Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Monicaa vazut poici cu minunata Clara.Frumoase pozili, mi-a placut Clara in pozicile cu caciulita verde.

Ancab mi-e mi-a zis pediatra ca bine fac ca ii dau si zeama.Cand ii pov ce ii dau sa pape la Razvi m-a oprit sa ma intrebe daca ii dau si zeama, si a zis ca e foarte bine.Ma rog, acu fiecare face cum vrea, da eu tare ma bucur ca bea si zeama, si nu i-o dau ca sa inghita mai bine, ca i-o dau dupa ce a papat legumele .

Inca o chestie nasoala cu Razvi, ii intepeneste gatul.Noapte cand doarme se trezeste si plange ca nu poate sa isi intoarca capul.Nu mi-am dat seama di prima va dati seama, cine s-a putut gandi la asa ceva, da am obs ieri dimineata ca il strigam (tocmai se trezise) si voia sa se uite catre mine si nu putea.Si cand am incercat sa ii intorc eu capul a inceput sa planga.Si tot timpul e pe parte stanga.
Oare de ce ii intepeneste gatul? ce sa ii fac?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Eu i-am dat zeama de la supa doar in august cand era canicula(am zis ca e mai buna decat apa chioara) si de cate ori i-am dat(de vreo 3 ori) i-au aparut ditamai petele, probabil nu fara motiv. Asa ca am renuntat. monicaa, poate de la frig? Adica eu de cand ma stiu ma trezesc cu ditamai cearcanele daca mi-a fost frig noaptea. Un sumar de urina sau ceva analize de kk nu sunt asa chinuitoare pentru bebe. Cu pungutele alea aproape nici nu simte.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!
Miki, eu ii dau dupa pireu de legume si vreo 60-80ml de supa.Eu zic ca e important sa ii dai si un pic de zeama in care au fiert legumele pt ca acolo se gasesc multe din vitaminele din legumele fierte.Tu nu mananci si supa, numai legumele din supa?

Shose felicitari pipitzicii.!!!

Kalosalina sanatate Dariei, sa ii treaca repede.

Madanic mi-am bagat un pic nasu si am citit povestea nasterii fetitei tale, mai bine zis scrisoarea adresata fetitei tale, mi-a placut f f mult.Bineinteles ca m-am uitat si la pozici.Ce locuri frumoase sunt acolo! Fetita ta e o minuntie de copil.Asa doarme cu degetelu in gurita? E o scumpa.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Ba mananc supa , dar nu mananc zeama in care au fiert legumele pentru piure:)))). Eu si la piureul de cartofi care-l fac pentru noi adaug lapte, nu zeama. Mi se pare iaki:)

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Nu era vb de pireu de cartofi bineinteles, ca apa aia chiar e iaki.Si eu pun lapte.Era vb de zeama in care fierbi legumele, toate legumele din pireu, adica eu fac asa:cartof, conopida, morcov, ceapa, radacina de patrunjel, ardei, etc.E ca o ciorba dar fara carne.Deci zeama in care au fiert toate astea la un loc, i-o dau cu lingurita.

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

elle, si eu sunt patita de 2 zile mananc numai covrigei, paine prajita branza ,cartofi fierti si piept de pui la gratar. ii dau si lui matei hydrasec pt ca l-a afectat si pe el.la mine nu s-a dres nici cu 2 smecta si un enterol,luate toare odata. te pup

nu se mai pune nimeni pe lista pt bebeluseala de joi?

miki, ramonab si restul,eu nu inteleg cum sta treaba cu zeama de la legume. eu pun legumele in blender si adaug zeama ca sa le subtiez, altfel nu vad cum le-ar manca pt ca ies foarte groase.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neata

dau si eu o .. cu vremea de afara as bea 3 nu una ..

fetelor am patit-o rau .. am baut ieri vreo 3 pahare de must (la pastrama de oaie cu mamaliga si usturoi) si-s varza cu stomacu' .. toata noaptea am facut drumuri la wc .. am luat nospa dar nu vad nicio imbunatatire .. iau si smecta sa vad ce si cum ..

va pupacesc ..

si vroiam sa ies afara ca vad ca nu ploua, cred ca o trimit pe socrella

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ellenutz, baga boabe de orez crud. Rontaie vreo 10-20 si mananca sticksuri. Altceva nu stiu ce ai mai putea face. Daca tot nu se regleaza, mergi la o farmacie si intreaba.
Pupici....si sa stii ca eu tot salivez gandindu-ma la mustul acela cu pastrama de oaie

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Fetelor mersi mult

Cearcane nu face constant.Adica umflaturi ca nu sunt inchise la culoare (ca cearcanele). Pur si simplu e umflata sub ochi dar culoarea e ok, poate un strop mai stravezie dar aste e sigur de la umflatura. De cand am scris mesajul pana acum mi-am stors creierii sa imi dau seama de vre-o legatura. Adica ieri nu a avut, si nici la Sinaia. Astazi da si singura "chestie" mai ciudata este ca nu a baut suficient lapte, nici aseara, nici dimineata ca a adormit cu bibi in gura. Dar stiu ca au mai fost zile cand era asa umflata dar recunosc ca nu am dat atentie pana astazi cand mi s-a parut mai exagerat si a venit si mamitza cu teorii de crocobauri.

O urmaresc inca vre-o 2-3 zile si daca vad ca nu e mai bine mergem la medic. Alte simptome nu are, e ok, se joaca. Parca ar dormi cam mult fata de alti clopotzei: vre-o 3-4 ore pe zi.

Lala si ce tratament se da pentru limbricii aia? Off sper sa nu avem asa ceva.

Ramona mult success si pupici lui Razvanel.

Elenutza am sa te calc cu un telefon sa te intreb detalii despre pediatru. Dar mai incolo sa-ti revii. Pupici la Eva mica.

Va pup

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, ia imodium - are efect in 6h - sunt patita (de fapt eu am o adevarata pb cu "dormitu' in baie") si singurul medicament care ma "drege" asta este (dupa incecari de diverse).

Anca, vroiam sa spun ca si Adela la fel tzipa pe diverse modalitati; si am impresia ca face special, mai ales cand ii spun "nu-i frumos sa ztipi" : se uita fix la mine si trage cate-un tzipat ascutzit de ai impresia ca-ti disloca timpanul.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ereena, cartoful nu este bun in cazuri de-astea. Fermenteaza si poate agrava situatia. Mai bine lasa numai morcov si piept de pui fierte. Si paine prajita.

Pupici si sper sa treaca repede problemele la stomac. Stiu cat sunt de neplacute.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, sper sa iasa bine analizele lui Razvanel. Te-a intrebat dr daca ii dai apa pt ca bea f putin laptic si macar asa se hidrateaza. zic eu. (am uitat sa-ti zic-din experienta de om care a tinut diete toata viata adulta-nutritionistul iti recomanda supa clara de legume cind vrei sa slabesti...asta ca sa-ti dai seama de valoare energetica a apei in care au fiert legumele...)

Elle, mi-ai facut o pofta de must....chiar cu repercursiunile neplacute...

Ps: spefan imi maninca cablul de la calc...daca ramin fara...stiti de ce...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata!poftiti la o cafeluta!
eu mi-am mai revenit putine cu moralul,alaltaieri am avut laptic seara si mi-a adormit fara urlete la san,nu-i dadusem de la amiaza si s-a adunat laptic!am fost tare happy,cred ca si alimentatia mea a cauzat imputinarea laptelui...asa ca m-am pus sa mananc mai bine, fortat ca nu prea am pofta de mancare deloc,am si slabit..
aseara in schimb a papat titzi amandoua apoi mi-a ras 120 de formula apoi iar titzi putin pana a adormit..ma bucur ca a acceptat mai usor bibe aseara

alinush si mada si ramo ultumesc si voua pt vorbele bune!intradevar ma bucur si eu ca am reusit sa alaptez 8 luni, iar de acum o s-o tin cu completare cat se mai poate
tetine am incercat si eu tot felul nu alea-s de vine el nici macar nu astepta sa-i bag bibe in gura se enerva cand il vedea si dadea cu mana peste urla ma tragea de tricou..
mada mi-ai zis ca esti purtatoare de hep. b...asta n-o afectat-o pe isabela?am si eu un prieten bun care are hep b, si stiu ca nu poate face copii ...asa e?sau sunt modalitati prin care poate avea copii sanatosi?la el e si grav...face tratament cu interferon acum

mitsu distractie placuta in be,cum se comporta conrad?te descurci cu el?sunteti singuri?

stoisor iar ai disparut?

sunt restanta la poze si cum piticu doarme ma bag la vizionat :)
pupici!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput