Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza dragutelor.

Bafta multa fetelor care nasc azi.

Ratonelu, asteptam vesti BUNE de la matale, da?

nusha multi si dulci.

Ca tot vorbeati, mie imi este tare dor de burtica, dar la mine probabil ca este si din cauza ca nu-l am pe bebe langa mine. Oricum, abia astept sa o am din nou si am "jurat" ca nu o sa ma mai plang ca e mare si ca nu mai pot si ca vreau sa iasa bebe mai repede. DEsi la mine ar fi fost mai bina sa il scoata mai devreme.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Si mie mi-e dor de burtica, chiar daca e bebe aici. E cu totul alta faza, nu cred ca se compenseaza in totalitate. Cel putin asa simt eu.

In burtica comunicam intr-un fel, acum altfel. In burtica era numai a mea, acum trebuie sa o imparti cu altii.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

O colega a ramas insarcinata si ma intreaba de Alina Dascalu, stie cineva ceva de dr asta? Parca Eva mergea la ea, daca aveti vreo referinta despre dr, o graviduta proaspata, va va fi recunoascatoare

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD prunele au fost de vina, si eu patesc la fel

Anca vb Alinei pana la urma nu este un capat de tara daca micuta Carla nu vrea la san, important este ca e sanatoasa si in grafic.

Ma declar multumita cu spalatul lucrusoarelor caci am terminat astept sa se usuce si ma bag la calcat. Pana atunci cos la scutecele

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca nici la al meu nu ii place tzitzi mai mult molfaie din ea decat sa traga dar el se linisteste la tzitzi si adoarme!!!!
Are si el ceva dureri de burtica dar ii dau si Bonissan si Sab Simplex si vad ca ii mai trece1Plus ca bem si Baby drink ca suntem si constipati.
Voi cum procedati su Vigantolul ii dati direct in gurita si cate picaturi?
Eva mare dreptate ai cu somnul!
Irina ma bucur ca va descurcati!Cu soacra la sunat ma inscriu si eu nici nu m-a sunat de 11 zile de cand am nascut, cica nu are timpca incepe scoala si ea ca director are mult de lucru.cica l-a sunat pe al meu barbat si e destul!Si ma mai enerveaza o chestie: ii zice copilului Tudor cand eu ii zic Andrei si vreau sa se obinuiasca cu Andrei nu sa fie copilul derutat ca ii zice fiecare cum vrea!Cica Andrei e urat

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neata si de la noi! Ptiu ce vreme nasoala, iar nu iesim azi din casa? Am inteles ca e ff frig pe langa faptul ca ploua... Si eu care credeam ca scot pufoaica pt pitica peste o luna, asa...

Nocom, Sabinel. Iris tinem pumnii! Nastere usoara va doresc!

Kid, ce faci cuscra? Ce mai face Maria? Ce bine ca ti-au trecut sanii, ai mei tot sensibili sunt chiar daca nu mai sunt fisuri. Dar probabil e nirmal atata timp cat tot la 2 ore vrea sa pape juma' de zi...

Musette bine ati sosit acasa!

Noi suntem bine, Mara a inceput sa ia mai bine in greutate, sapt asta a fost in grafic. Eu ma lupt inca cu laptele, pe langa odihna ft important e sa si bei multe lichide ( 3-4 litrii/zi) si ma chinui tare cu asta ca eu mai mult de 1 l nu beau in mod normal. Dar imi doresc ft tare sa o alaptez asa ca perseveram. De supt sugem la 4-5 ore noaptea si la 2 max 3 in timpul zilei ( 3 dimineata ). Acum o aud cum ma chaema din pat dat rezist eroic ca nu plange inca, doar se alinta. Am inceput si noi cu colicii seara dar deocamdata ne calmam stand pe burtica lui mami, doar ca ne-am cam invatat in brate... Pt gaze SAB Simplex utilizam si e OK. Tot nu am reusit sa pun poze dar sper sapt asta sa o fac.

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Neatza fetele,

Noi am avut multaaaa treaba tot weekendul si a trebuit sa scoatem calculatorul din camera ca sa asamblam mobila mult dorita de 3 luni si inca nu am terminat.
Insa nu am pierdut nimic din tot ce s-a scris aici, insa am pierdut putzin sirul intre burtici si proaspete mamici.
As dori sa intreb si eu proaspetele mamaici cum ati procedat pentru inscrierea la pediatru a bebeilor vostrii???

Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 25 zile
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira, Vigantol ii pun 2 picaturi direct in gurita, gasesc eu momentul in timpul zilei.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna fetelor, doamne ce frig sa lasat afara,brrrrrr..... trebuie sa o mai sun si pe dr. sa ma duc pe la ea, (ca cica sapt asta trebuie sa ne vedem) dar mai bine lasa ca nu ies nicaieri pe frigul asta

MAI FETELOR am si eu o intrebare la voi, de vre-o 2 zile imi patez chilotii cu un lichid pe care nu il pot defini cateodata am impresia ca este foarte alb,cateodata mi se pare ca este incolor si parca degaja si un miros nu intotdeauna, ce poate sa fie? are cineva vre-o idee? eu nici nu stiu cum ar trebui sa arate acel dop gelatinos, m-am gandit ca poate sa fie ala si il pierd asa putin, putin HELP

36 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

ce putin mai avem.....nu pot sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

300dulce salvat tel

39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

PS: cine vorbea de epiziotomie, nu aveti teama! Eu deja sunt vindecata vindecata, am doar stari de maaaaaare mancarime, azi trebuie sa merg sa imi scoata firele! Nu va temeti, va spune o mamica nascuta natural, cu epidurala apa de ploaie (sau nu a prins cum trebuie): Relax!!!!! Go for it!! Istorii cu "nu stau in fund", "nu fac cutare", raman istorii personale, individuale, nu generalizam, eu cu fi-miu in brate ma arunc de sus in fund pe canapea cand sunt obosita, se vindeca frumos daca e facuta treaba buna de medic!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Eva, trebuie neaparat sa-ti multumesc pentru acest post, mie daca imi e de ceva frica la nasterea naturala exact de epiziotomie imi e (in timpul si dupa), iar mesajul tau mi-a umplut ochii de lacrimi de ... speranta! Sper sa nu simt prea oribil taietura si sa se vindece repede si la mine!

38+ AMR 12 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput