Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

maine ma duc si eu la control si il parasc pe bebe ca se ridica cu fundul in sus si nu ma lasa sa respir, sa vedem ce zice dr daca il mai lasam sau il scoatem saptamana asta, desi...sincera sa fiu , acum pe ultima suta de metrii as mai sta, ca joi vreau sa merg la baby expo, i-am zis asta piciului si cred ca va sta cuminte stie ca acolo ma duc pentru el

garga felicitari pentru bebe in grafic, nu-ti face griji cu colul, 3 e bine, eu l-am avut scurtat de prin luna 5 si s-a mai lungit intre timp daca n-am facut efort si am luat tratament, la tine nici nu e cazul de tratament, odihna si asta e

Nocom mai stai mami pe aici prin zona cu noi

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Steluta, Garga si Babyboy felicitari pentru schimbarea semnaturii

Nocom las ca vinebb atunci cand trebuie

Lidia si speram sa treaca emotiile cu Stefan.

Am terminat cu scutecelele si am facut cearceaful , ma bag la calcat

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

bravo ange
vad ca toata lumea face ceva util numa' eu....sunt cu privitul si vorbitul am sunat si eu la chicco au adus carutz sport, am sunat la magazinul de la care a fost cumparat patutzul pe care l-am primit, au fost de acord sa ne dea altceva in schimbul saltelei, in rest mi-am dat cu parerea cand a schimbat mama perdeaua de la noi din camera (acum avem una portocalie, sper sa-i placa piciului, creaza asa o stare de culoarea)

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
Eva cu cine ai nascut in final?

Dr Adriana Ciuvica!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Eva profit ca te prind pe fir. Tu cand ai avut voie sa faci dus dupa operatie?
Eu am nascut natural dar cu peridurala care a prins tare bine, fiind bebelina tare mica a zis doctorul ca nu ma taie mai bine sa se rupa in punctele slabe si cica a cusut mult mai putin decat daca trebuia sa taie.

Eu am facut dus a doua zi cand am ajuns acasa, adica la 3 zile de la nastere! Nu mi s-a zis nimic special in spital, am facut cum m-a taiat capul, cu mare grija, si am schimbat des fesele sterile, m-am dezinfectat de cateva ori pe zi cu Betadina! E important sa mentii zona curata si uscata, aerisita, sa se vindece!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Andy.p, felicitari pentru bebelina. MARIA2004, felicitari pentru bebelin.
Sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei.

Sabinel , Iriss nastere usoara!!!

Ratonelu, CD27, va steptam cu vesti bune de la doctor. Sa ma scuze celelate fete care mai merg dar sunt cu gandul departe si nu mai retin tot.

Nocom, si la mine se pare ca mai sta bebe. Saptamana trecuta am avut contractii neregulate zile la rand, am pierdut si dopul dar nimic. La mine colul se pregateste, era moale si dilatat de 3 cm miercuri la control dar vad ca de ieri s-au linistit contractiile. Nu intra in panica, inca nu suntem la termen, mai sunt 2 saptamani pana atunci.

Eva, iata ca Luca a facut o saptamana si e deja cumintel. Eu tot nu ma pot abtine sa spun din nou ca sunt topita dupa el. I-am arat pozele si sotului si era si el…
Voiam sa-ti cer un sfat pentru ca am sunt nesigura in ce priveste camera bebelui si am vazut ca la voi Luca ramane in camera lui. Camera lui bebe e langa a noastra, insa ma intrebam daca nu e mai bine sa pun patutul in camera noastra pentru a-l supraveghea mai bine in timpul noptii. Tu ce parere ai? As vrea sa-l las in camera lui dar mi-e frica sa nu adorm si sa nu aud nimic.
Fetelor, care aveti deja bebei, voi ce parere aveti ?

Anca, imi pare foarte rau pentru problemele cu Carla. Bine ca sunteti mai bine acum. Iti doresc multa putere.

Nerantula si mie imi era frica de epiziotomie, era cea mai mare frica a mea, dar m-a asigurat kinezista ca daca se rupe perineul nu simti nimic (banuiesc ca durerile in timpul contractiilor sunt atat de mari ca nu mai simti si durerea asta), iar apoi doctorul coase foarte bine si se repara. Cica sa nu ne speriem daca dureaza mult cusatura, sunt atatea straturi care trebuie cusute si e nevoie de timp.

kllemi, eu am pierdut dopul dar la mine nu era asa. Era ca o gelatina si in doua reprize am pierdut mult si cu sange, apoi pe parcursul a doua zile era ca o gelatina alba in cantitate mai mica. Ce consistenta are la tine ? Daca e gelatinos poate fi dopul, daca nu doar o secretie.

38+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Mai lucreaza cineva (la job ma refer) sau am ramas singura pe baricade?

eu de-acasa

si eu, si eu, tot de-acasa. desi e greeeu de tot. cred ca partea aia a creierului meu responsabila cu coerenta si gindirea rationala s-a facut budinca de mult.

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Garga, felicitari pentru vestile bune!

In ceea ce priveste coborarea...eheee, si noi la 32 sapt. eram cu capul fetal jos situat, si de atunci a tot inceput sa coboare! Colul meu era de aprox 3 cm, dar era inchis, si asta e foarte important! Nu te ingrijora! Stai cumintica! Pericolul este dat de ruperea membranelor, dar daca nu faci efort, nu ai de ce sa iti faci griji! Usor, usor, ajungi la termen!

Pupici apasati!

37+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Codruta sarumana mult de col nu mi-a zis cum este (deschis/inchis) dar cred ca este inchis cum a fost tot timpul pana acum. la efort nici nu ma gandesc sa mai fac (cu toate ca ma mai apuca pe mine ganduri de curatenie si modificari prin camera), nu as vrea sa nasc mai devreme decat trebuie in schimb ma cam deranjeaza intepaturile astea taioase pe care le simt foarte jos, sau lateral...am avut momente in care nu puteam sa merg la cat de rau ma durea.oricum am incredere ca totul o sa fie bine si pitica mea o sa mai stea macar 3 saptamani in burtica

34+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Joy si papacioasa mea face faza cu scutecelul, numai ca o sedinta dureaza de doua ori mai mult ca la tine. Azi de dimineata m-a prins intr-o pozitie groaznica, nu puteam sa o opresc ca imi rupea sfarcul daca il scoteam din gurita, nici sa stau asa nu mai puteam ca eram deja 3/4 amortita si ea tot in pozitia aia voia papa, nu ma lasa sa ma mut.

Pisica mea se uita curioasa la noul membru al familiei, dar nu se apropie de ea si nici nu a facut scandal. numai pe mine ma mai miroase din cand in cand ca miros a laptik.

fericita de - Andreea

Irina, in situatii din astea trebuie sa-i bagi degetul mic in guritza si apoi scoti sfarcul. Nu te mai doare ca degetul n-o mai lasa sa inchida maxilarul

Nadina, mama de Serban (20.08.2005 ) si Mara 39+

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput