Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!
Miki, eu ii dau dupa pireu de legume si vreo 60-80ml de supa.Eu zic ca e important sa ii dai si un pic de zeama in care au fiert legumele pt ca acolo se gasesc multe din vitaminele din legumele fierte.Tu nu mananci si supa, numai legumele din supa?

Shose felicitari pipitzicii.!!!

Kalosalina sanatate Dariei, sa ii treaca repede.

Madanic mi-am bagat un pic nasu si am citit povestea nasterii fetitei tale, mai bine zis scrisoarea adresata fetitei tale, mi-a placut f f mult.Bineinteles ca m-am uitat si la pozici.Ce locuri frumoase sunt acolo! Fetita ta e o minuntie de copil.Asa doarme cu degetelu in gurita? E o scumpa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Zuzici, stefan "comunica" mai nou cu tipete. nu sint de durere, ci as zice eu de bucurie...tipa tot timpul, pe diverse tonalitati si cu diverse intensitati, ca si cum ar "vorbi". insa ma capiaza...face sportul asta cite o ora intreaga...voi ati patit? oare nu "evoueaza" odata la silabe?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

vitaminele sint distruse prin fierbere. in zeama aia nu e nimic important dpdv nutritional. ajuta doar ca sa inghiti mai bine...hihihihi. Aaaa...si eu nu maminc supa din liceu...si nu am patit nimic, nici nu ii simt lipsa...daca vrei vitamine pt copil ii dai alimentele crude. in rest sint doar fibre si nutrienti.

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!
Miki, eu ii dau dupa pireu de legume si vreo 60-80ml de supa.Eu zic ca e important sa ii dai si un pic de zeama in care au fiert legumele pt ca acolo se gasesc multe din vitaminele din legumele fierte.Tu nu mananci si supa, numai legumele din supa?

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata mamici

La noi schimbare de plan: cu vremea asta am renuntat la mers la tara ca ne e ca nu mai iesim cu masina de pe ulita, mai ales ca maine se anunta iarasi averse puternice.

Am pus ceva poze la albumul Clara - 7 luni, daca aveti timp si pofta sa va uitati cat a crescut bubulina mea.

Am o intrebare si sper sa ma ajutati (in tacere sper ca Lala are parat un raspuns super profesional ca de obicei si nu numai ea): copilul asta al meu se trezeste dimineata cu cearcane. Adica e umflata sub ochi, chiar bine de tot. In timpul zilei se retrag umflaturile. Mama mi-a bagat morcovul cu nitrati in urina etc etc. Ce sa fac? Sa merg la medic? Ca sincer nu as chinui copilul cu analize daca chiar nu este nevoie. Please help!!

Pupici si incerc sa revin repede

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Noi am fost iar la doctor ieri.Am vizitat un alt pediatru, desi doct mea de fam e tot pediatru.Ne-am dus pt ca eu nu ma pot impaca cu gandul ca Razvanel i-a asa de putin in greutate desi mananca foarte bine.Ni s-a tot spus ca e genetic, e asa pt ca si eu sunt micuta si bla bla.
Asa ca am mers ieri la o doctora care e destul de renumita in oras.
I-am povestit tot istoricul medical a lui Razvi, m-a ascultat cu foarte mare rabdare punand intrebari cand si cand.
Mi-a spus ca un copil pana la varsta de 1 an trebuie sa creasca normal, adica nu ne luam dupa faptul ca, copilul este mic din cauza ca nici parintii nu sunt niste uriasi.Lucrurile aste se ved abia dupa varsta de un an.Faptul ca el nu creste cat trebuie ar putea fi din cauza de probleme de malabsorbtie.
I-am spus cat si ce mananca, a avut de comentat la lapte pt ca Razvi nu bea cat ar trebui, adica macar 500 ml.Si a zis sa incer sa ii mai dau cumva peste zi un pic de lapte.
Am vrut sa ii schimb laptele, sa ii iau de la milupa, ca ma gandeam ca poate nu-i place, si a zis sa nu fac asta pt ca il zapacesc mai tare, si cum laptele de la milupa e mai dulce s-ar putea sa nu mai vrea laptele de vaca, mai tarziu, sau altfel de lapte.
Asa ca, miercuri ne internam de zi in spital sa ii faca niste analize de sange, de urocultura, mi-a zis sa ii duc doua pampersuri sa vada cum se prezinta scaunul, daca sunt alimente nedigerate.
Pt tusea noastra ne-a recomandat sa facem aerosoli de 2/zi si sirop Rhinathiol.
Niciodata nu a facut Razvi aerosoli, si azi i s-a parut f ciudat.Da nu l-a deranjat prea tare.Oricum nu i-am pus inca toata masca pe fata de teama sa nu se sperie si sa o refuze, incetu cu incetu o sa incerc sa i-o pun.
Tare ma tem sa nu iasa ceva crocobaur in urina.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!

Shose felicitari pipitzicii.!!!

Kalosalina sanatate Dariei, sa ii treaca repede.

Madanic mi-am bagat un pic nasu si am citit povestea nasterii fetitei tale, mai bine zis scrisoarea adresata fetitei tale, mi-a placut f f mult.Bineinteles ca m-am uitat si la pozici.Ce locuri frumoase sunt acolo! Fetita ta e o minuntie de copil.Asa doarme cu degetelu in gurita? E o scumpa.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Ba mananc supa , dar nu mananc zeama in care au fiert legumele pentru piure:)))). Eu si la piureul de cartofi care-l fac pentru noi adaug lapte, nu zeama. Mi se pare iaki:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Buna dimineata mamici

Am o intrebare si sper sa ma ajutati (in tacere sper ca Lala are parat un raspuns super profesional ca de obicei si nu numai ea): copilul asta al meu se trezeste dimineata cu cearcane. Adica e umflata sub ochi, chiar bine de tot. In timpul zilei se retrag umflaturile. Mama mi-a bagat morcovul cu nitrati in urina etc etc. Ce sa fac? Sa merg la medic? Ca sincer nu as chinui copilul cu analize daca chiar nu este nevoie. Please help!!

Pupici si incerc sa revin repede

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Monica nu stiu daca o sa iti placa raspunsul meu dar Bogdan cand avea cearcane constante la ochi, de fiecare data ( adica de 2 ori in 8 ani) a avut paraziti intestinali, mai precis giardia.
Prima data i-am descoperit la un an si a doua oara la 5 ani.
Sper ca nu e cazul la voi.
Alte simptome specifice nu avea, chiar si pediatra s-a mirat mult deoarece nu parea a fi un copil cu viermisori. Sau i-am descoperit noi in faza incipienta...nu stiu.
Mai poate fi si o anemie fervitiva, o carenta la fier.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Zuzici, stefan "comunica" mai nou cu tipete. nu sint de durere, ci as zice eu de bucurie...tipa tot timpul, pe diverse tonalitati si cu diverse intensitati, ca si cum ar "vorbi". insa ma capiaza...face sportul asta cite o ora intreaga...voi ati patit? oare nu "evoueaza" odata la silabe?

Povestea Nasterii

welcome to the club .. si eu sunt patita, si lala si stancutza .. eva inca face asa, eu sper sa fie doare o faza .. unde e miri sa ne lumineze .. in vacanta, la mare la soare .. las' ca vine ea. tipa frate de a speriat bonele si mamicile din parc ..

edit: si urechile mele nu mai suporta .. m-a capiat, am zis ca ajung la balamuc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o .. cu vremea de afara as bea 3 nu una ..

fetelor am patit-o rau .. am baut ieri vreo 3 pahare de must (la pastrama de oaie cu mamaliga si usturoi) si-s varza cu stomacu' .. toata noaptea am facut drumuri la wc .. am luat nospa dar nu vad nicio imbunatatire .. iau si smecta sa vad ce si cum ..

va pupacesc ..

si vroiam sa ies afara ca vad ca nu ploua, cred ca o trimit pe socrella

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Vali eu eram aia, ca nu putea sa vada pozele; da' am reusit si cel mai mult imi place asta. AJ este un dulce!
S-ar putea sa incepa "distractia" dinti - de-aia are o starea mai nasoala.

Alina(kalos), off, Daria si sper sa nu fie ceva grav; poate nu mai creste temp.

Shose felicitari Pipetei cea vorbareatza ; vorba LaureiI incep clopotzeii sa vorbeasca, semn ca sunt copii mari

Anca, stiu de magazinele de pa maria hilfe (si Helene mi-a zis) dar nu cred ca ajunge in Viena colega mea.

Ramo, off, multi [pip]ici pentru 'fratiorul' drag; sper din suflet sa nu fie ceva grav; suna aiurea, stiu, dar poate e mai bine asa, sa te internezi, sa-i faci niste investigatii, sa te linisteti - indiferent de rezultat, va fi mai bine decat sa stai asa si sa-ti faci 1000 de ganduri.
Uite o pentru tine.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput