Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Pupici zuzici!
Sunt happy ca Pipetu` s`a ridicat azi singura in funduletz. Sta cam de o luna singura in funduletz...dar de la orizontal nu se ridica. merge toata ziua in 4 labe... azi dimineata s`a pus pe o parte, s7a ridicat intr`o manutza si hop...in funduletz. Nu mai puteam de bucurie.
Dar doar dimineata si atat...apoi s`a apucat de patrulat iar in 4 labe.
Imi vinez sa de fericire.

Ereena felicitari de `pa-pa`. Si mie mi`e aiurea sa zic la lume ca face `pa`. Da din pumnuletzul drept sus jos cand ii zicem paaaa si rade.
Am facut poze dar sunt descarcate pe lapt. taticului. Le uploadam maine.

Sa nu ma credetzi nebuna cu pa-pa-ul. Jur ca nu mint.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fug la somnik
HappyBday pt ieri Biencutza (Lala), Serban (Doculetz), Sara (Stoisor)

HappyBday pt azi Carla (Breaz), Andrei (Roli), Conrad (Mishu) Matei (Miha)

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Huhurezu de noapte...
Daria mi-a facut temp 39.1 in funduletz. I-am dat Panadol, sosete in apa cu otet si spirt- cum a zis LalaD si o compresa rece pe frunte. Acum i-a scazut la 38.4. Mai stau sa vad cum evolueaza. Cred ca maine nu ma mai duc la servici. O sa fiu zombie, plus ca vreau sa fiu aproape de Daria sa vad cum ii este. Cred ca o sa chem si doctora.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Offf mai Alina
Cheama si doctora. Astea sunt virozele cauzate de diferenta mare dintre temperatura de afara din ultimile zile
Multa sanatate.

Hai sa iti dau si o cafea si un pupic.

Ma duc sa pregatesc scolarul si sa il transport la scoala si revin mai incolo.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alinush m-ai facut sa rosesc
Te pup si da ma intereseaza ce spun toate zuzicile dar in special ce spuneti voi zuzicile cu 2 copilasi. Nu sunt chiar atat de atotstiutoare poate doar dau impresia asta din cauza ca nu intru usor in panica. Cred ca tine de temperament mai mult.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, help!!!
Cum se manifesta iesitul dintilor???

Andrew in seara asta a urlat ca niciodata pana acum...ca si cand ar fi fost muscat de-un caine, sau... ca si cand te-ai opari.Nu stiu clar cu ce sa asociez, dar... nu l-am vazut deloc asa pana acum.

Dau vina pe dinti, desi... febra nu mi-a facut. Cel putin, nu inca.

Azi la cresa, i-au zis sotului ca a facut kk mai altfel... nu diaree, dar pe-aproape. Pe seara a facut iar si era asa, galbui, ca mustarul.

De vreo 3 saptamani imi tot tuseste.Suntem deja la al doilea medicament si vad ca tot nu-i trece. Si aici nu am vazut ridichi negre, sa ii fac sirop.
Altceva, babesc si safe..stiti????

Ma doare sufletul si parca ma impunge cineva in inima cu un cutit, cand il aud cum urla.

Daca il iau in brate si ii cant si-l legan, maraie ca si cand ar suferi. Se linisteste pentru cateva momente si apoi incepe iarasi.

Am sunat si "nurse on call" si mi-a zis ca sa ii dau tylenol. Atat.

Voi ce ma sfatuiti?????

PS: Nu mai stiu cine zicea ca a vrut sa ne vada pozicile si n-a putut. Am vazut si eu ca e ditamai pagina cu publicitate. Dar, in dreapta sus, are optiunea "Go to webshots".

Va pup. Fug la ingerasul meu.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neatza'

ancasoare, pot aduce si eu lucrusoare pentru bebelina, chiar daca am baietel, cateva care sa mearga si la fetita am mai mult ca sigur.vroiam sa mai dau unor prieteni, dar numai pentru ca am ramase, ei nu prea au nevoie.insa am sa le aduc joi.

miki, am crezut ca ramane ora 16 pt bebeluseala de joi. ellenuta spunea ceva de daimon, insa la ce fete au facut asta vara p terasa cu atatea caruciorae, nu stiu daca vor fi de acord .daca incearca cineva sa faca rezervare ,ar fi bine sa intrebe.

alina, pupici pt iubita mica.din putin mea experienta de mamica (panicoasa) ar fi bine sa o vada un medic.

am fost si noi la medic la control,de data asta la pediatra lui matei care era in concediu saptamana trecuta.Am intrebat-o de sinupret pt ca tot are mucisori,si mi-a dat si vibrocyl.antibiotic a zis sa nu ii mai dau daca i-am dat deja 5 zile.mai e putin rosu in gat ,dar daca nu face febra a zis ca o sa treaca usor pste.Problema este ca a inceput sa nu mai manance.il inteleg dar dupa ce ii trev toate cele sper sa isi revina.

incep sa fac lista cu cele care veniti la bebeluseala.dati reply with quote la mesajul meu si adaugati-va p lista sa stim cate vom veni

cine vine la "bebeluseala" de joi ,la baby expo, posibil ora 16? treceti-va pe lista va rugam

1-ereena
2-lala20
3-madalina28
4-aweya
5-ancasoare
6-ellenuta
7-miki-mamica
8-emabucuresti
9-
10-
11-

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Neatza zuzici!
Daria e mai bine acum, are temp 37.6. Sa vedem daca o mai creste...Am sunat-o pe doctora si are telefocul inchis O sa mai incerc si dc nu dau de ea o iau pe Daria si mergem la dr de familie dupa 13, cand ajunge la cabinet.
Lala, Ereena

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Honey as putea zice ca e de la dinti...Daria a fost ff maraita cand i-au iesit dintii. Nu plangea chiar in hohote dar era maraita, chiar daca o luam in brate si ma plimbam cu ea...
Multa sanatate!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Alina.kalos, sanatate multa Dariei. sper sa o gasit pe dr si sa va dea ceva care sa aiba efect,
Vali, e posibil sa fie manifestari ale eruptiei dentare. chiar daca nu vezi nimic pe gingie. pe ei ii doare si cind cresc inauntru dintisorii...asa urla si stefan citeodata...de imi sta inima in loc...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput