Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
ancasoare spune:
Lala, vin, eu o sa merg de dimineata pentru cumparaturi, dar stau in zona Tineretului si pot sa vin la orice ora... joi vine mama la mine sa stea cu Stefan ca eu sa "zburd" in voie la cumparaturi.
LaLa_20 spune:
trimite-mi nr tau pe PM ca sa fim mai sigure...nu or sa fie multe lucrusoare dar tot o sa fie ceva....
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
miky_mamica spune:
Chiar nu zice nimeni pe la ce ora ne intalnim????????????? Mai am ceva de facut joi si vreau sa stiu si eu cum imi programez timpul...
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
ancasoare spune:
Lala, ti-am trimis PM.
Nu-ti face griji ca nu sunt multe, se strange cate putin de la fiecare... ma bucur ca o zuza mamica de fetita ii daruieste lucrusoare de fetita... cred ca se va bucura si mamica!
LaLa_20 spune:
Anca am gasit ceva lucrusoare(un fasulet asta nu e chiar de fetite,un plovoras un costumas doua rochite(una e de gala si de vara dar eu stiu) plus inca cateva numai ca vroiam sa-i dau niste chetute mici si roz dar nu gasesc punga aia...singura problema e ca lucrurilr au fost spalate cand au fost puse sus iar acum daca le spal nu stiu daca se usuca
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
miki_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza Multumesc Miki, nu ma supar:). Fructele, sucul de fructe si supa(adica zeama plus legumele pasate) le mananca la lingurita. Nu am introdus inca fructe crude pentru ca a avut mari probleme cu stomacelul cand am inceput diversificarea si, la sfatul pediatrului, am luat-o cu pasi de melc. Ea are si un fond atopic, plus reflux asa ca introducem un aliment nou pe saptamana, in cantitati crescande si urmarim evolutia. Eliza Emma(19.02.2008) Poze botez Povestea nasterii |
Incearca fructele de la borcanele. Cumnata mea a facut asas cu copiii ei care tot fond atopic au avut si le-a mers bine. Ei n-au mancat fructe crude muult timp. Te pup
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
madalina28 spune:
Fetelor nu ar trebui sa ne mobilizam un pic? noi: eu,Aweya venim de la Ploiesti, Lala de la Slobozia, Errena de la Giurgiu si ar cam trebui sa stim la ce ora ne vedem si unde,asta daca aveti chef de intalneala.
Mada chiar ca e mica lumea.In ce zona a Ploiestiului ati copilarit?
Alina multumim pt laude,intr-adevar are niste ochi superbi exotici zic eu,combinatie dintre mine si taica-sau, el ii are mici si migdalati cu gene lungi,eu mari si rotunzi,ea ii mare mari migdalati cu gene kilometrice.Imi pare bine ca ti-a trecut supararea si ca ne scri in continuare.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ancasoare spune:
Lala, nu le mai spala, adu-le asa si daca e nevoie le mai spal eu inainte sa i le duc.
Eliza spune:
Madalina eu stau in Bothell, dar lucrez in Redmond, sotul meu lucreaza in Seattle.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns.M-am mai linistit cu cantitatea de lapte(mi se parea ciudat ca de la 1l de lapte inainte de diversificare sa treaca la 600ml acum). O sa incercam si borcanelele cu fructe de aici si sper sa inceapa sa-i placa si carnita de pui.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii