DR TUTUNARU (25)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa101 spune:
Iti multumesc madlen o sa-l intreb si eu pe Dr.Tutunaru cand ajung la 8 luni sa vad ce zice.
aris26 spune:
alexa - felicitari ai vazut ca totul a fost bine....sarcina ushoara in continuare
am primit si eu rezultatul la triplu-test...am vb cu dr. T si e bine!am mai trecut un hop.
felicic si bebe2008 - nashtere ushoara va doresc si bineinteles cu dr. T langa voi.
15+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community
loren@ spune:
Buna fetele..am si eu o intrebare: ce tip de trusa de epidurala va luati..Perfix de la Braun stiu si eu, dar de care?
Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini
tanima_i2002 spune:
Alexa, regret ca nu am mai putut sa intru de mult timp pe net sa iti raspund la temerile tale.Aceeasi situatie a fost si la mine si pana la urma mi-a spus ca e ok. Acum am a doua eco morfo (saptamana viitoare), la care am mari emotii ptr ca se vede tot. Sper ca va fi bine.
Madlen, cu scuzele de rigoare, sa iti te bucuri de cei doi ingerasi, sa ai parte numai de bucurii din partea lor. Bun venit pe lume bebe Sasha. Te-am visat acum cateva nopti si chiar m-am gandit mult la tine, cum esti. Desi nu te cunosc personal in vis parca te cunosteam de cand lumea, oricum nu iti dadeam mai mult de 20-25 de ani. Vroiam sa iti dau un telefon dar pur si simplu nu imi mai ajunge timpul. Am inceput serviciul si sunt mai mult plecata de acasa, cand ajung acasa sunt mama 150%. Am casa varza si nervii chiftele dar incerc sa supravietuiesc. Sper sa revin cat de curand la un echilibru ca altfel cedez si intru deja in medical. Apropos, cum te descurci singura cu puiutii? Sau ai ajutor? Eu o am pe mama dar tot ma apuca deja frica, sunt tare pretentioasa si nemultumita continuu de mama care incearca din rasputeri sa imi faca pe plac.
Fetelor va pup pe toate, sper sa ma mai linistesc cu serviciul si sa va vizitez mai des. Nastere usoara celor care urmeaza sa aveti marea intalnire zilele acestea.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),
kid2003 spune:
Loren@ dar sunt de mai multe feluri? Eu am cerut la farmacie trusa de epidurala Braun, nu aveau, aveau alta, am facut comanda, a sosit in 2 zile, nu m-a intrebat nimeni de care trusa, iar ce am cumparat a fost ok la operatie, adica anestezistul nu a comentat nimic, deci a fost buna.
Felicitari pentru rezultatele bune de la TT!
Felicic imi dai emotii...saptamana viitoare? De fapt ce ma mir, ai depasit cu mult previziunile doctorului. Vezi si tu ce faci sa nu te prinda taman perioada cu probleme...
loren@ spune:
Kid, da am vazut ca exista de 750 si de 451! O sa-l intreb luni pe T sa fiu mai sigura!
Bianca Andreea
Larisa Elena35+
A M R numai 5 saptamini
Oana Stefana spune:
Alexa felicitari pentru rezultat
Tanima eu te-am cunoscut demult, la prima sarcina, era la cabinetul de langa stadion, tu erai tare burtoasa, il asteptai pe sotu' care nu mai venea, eu eram la inceput; acum vad ca s-au inversat un pic rolurile,eram convinsa ca am 30 de sapt, si cand colo am 32 oleleu...
Monica daca afli ceva de programul dr. din luna noiembrie spune-mi te rog si mie, eu am DNP-ul pe 30 noiembrie, dar cum fiica-mea cea mare sta numai in brate, parca vad ca nu apuc 40 de saptamani.
Numai bine
alexutza_26 spune:
Oana - si eu am DPN intre 30 nov si 6 dec..dar la cat ma alearga grasanu' meu...nu apuc sigur 40 de spt..asa ca parca ma vad undeva 20 nov ca nasc
Tanima - fii tare mamico, stiu cum e cu un mareee nazdravan in casa
Loren - eu am luat Braun 451...acum o fi bu sau nu..macar e Braun, trebuie sa se potriveasca cumva, zic si eu
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 30+ Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
musettepink spune:
Alexa bine ca e totul ok!!!!!!!!!
Tanima hai ca o sa fie bine,tu deja ai experienta cu un copil si o sa-ti intri in mana f usor
Nici eu nu am stiut ca exista trusa braun de mai multe feluri,am cerut braun perifix si ce mi s-a dat aia am dus si nu mi-a zis nimeni ca nu ar fi buna si stiu ca si Tutu cand mi-a zis sa-mi cumpar nu a mentionat ca ar fii de mai multe feluri!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
felicic76 spune:
kid: iti dai seama ca ar fi culmea sa ma apuce fix cand dr este plecat, de aia zic ca s-ar putea intampla sapt viitoare cele mai frumoase fete!
bebe2008: hai cu vestile, ne tii in suspans? eu de-abia luni ajung la Dr.T si sunt usor nerabdatoare!
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei