorile ecografice, nu e nevoie de amniocenteza si ma mai duc la doctor peste 3 saptamani. Doamne Ajuta la toate burticile sa fie bine.
Fetelor anestezia la cezariana se cumpara???
15 saptamani fetita