Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
Codruta27 spune:
Maria, felicitari pentru bebelus! Sa fie sanatos, papacios si norocos! Sa va aduca mukte bucurii si impliniri!
37+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
alexa si mami spune:
pe vremea asta de kko am fost la cumparaturi ca si asa batea vintul prin frigi.
MARIA2004
felicitari pt bb LUCA!!! multa sanatate si va asteptam cu bine acasa!
vb de epiziotomie, nici eu n-am suferit deloc de pe urma ei. eu am fost custuta cu fire care nu necesita scoatere, si am simtit ceva usturimi atunci cind se mai "topea" cite unul.
miruna, ma bucur ca sunteti bine. aceeasi depresie o am si eu de citeva luni, doar o imbratisez pe alexa si ne giughiulim, culcate in pat:(
alexa si
mami
gargaritza85 spune:

Felicitari piolica, andy.p si maria2004! sa aveti bebei cuminti,voinici si sanatosi! refacere rapida pt voi si va asteptam cat mai repede acasa cu copilasii!
Musette bine ai venit acasa! ce face bebe Luca?Astept sa vad pozele 
300
cum te mai simti?
feli imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asemenea dureri, sper ca te simti mai bine si eu zic sa te mai linistesti, mai lasa munca, tu si bebe sunteti mai importanti acum decat orice 
am fost si noi la eco morfo sambata...eco ce trebuia sa fie doppler dar idiotu de doctor, ca altfel nu il pot numi, nu mi-a facut decat morfologie fetala ca se grabea cred. in fine...cert este ca suntem bine..avem 2200,LA in cantitate normala,ne-am pozitionat de iesire, mai am 3 cm din col....singura problema ar fi ca bebelina este deja foarte foarte jos (asta e si motivul pt care de cateva zile tot am niste dureri intepatoare pe jos), si dr mi-a zis sa am mare grija, sa nu fac efort, sa nu ma stresez bla bla-uri de genu...ca sa nu o scap mai devreme. in concluzie o sa devin cam leguma daca nu mai fac nimic...deja ma simt inutila prin casa
33+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Steluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Dar poate stiti cum se procedeaza pt inregistrarea bebeilor la pediatru??? |
Nikolici, pai cred ca in primul rand trebuie sa vorbesti cu dr pediatru, daca este de acord sa ti-l ia in evidenta, si tot el iti va explica de ceea ce ai nevoie. Stiu ca in principiu ai nevoie de certificatul de nastere in original si copie si iesirea din spital.
Felicitari Maria pt bebe Luca!!! Recuperare rapida!! Bebe sanatos si papacios!

Noi azi am facut 38 de saptamani. Maine avem programare la doctor sa vedem daca ramane stabilita data de 25 pt cezariana, si sa ne intalnim cu medicul anestezist. Altfel vad ca bebe s-a mai cumintit. Poate pana la urma vrea sa mai stea la mami in burtica.

Steluta
(38w+) cu
si cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
gargaritza85 spune:
am schimbat si noi semnatura, de azi intram in saptamana 35 ![]()
34+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
_irina_ spune:
Joy si papacioasa mea face faza cu scutecelul, numai ca o sedinta dureaza de doua ori mai mult ca la tine. Azi de dimineata m-a prins intr-o pozitie groaznica, nu puteam sa o opresc ca imi rupea sfarcul daca il scoteam din gurita, nici sa stau asa nu mai puteam ca eram deja 3/4 amortita si ea tot in pozitia aia voia papa, nu ma lasa sa ma mut.
Pisica mea se uita curioasa la noul membru al familiei, dar nu se apropie de ea si nici nu a facut scandal. numai pe mine ma mai miroase din cand in cand ca miros a laptik.
fericita de
- Andreea
Codruta27 spune:
Garga, felicitari pentru vestile bune!
In ceea ce priveste coborarea...eheee, si noi la 32 sapt. eram cu capul fetal jos situat, si de atunci a tot inceput sa coboare! Colul meu era de aprox 3 cm, dar era inchis, si asta e foarte important! Nu te ingrijora! Stai cumintica! Pericolul este dat de ruperea membranelor, dar daca nu faci efort, nu ai de ce sa iti faci griji! Usor, usor, ajungi la termen!
Pupici apasati!
37+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
Codruta27 spune:
Steluta, bafta maine la dr si felicitari pentru semntura!
37+
Vlad
Bebe mic
Camera Vladut
mamidestefan spune:
pe aici..tot 2 in 1 
dupa un week-end in care am stat cuminte..cuminte..
dar am dormit cam putin ..ca puiul meu cel mare iar
imi da emotii ..a facut febra aproape 40 ieri de dimineata ..
apoi din nou azi noapte ..
nici un alt simptom vizibil..decit ceva burtica agitata..
si parca il cam supara maselutele ..dar nimic sigur..
Asa ca inca o absenta de la gradi..pina vedem care e diagnosticul la 

FELICITARI MULTE MAMICILOR CARE AU NASCUT Piolica, Andy_p,Maria2004 SANATATE MULTA SI LOR SI BB-LUSHILOR.
Si sa nu uit de fetele care au nevoie de galerie :

iriss 

nocom 

sabinel 

denisa 

ratonelu 

Fetelor suntem alaturi de voi
...si va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune 

LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
Nocom spune:
Salutare fetele,
Ne-am intors si noi de la spital. Mu,tumesc tuturor pentru incurajari, dra din pacate va dezamagesc putin. Bebita mea nu vrea sa vina azi. Dupa un control lung si dureros, dr a hotarat ca nu e bine sa imi provoace nasterea azi, ca nu e pregatit colul.... De unde pana acum zicea ca nu ma prind 38 de saptamani acum imi zice sa mai asteptam....
Eu ma bucur caci oricum nu ma grabeam si nici nu vroiam sa mi-o induca decat daca era absolut necesar. Deci.... imi pare rau ca v-am dat emotii degeaba, se pare ca mai dureaza.....
Va pup pe toate si inca o data va multumesc din suflet!!!
38+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco