Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 9
anca.b spune:
Ereena, asa fac si eu...exact cum am spus, ca sa poata fi inghitit pireul mai usor, il lungesc un pic cu zeama. desi il maminca si ai gros...si bucatele mai mici, asa...nu face nazuri...mincare sa fie
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena ? miki, ramonab si restul,eu nu inteleg cum sta treaba cu zeama de la legume. eu pun legumele in blender si adaug zeama ca sa le subtiez, altfel nu vad cum le-ar manca pt ca ies foarte groase. Matei-Florin 24.01.2008 IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
citat din mesajul lui Ereena miki, ramonab si restul,eu nu inteleg cum sta treaba cu zeama de la legume. eu pun legumele in blender si adaug zeama ca sa le subtiez, altfel nu vad cum le-ar manca pt ca ies foarte groase. Matei-Florin 24.01.2008 IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
si eu la fel; eu le fierb la abur si apoi, cand le pun la mixat, pun cate-o linguritza de zeama, sa iasa un piure curgaretz.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
EliaElia spune:
Ramo, nu stiu cat are Razvan(kg) dar poate nu e nimic serios. Malabsorbtie eu zic ca s-ar pune problema daca el ar bea litri de lapte pe zi si nu s-ar vedea.Camelia si Laura (06.02.2008)
Ereena spune:
vai cat imi place melodia asta. http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4 mi-am amintit de ea cand am auzit-o in rusa la "teo" .exceptional interpretata
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ellenuta spune:
monica am vazut-o pe clarita frumusica. cred ca tare i-a placut la munte. tare tare dulcica piticuta.
monica ma bucur ca e mai bine cu lapticul!! ai vazut ca papa baiatu si bibe. si eu vreau sa-i bag seara ca nu-i mai ajunge .. trage in gol dupa 5 minute ..
ereena, roxanica, alinushca multumesc de sfaturi. o sa iau smecta si sa papa regim .. ce sa fac ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
alina023 spune:
Fetele!!!!! Ana a fost selectata pt concursul de bebelusi care merg la busilea la Baby Expo!! Vineri la ora 11 ne puteti vedea prestatia de exceptie. Sper sa nu se invarta ca titirezul dupa ceilalti bebelusi. Dar stiu sigur ca va fi distractie.
Asa ca va asteptam sa ne faceti galerie
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
stancutza spune:
citat din mesajul lui alina023 Fetele!!!!! Ana a fost selectata pt concursul de bebelusi care merg la busilea la Baby Expo!! Vineri la ora 11 ne puteti vedea prestatia de exceptie. Sper sa nu se invarta ca titirezul dupa ceilalti bebelusi. Dar stiu sigur ca va fi distractie. Asa ca va asteptam sa ne faceti galerie Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) |
Bafta multa Anita! Si noi ar trebui sa ne prezentam joi, tot la 11, dar nu ne vom duce pentru ca noi doar ne taram. Am sperat eu sa mearga in patru labe atunci cand am inscris-o, dar... micuta ne joaca feste.
Si eu sunt ingrijorata de ochisorii pufosi ai Sofiei. Cum zice si Monicaa, ii are mai umflatei, fara sa fie colorati mai inchis, ca cearcanele de adulti. Doar de la o vreme am observat. Abia sambata mergem la doctor, uf. Si de trei saptamani ma chinui sa-i iau proba de urina, noi trebuie sa facem cistograma si nu reusesc deloc sa obtin o proba sterila. Tot timpul: flora mixta, repetati .
Intrebare: cam in cat timp dupa ce au inceput sa stea in fundulet s-au ridicat bebeii vostri de la orizontala in fund? Si, dupa ce stau in fundulet, oare la cat timp nu se mai rastoarna cand vor sa apuce o jucarie? Sofia inca mai cade daca sta in fund si se indreapta spre ceva mai putin apropiat, din cauza asta nu o pot lasa singura in fundulet in patutul ei, ca se loveste rau cand e in cadere libera...
Lala_D, daca ai timp sa te uiti la cateva poze ale Sofiei, imi poti spune daca si Bogdan avea ochisorii tot asa incercanati cand avea Giardia? Uf, tare nu as vrea sa fie asta, stiu ca tare greu scapa coppiii de ea. Anemie feripriva nu-i bai, trece mai usor, dar giardia...
Sunt cam prost dispusa se pare. Mi se pare ca avem tot felul de probleme. Si ca nu facem destulde progrese. Cel putin motric, e clar o lenevoasa :-(((
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Ereena, venim si noi! Am spus de la inceput.
Florina, o sa caut si eu ceva lucrusoare pentru micuta despre care ne-ai spus, nu am insa multe pentru ca eu am trimis tot ce am avut la mama la Focsani, la pastrare pentru bebe2 :-)
Apropo de asta, aseara am avut o indigestie: a inceput cu durere nasoala de cap in partea dreapta, greata si frisoane. M-am culcat, sperand ca o sa-mi treaca, dar dupa vreo 10 minute m-am ridicat ca-mi era din ce in ce mai rau, si am dat la boboci. Dupa aia am fost ok, dar mi-m dat seama ca nu sunt deloc pregatita sa trec din nou prin 3 luni de cosmar cu greturile cum am avut la Sofia. Mai astept, poate uit :-))
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Stancutz, de ce spui de Sofiuta ca e lenevoasa? Are ritmul ei propriu si personal! Tu crezi ca ar trebui sa fie in nu stiu ce fel, taticul ei crede ca ar trebui sa fie in alt nu stiu ce fel, asa crede si bunicul, asa si bunica, si matusa si etc... Dar ea stie cel mai bine! Este un puiut sanatos (chiar daca ar avea giardia...ceea ce dupa parerea mea este foarte putin probabil...nu este o afectiune grava sau iesita din comun), este vesela, creste frumos... Nu te mai stresa! Chiar nu ai de ce.
Eu vad acum la Ana cat este de diferita de Luca. Luca nu a mers niciodata de-a busilea, el a mers direct in picioruse. Luca la 9 luni mergea singur si spunea mama, tata, papa, gugu (gugustiuc)...si nu mai stiu daca mai spunea ceva...
Daca Ana nu spune decat "gacaaaaaa" si nu merge singurica asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu ea. Este o cu totul alta persoana si personalitate. Desigur ca si eu mai am tendinta sa-mi fac griji ca nu creste la fel de repede si de mult cum crestea Luca. Dar apoi imi dau seama ca este vorba de Ana si nu de vreo clona de-a lui Luca.
Asa ca....nu-ti mai face griji! Mergi si fa-i analiza la urina si la kakutza dar nu te mai stresa ca nu face nu stiu ce ...comparativ cu alti bebei. Sofia este unica si este perfecta asa cum este ea! Pupici multi!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
citat din mesajul lui alina023 Fetele!!!!! Ana a fost selectata pt concursul de bebelusi care merg la busilea la Baby Expo!! Vineri la ora 11 ne puteti vedea prestatia de exceptie. Sper sa nu se invarta ca titirezul dupa ceilalti bebelusi. Dar stiu sigur ca va fi distractie. Asa ca va asteptam sa ne faceti galerie Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan poze Ana mica Povestea nasterii Anei |
AnaAna
Eu fac galerie de la distanta.Ii bine si asa, nu?
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI