Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Si eu sunt ingrijorata de ochisorii pufosi ai Sofiei. Cum zice si Monicaa, ii are mai umflatei, fara sa fie colorati mai inchis, ca cearcanele de adulti. Doar de la o vreme am observat. Abia sambata mergem la doctor, uf. Si de trei saptamani ma chinui sa-i iau proba de urina, noi trebuie sa facem cistograma si nu reusesc deloc sa obtin o proba sterila. Tot timpul: flora mixta, repetati .

Intrebare: cam in cat timp dupa ce au inceput sa stea in fundulet s-au ridicat bebeii vostri de la orizontala in fund? Si, dupa ce stau in fundulet, oare la cat timp nu se mai rastoarna cand vor sa apuce o jucarie? Sofia inca mai cade daca sta in fund si se indreapta spre ceva mai putin apropiat, din cauza asta nu o pot lasa singura in fundulet in patutul ei, ca se loveste rau cand e in cadere libera...

Lala_D, daca ai timp sa te uiti la cateva poze ale Sofiei, imi poti spune daca si Bogdan avea ochisorii tot asa incercanati cand avea Giardia? Uf, tare nu as vrea sa fie asta, stiu ca tare greu scapa coppiii de ea. Anemie feripriva nu-i bai, trece mai usor, dar giardia...

Sunt cam prost dispusa se pare. Mi se pare ca avem tot felul de probleme. Si ca nu facem destulde progrese. Cel putin motric, e clar o lenevoasa :-(((

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Stancutza, spal-o inainte cu ser fiziologic - si la buburuza mea iesea la fel, dar asta numai la Gr Alex; la CAntacuzino mi-a iesit din prima balaurul; sau, poti s-o mai stergi - dar trebuie sa vorbesti cu dr inainte - cu o solutie de acid boric: intr-un litru de apa, cand fierbe, pune 30gr acid boric - pulbere - si cand o schimbi de pamapers, o stergi cu solutia asta.

Cat despre motricitate, a mea s-a ridicat singura, in fund, la o luna de cand staea in fund fara sa-si piarda echilibru; acum, cate-odata cand se-ntinde dupa jucarii, mai vine si in nas; dar pune si mana. Ce ma termina pe mine, este faptul ca nu sta in picioare; nici macar nu se ridica in genunchi .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

incep sa fac lista cu cele care veniti la bebeluseala.dati reply with quote la mesajul meu si adaugati-va p lista sa stim cate vom veni

cine vine la "bebeluseala" de joi ,la baby expo, posibil ora 16? treceti-va pe lista va rugam

1-ereena
2-lala20
3-madalina28
4-aweya
5-ancasoare
6-ellenuta
7-miki-mamica
8-emabucuresti
9-stancuta
10-
11-

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Fetele!!!!! Ana a fost selectata pt concursul de bebelusi care merg la busilea la Baby Expo!! Vineri la ora 11 ne puteti vedea prestatia de exceptie. Sper sa nu se invarta ca titirezul dupa ceilalti bebelusi. Dar stiu sigur ca va fi distractie.
Asa ca va asteptam sa ne faceti galerie

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

HAI-DE ANA! HAI-DE ANA!

Alina cand ma uit la Ana ca merge deja sustinuta si ma gandesc ca Adela nici nu sta in picioare, chestia cu "fiecare copil are ritmul lui" se sparge ca un balon de spaun, pe loc!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ana!!!

Ma alatur si eu galeriei de la distanta initiata de Ramona. Ce frumos ca aveti baby expo de trei ori pe an...la noi e o singura data si a fost ffff naspa. nici pe departe asa cum ziceti voi a e la bucuresti...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Si eu tot de la distanta ; ma oftic de mor ca eu vroiam sa-mi iau liber joi, da' acum (ca a plecat colegul meu in concediu) stau pana la 6:00.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mai Roxanici, eu te inteleg perfect, crede-ma! Si eu am strangeri de inima si inevitabil fac si eu comparatii intre Ana si copilasi de varsta ei sau chiar mai mici care fac diverse lucruri pe care Ana nu le face. Asa ce te inteleg! DAR...chiar nu au rost aceste ingrijorari si aici te rog sa ma crezi pe cuvant. Va veni foarte curand vremea cand toti copilasii nostri vor merge, vor vorbi, vor manca singurei, etc. Si atunci toate aceste ingrijorari vor parea nimicuri.

Important este sa fie sanatosi. De alergat dupa ea o sa alergi in curand, o vei ruga sa taca putin ca sa poti gandi si tu in liniste macar 2 minute, etc. Asa ca...bucura-te de momentele astea, sunt magice si nu vor mai reveni.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Stancutza, spal-o inainte cu ser fiziologic - si la buburuza mea iesea la fel, dar asta numai la Gr Alex; la CAntacuzino mi-a iesit din prima balaurul; sau, poti s-o mai stergi - dar trebuie sa vorbesti cu dr inainte - cu o solutie de acid boric: intr-un litru de apa, cand fierbe, pune 30gr acid boric - pulbere - si cand o schimbi de pamapers, o stergi cu solutia asta.

Cat despre motricitate, a mea s-a ridicat singura, in fund, la o luna de cand staea in fund fara sa-si piarda echilibru; acum, cate-odata cand se-ntinde dupa jucarii, mai vine si in nas; dar pune si mana. Ce ma termina pe mine, este faptul ca nu sta in picioare; nici macar nu se ridica in genunchi .

Multumesc mult de sfaturi, pana acum am compromis nu stiu cate probe, ba facea pe langa, ba se misca punga si se scurgea, ba facea si caca in acelasi timp, ba reuseam sa-i luam si iesea contaminata ... O sa incerc sa nu o mai dau cu crema seara, eu o dau cu crema de galbenele si probabil ca dimineata cand o spal inainte de recoltare mai ramane putina crema pe acolo.

Motric...Alina...da, e lenevoasa. Nu face abdomene decat daca e culcata pe plan inclinat, nu o intereseaza sa sa ridice singura in fundulet. In picioare sta bine daca e sustinuta, dar nu face pasi - cel mult, in spate, unul sau doi. De-a busilea nu merge, doar se balangane in patru labe, sau se taraste, dar greu. A inceput sa se agate de marginea patului sa se ridice in genunchi, dar renunta repede daca vede ca nu reuseste.
Nu e vorba neaparat de asteptarile mele, eu sunt pregatita sa o ajut sa se dezvolte in ritmul ei, dar vad ca restul clopoteilor sunt mult mai harnici. Adica ea se dezvolta - cred - cam dupa standardele Capraru. O fi bine? Saptamana asta implineste 8 luni, si ea inca isi pierde echilibrul cand sta in fund. Si progresele exista, dar sunt foarte lente.

Dar mi se pare - intotdeauna mi s-a parut - ca sta bine la capitolul "mecanica fina". Adica miscarile fine ii ies bine, de mult timp. Poate de ex. sa apuce cu degetele o atsa care se leagana. Aplauda, loveste cu lingurita sau cu alte obiecte in ce prinde (am pus si un filmulet recent). Dar "gross motor skills" cum zic englezii nu sunt punctul ei forte...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

si noi si noi .. suntem in finala nr 10, joi la ora 11!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ereena & Stancutza - multumim, hainutele sunt binevenite de oricare ar fi, fetita sau baiat!

M-a apucat depresia asa e dimineata... cred ca e si de la vremea asta uracioasa... dar mi-e asa de mila de bebelina si de mama ei care eun copil... nu cred ca intelege mare lucru din tot ce i se intampla... cum e si viata asta, am o cunostinta care de ani de zile a incearcat sa faca un bebe, inclusiv cateva FIV-uri si bebe tot se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumim pentru galerie!!!!

O sa fac poze multe (sper sa reusesc...). Sper sa ne simtim bine!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput