Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Dyanira, Vigantol ii pun 2 picaturi direct in gurita, gasesc eu momentul in timpul zilei. |
Daca va ajuta, mami i-l dadea Ralucai imeidat dupa baie, cand oricum ii era sete si nu refuza nimic
LE AM gasit un articol care pare util, stergeti spatiile... http://w w w.m a m i .ro/scoala-mamicilor/despre-alaptare/sunt-racita-alaptez.html
36+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
EvaF spune:
Am vb acum la telefon cu MARIA2004, A NASCUT AZI LA PRANZ UN BAIETEL FRUMOS DE 3800gr, NATURAL CU EPIDURALA!
Ultima varianta de nume la care se oprisera cand am vb era Luca!
Ea este foarte bine, bebe la fel, a tipat regulamentar! Mai multe detalii mai tarziu!!!
SA ITI TRAIASCA BAIATUL, SCUMPA MEA, SA VA BUCURATI DE O VIATA LINISTITA IN PATRU!!!!!! BAIETELUL SA VA LUMINEZE ZILELE ASA CUM O FACE FRUMOASA TA MARIA!!!!!!!!

ps: ieri medicul nostru a venit in tara din concediu si Maria2004 a inceput contractii azi noapte! Cat de incredibil vi se pare!!! Ce mare e Dumnezeu!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
simodina spune:
Dyaniratot 2 pic direct in gurita. Daca i-l dai cu lingurita tre' 3 picaturi ca sa ajunga 2 la ea. Ca moment eu ii dau dimineata inainte de papa,dar poti sa i-l dai oricand inainte de masa ( ca sa aiba gurita deschisa
)
Kllemieu am avut o asemenea scurgere albicioasa, cu un anumit miros dar nu urat mereu in ultima luna.Edit: se numeste leucoree parca. reclama - aici scrie despre ea la ultimele luni de satcina.
Anca, Dyainseamna ca s-a obisnuit cu bibe. Asa am patit eu la Serban de l-am alimentat mixt ( 75% formula) si numai pana la 4 luni... Reuseam sa-l pun la san numai daca nu-i era ft foame, altfel facea adevarate crize. Dar a crescut ft bine si asa. Incercati sa beti ft multe lichide, Galactogil pt productia de lapte si luati lucrurile asa cum sunt ca oricum daca va stresati nu vine laptic.
si acum cat va tine, va tine...
Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+
AMR 1 ZI!!!
babytza spune:
Felicitari Maria !!!!! Sa-ti traiasca baiatul , sa fie sanatos !!!! Tie refacere rapida!!!
Valentina
37 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
EvaF spune:
Da, CD, Alina Dascalu e medicul meu si al Mariei2004! Maria a nascut cu ea ambii copii si e super super mutumita, la mine nu a fost sa fie, era in concediu, dar eu sunt multumita de ea, la ea vreau sa merg la scos fire si la control!
Eu si Maria trebuia sa nastem amandoua in aceeasi zi 20 sept, la Polizu, cu Alina Dascalu, si nah, bebeii s-au nascut la fix o sapt unul de altul! Eu ma minunez de una singura pe aici si topai de bucuirie pt Maria2004!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy_galro spune:
maria2004 felicitari si recuperare rapida!!! Sa fiti fericiti cu noua minune Luca si Maria sa-l primeasca cu bratele deschise!!!
Andreea
de
Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
andreutac spune:
Maria 2004, felicitari pt. baitelul (Luca) grasunel! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
P.S. Te-ai incadrat la fix cu revenirea dr. din concediu! Bv
CD, atat eu, cat si Eva si Maria 2004 suntem pacientele dr. Dascalu. Pana in prezent eu sunt f. multumita de relatia cu d-na. dr. trebuie sa-ti spun ca n-am avut o sarcina cu probleme, m-am dus lunar la control, mi-a indicat toate investigatiile necesare, mi-a facut tot felul de recomandari si mi-a raspuns la toate intrebarile. Sper sa fie la fel de bine pana la sfarsit. Asa ca din punctul meu de vedere, unda verde pt. dr. Dascalu.
Andreea
37+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
300 spune:
Maria2004 felicitari pentru bebelin! Un adevarat bobocel, a venit odata cu scoala :)
Andreutac, CD intreba de dr. :)
36+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
iepurila spune:
Maria 2004 felicitari mamicoo!!! Sa fiti sanatosi si papaciosi. Refacere rapida
Eu, iepurica
34+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
kllemi spune:
SIMODINA
sa stii ca m-am mai linistit 
MARIA, FELICITARI PT BB GRASUNEL SI SANATOS SA VA ADUCA MULTE BUCURII SI TIE REFACERE RAPIDA
EVA ti-am citi povestea, doamne cat este de frumoasa, este adevarat ca ti-ai chinuit putin dar cred ca ti-a trecut instantaneu in momentul cand lai vazut pe LUCA, sa stii ca mie mia dat lacrimile, ce poveste emotionanta

36 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred