Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolici spune:
Fetelor....stiu ca am disparut 2 zile...mea culpa!!!Dar v-am zis sunt in renovare?
Dar poate stiti cum se procedeaza pt inregistrarea bebeilor la pediatru???
Eu fac liste pt tati sa stie ce are de facut ..inainte si dupa!!!![]()
Karina Alessia
am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 25 zile
noi doua
CD27 spune:
Maria, felicitari mamico, sa traiasca bebe, sa se faca un mare papacios si tie refacere rapida
Eva si Andreutac merci pentru raspuns
daca voi ziceti ca e ok dr o sa o recomand colegei
38s 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
baby_boy spune:
Maria 2004 felicitarii!!! SA fie sanatos puiul si recuperare rapida mamicii!!
SE pare ca 15 septembrie o sa fie plin de bobocei ![]()
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
nikolici spune:
Si de la noi fetele 2 in 1
FELICITARI MARIA 
.
Cand ma gandesc ca am inceput sa ne impuntzinam de mamici cu burtici ma apuca nostalgia insa si frica ca ne vine randul.
Karina Alessia
AMR 25 zile
noi doua
_irina_ spune:
Eva profit ca te prind pe fir. Tu cand ai avut voie sa faci dus dupa operatie?
Eu am nascut natural dar cu peridurala care a prins tare bine, fiind bebelina tare mica a zis doctorul ca nu ma taie mai bine sa se rupa in punctele slabe si cica a cusut mult mai putin decat daca trebuia sa taie.
Bebelina mea papa cate o ora, o ora jumatate, soata nu ma credea si azi de dimineata ma simteam rau si a adus bebelina la mine in pat, in loc sa ma duc eu la ea in camera sa pape. Si o ora jumatate asta tot a dat la falci.
Cam cat timp papa bebeii care se trezesc mai des?
In rest, doarme cam 3-4-5-6 ore, depinde de dispozitie si chinuie pe mami cate 3 ore, timp in care papam de cam 2 ori, ne schimbam, sughitam, ne plimbam...
Bebeii care se trezesc des cam cat timp papa?
Dya las' ca se fac astia micii un pic mai mari si ne intalnim la plimbare si povestim... desi la cat e de cuminte a mea, momentan, pot sa ies de pe acum la aer.
fericita de
- Andreea
nikolici spune:
BabyBoy
Ai terminat cu casa???? Ma gandesc la tine cand muncesc ca mai este o mamica disperata cu casa...
.
Karina Alessia
AMR 25 zile
noi doua
Corrina spune:
Felicitari Maria2004 pentru puiutul grasunel, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!

Multumim de vestea buna Eva.
Multa bafta fetelor care nasc astazi!!
Sunt de acord cu Eva, epiziotomia nu e ceva atat de rau pe cat credeam, si eu m-am vindecat rapid, in prima saptamana si nu m-am protejat deloc - adica sa evit statul in fund, sa stau pe colac, etc. E adevarat ca aveam o senzatie deranjanta in primele 2-3 zile (dar nu durere, in niciun caz) ,insa a trecut repede. Si eu am avut si fire care s-au resorbit (2 buc), asa ca am scapat ieftin.
In concluzie, Nerantula, no problemo
![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
angelynna82 spune:
Felictari Maria 
pt bebe grasunel, sa creasca mare si sa va bucurati de el
.
Nikolici din ce am inteles de la socrela mea e ca trebuie vb dinainte cu dr pediatru si cand ajungem la spital vom lasa nr sa o anunte ei, acest lucru fiind necesar pt ca vine prima oara acasa ...acu nu stiu sper sa fie ok ce am scris 

36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Si de la noi fetele 2 in 1 ![]() FELICITARI MARIA ![]() .Cand ma gandesc ca am inceput sa ne impuntzinam de mamici cu burtici ma apuca nostalgia insa si frica ca ne vine randul. Karina Alessia am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole ![]() AMR 25 zile noi doua |
Ai perfecta drepatate NIKOLICI incepe sa ma apuce si pe mine frica, dar si bucuria in acelasi timp, da-bia astept, tati deja nici nu stie cat mai este, la unii le spune 2 sapt, la unii 3, cand il vad atat de dezorientat ma bufneste rasul
36 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
anca81 spune:
Felicitari Maria pentru grasunelul Luca! Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag