Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 18
Joy21 spune:
Hello, fetelor!
Am intrat si noi sa mai salutam si sa vedem ce fac burticile si proaspetele mamici. Numai vesti bune, felicitari mamicilor si puiutilor care au venit pe lume!
Eva, am vazut poze de Luca Noah, e scump tare baiatul, sa va traiasca! Iar numele imi place tare mult, Noah era una dintre variantele pregatite pentru baietel si la noi
Cu epiziototmia, iti dau deptate - daca dr. e bun la brodat iar acasa te ingrijesti sa fie locul curat, o simti ca si cum n-ar fi
Eu am fire care se resorb, deci am scapat de inca o vizita. Iar cu epodurala, cum stii, nici la mine n-a prins. Ghinion de nesansa!
Nerntula, asa ca mult curaj, n-ai de ce sa te temi!
Anca imi pare rau sa aud de asa probleme cu colicii. Pediatra mi-s spus ca perioada cea mai intensa este intre 3 si 6 sapt. Nu mai e mult si o depasiti...
Legat de suptul la san, pe noi ne ajuta enorm mameloanele de silicon pentru ca nu prea am sfarcuri iar bebe nu are de ce sa apuce.
gravidute, puiuti si mamici!
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Anna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
baby_boy spune:
Nikolici am terminat din parti
Doar in camera in care stam noi si o sa stea si bebe..mai am doar tocul de la usa de vopsit..apoi mai am holul si sufrageria...o groaza, vopsit, varuit, pus jaluzele la hol...si mai am doar 4 sapt.pana la dpn..chiar am uitat sa schimb si semnatura..![]()
In concluzie..nu cred ca o sa termin pana nasc..dar acum..na macar la bebe in camera sa fie bine, curat si cald.. si cate mai erau in plan...sa varuim si casa pe dinafara..ohoo si cu vremea asta..mai fa ceva ..
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
andreutac spune:
Fetelor, mare dreptate aveti! Asa repede zboara timpul si mai avem atat de putin pana la intalnirea cu puiutii nostri!!
Daca la inceputul sarcinii numaram zilele pana la implinirea unei saptamani, acum deja asteptam din clipa in clipa sa se produca evenimentul.
In ceea ce ma priveste, simt ca mai e un pic (acum nu pot estima dc. e vorba de zile sau de 1-2 saptamani), iar toti din jurul meu constata ca mi s-a lasat burtica, ca ma aplec greu, ca merg ca o rata...tot felul. Important e ca bebelina e bine, bagajul aproape gata, camera aranjata, iar dr. a revenit din concediu. Asa ca...atunci cand vrea, bebelina e binevenita!
Andreea
37+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
sanziana27 spune:
Felicitari Maria pt bebe! Refacere rapida si bebe mancacios si cumnte!
Anca cred ca ti-am mai zis nici Dragos nu a suportat sanul, facea niste crize de plans si nervi de parca i-as fi dat otrava, nici pe post de suzeta nu a vrut-o, dar nici suzeta nu a fost mare fan. Eu m-am muls 2 luni, aveam lapte suficient, dar nu am mai rezistat psihic, cand am vazut ca nu face niciun progres cu suptul!
Eva incet, incet va intrati in ritm!
36+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 4 saptamani !!!!
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Eva profit ca te prind pe fir. Tu cand ai avut voie sa faci dus dupa operatie? Eu am nascut natural dar cu peridurala care a prins tare bine, fiind bebelina tare mica a zis doctorul ca nu ma taie mai bine sa se rupa in punctele slabe si cica a cusut mult mai putin decat daca trebuia sa taie. Bebelina mea papa cate o ora, o ora jumatate, soata nu ma credea si azi de dimineata ma simteam rau si a adus bebelina la mine in pat, in loc sa ma duc eu la ea in camera sa pape. Si o ora jumatate asta tot a dat la falci. Cam cat timp papa bebeii care se trezesc mai des? In rest, doarme cam 3-4-5-6 ore, depinde de dispozitie si chinuie pe mami cate 3 ore, timp in care papam de cam 2 ori, ne schimbam, sughitam, ne plimbam... Bebeii care se trezesc des cam cat timp papa? Dya las' ca se fac astia micii un pic mai mari si ne intalnim la plimbare si povestim... desi la cat e de cuminte a mea, momentan, pot sa ies de pe acum la aer. fericita de - Andreea |
Dus poti face oricand dupa epiziotomie. Baie nu ai voie sa faci o perioada.
Bebelina mea papa cam 45 de min - 1h. dar ne mai uitam una la alta, mai stam sa dam aerul afara iar la mijlocul sesiunii de papa schimbam si scutecelul
Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaAnna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
baby_boy spune:
gata ..am schimbat si semnatura..saptamana 37 .ooo..morcovi ![]()
37
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
Muuh spune:
maria Sa va traiasca grasunelul!!!!
anca Dimitri mananca 45 min spre o ora. Cateodata pierde vremea dar de cele mai multe ori mananca constiincios. Probabil ca bebe s-a obisnuit cu biberonul si de asta refuza sanul. Dar nu te culpabiliza, asta este, in fond si la urma urmei sunt multe alte lucruri care conteaza pe langa alaptat. Eu cu cezariana am voie sa fac baie la doua saptamani dupa. Dus aveam voie a doua zi.
Alina ma descurc cu amandoi copii dar am pe cineva care ma ajuta cu celelalte treburi ale casei. Eu ma ocup de copii si catei si restul sotul si doamna pe care o am. De abia de astazi ma simt si eu refacuta 100% inca sunt usor depresiva ca nu il pot ridica pe Alexei si ca trebuie sa mai astept pana la 6 saptamani pentru asta. Il iau in brate doar cand stau jos si tare ma doar sufletul dar nahh noi sa fim sanatosi.
Eva cu cine ai nascut in final?
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
bitza2008 spune:
Irina cum zicea si joy dus poti face oricand dupa epiziotomie...totul e sa poti. Eu in ziua in care am nascut eram prea ametita si n-am facut dus..abia a doua zi am facut.Pt igiena intima am folosit Lactacyd.
nikolici spune:
Babyboy
Tu mai ai energie ca mie mi a pierit de tot...si mai avem si noi ushi si geamuri...sapt trecuta am vopsit yo un calorifer si inclusiv parul meu cel negru.Am inceput sa tai din el ...pe unde l am vopsit.![]()
Camera bebelunei este gata insa....Nu ti se pare ca acum le ai vrea pe toate facute si rasfacute...nu termin de una ca mi dau seama ...mamaaa trebuie sa fac si aia si aia..si tre sa cumpar si aia..si parca aia nu sta bine, ia sa bat un cui...parca as schimba ceva...aaaa si parca si tavanul de la bucatarie nu a mai fost vopsit de mult si uite asa...apar multe idei ca ciupercutzele dupa aceasta ploaie.
Apropo de ploaie eu sunt super fericita, caci in sfarsit nu mai sunt sudoritza, insa cu respiratia inca am pb...am incercat vaporizatorul lu fi-mea cel nou sa vad daca ma ajuta si ..chiar face minuni, mi a desfundat nasul.YUPIII
Karina Alessia
am 36 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 25 zile
noi doua

- Andreea