Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (107)
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Mada de US (va iau la rand ) m-am delectat cu fotografiile voastre de la primul dus. E atat de dulcica Isabella!! Si are niste copanase si niste obrajori...iamiii...tocmai bune de pupacit toata ziua!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Jelimoni, am citit despre supararea ta. Sa stii ca indiferent de cum s-ar fi intamplat, intarcarea puiului mic este o perioada grea si pentru mama si pentru bebel. Cu cat ea se face mai brusc, in timp mai scurt, cu atat este mai mult resimtita. Cu toate astea, este un fenomen cat se poatede firesc, de natural.
Ai alaptat 8 luni!!! Felicitari! Fii fericita si multumeste Cerului pentru asta. Se putea si mai mult, de acord, dar 8 luni sunt cat se poate de bine pentru copil.
Cat despre bibe...ia sa vezi tu cand incep soriceii la burtica ce bun va fi si bibele. E normal sa faca nazuri dar nu vor tine mult. Si urmeaza sfatului Ellenutei, da-i bibe cand este putin adormit (la Ana nu a tinut faza, se trezea imediat si chiraia; dar poate la tine tine).
A, si inca ceva. Incearca mai multe tipuri de tetine pana gasesti una care ii place lui. Eu asa am facut si chiar a mers. Anei ii plac cele ortodontice din latex de la Nuk.
Pupici la mamici si la bebici si somnic usor!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Madanic spune:
Revin, am spart mesajul in bucati ca iesea prea mare polologhia.
cati_magureanu
Ema multumim de primire, ce dragut trebuie sa fie bebe mergand ca racul. Sa creasca mare, sanatos si ... sa invete sa mearga si inainte .
JelimoniNu iti face griji. Stresul iti afecteaza lactatia, am patit-o si eu. Daca nu mai ai laptic (ceea ce nu cred) nu-i capat de lume, bebe se obisnuieste si cu biberonul. Eu am pierdut lactatia la 6 luni. Isabella merge la daycare de la 4 luni, si obisnuiam sa ma mulg si sa-i dau laptele in biberon. Pe la 5 luni jumatate a contactat o viroza nasoala cu febra, tuse si nasuc infundat si a refuzat sa mai ia sanul, ii era prea greu sa suga . M-am chinuit o saptamana dar nu am reusit sa tin laptele. Ma mulgeam dar cu fiecare muls scoteam tot mai putin. Bebe s-a descurcat foarte bine cu formula, a continuat sa ia in greutate si e super bine. Eu sunt fericita ca am reusit sa o alptez macar atat.
In Romania nu m-ar fi lasat sa o alaptez, sunt purtatoare sanatoasa de Antigen Hbs (Hepatita B).
EliaElia Lasand la o parte aspectul destul de gretos al situatiei "mestec mancarea copilului apoi i-o dau sa manance" stiu ca este destul de periculos. Cavitatea bucala a unui adult contine o varietate foarte mare de bacterii care se pare ca pot fi foarte periculoase pentru un copil. Dar ce sa-ti spun eu caut sa am grija de copilul meu cat mai mult, citesc ma interesez de o mie si una de chestii, altii nu fac nimic, ba chiar fac chestii care sunt neigienice sau total contraindicate si nu patesc nimic copii.
LaLa_20 Ce scumpita e fetita, si vorbareatza foc.
Fetelor care sunt in vacanta le urez vacanta placuta, sa va relaxati.
Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
LaLa_20 spune:
Alina... luca nazdravan si speram sa-i placa la noua gradinita te asteptam cu parerile maine...si imi inchipui ce scumpa trebuie sa fie anita cand zice ea :dataaaaa.
De Bibi ce sa zic?Ca azi a zis pt prima data tata cu adresa exacta(taicasu e si acum in al 9 lea cer)iari a zis si mama tot cu adresa exacta,zicea si pana acuma da nu cu adresa...se chinuie sa se ridice in picioare in patut si asa a rezultat o mica vanataie si in rest se lupta cu explozia de dinti...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Madanic...multumim de laude...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
ancasoare spune:
Buna,
n-am mai postat de mult, dar acum e pentru o cauza nobila.
E vb de o pustoaica de 14 ani care are o fetita de o luna jumatate. Eu am aflat de ea de la ai mei, care s-au mutat de curand in afara bucurestiului iar familia fetei le este vecina.
Din fericire, bebelusa e sanatoasa si tare frumusica (mama a vazut-o),fata isi ingrijeste bebelusa, nu a abandonat-o si nici nu are de gand; o ajuta si mama ei, adica bunica bebelusei.
Problema este ca sunt foarte, foarte saraci... asta insemnand ca n-are hainute pentru fetita, pampers, lapte, etc... mama e minora, deci nici un venit, tatal nu a recunoscut copilul, parintii ei muncesc cu ziua pe la vecini.
Eu am sortat de la Stefan lucrusoarele de iarna trecuta care i-ar prinde bine in toamna-iarna ce vor veni, le-am mai spalat o data si le-am pregatit pentru ea; cumnata mea i-a dat caruciorul de la nepoata-mea, intentionez sa ii iau si un bax de pampers si lapte dar deocamdata nu stiu de care, mama spunea ca a auzit ceva de lapte dar nu stie de care... sper doar sa nu ii fi dat lapte de vaca.
Daca vreti sa o ajutati si voi pe bebelusa cu orice lucru ce i-ar fi folositor, hainute - nu noi, folosite de vostri, jucarii, orice, eu pot sa strang si sa i le duc saptamana viitoare.
Incerc sa vin si eu la intalnirea de la Baby Expo si poate e un bun prilej daca vreti si puteti s-o ajutati.
Mai multe detalii o sa va pot da dupa ce merg acolo si o sa fac si poze sa vedeti fetita.
Madanic spune:
Eliza, acum am vazut esti in Seattle. Eu stau chiar in downtown tu unde stai?
Madalina
mami de Isabella Andreea
LaLa_20 spune:
anca zi daca vi sigur ca o sa incerc sa strang si eu cateva lucrusoare...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
Madanic spune:
Alina multumim mult de complimente. Isabell rade tot ce-i pun in fata, asa ca eu sunt foarte stresata sa nu cumva sa o ingras prea mult .
Am niste poze de cand eram mica, cu o fetita unei vecine de curte si era un urias pe langa mine. Era foarte grasa si imi aduc aminte ca mi-a povestit mama mai tarziu ca a avut de tras din cauza asta, asa ca ma stresez rau.
Madalina
mami de Isabella Andreea
LaLa_20 spune:
anca zi daca vi sigur ca o sa incerc sa strang si eu cateva lucrusoare...
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!