Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca multi pt voi si micuta Carla, la cat mai multe lunite si vb Evei incearca sa te relaxezi

Eva si felicitari pt saptamana lui Luca,, cat mai multe in continuare, ma bucur ca isi face program singurel

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Ce e mai rau e ca nu mai am am lapte, aproape deloc , de abia mai scot 40 ml/zi.

anca, stiu ca e greu, dar incearca sa o mai pui la san, altfel pierzi tot laptele. Inca ai avea ceva sanse sa va reveniti, iar acum puiuta e mare, poate trage si de la san. Fii atenta sa ii intre si partea de jos a areleolei. Sper sa reusiti sa inlocuiti suzeta cu tzitzi.

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Baytza, Angelynna

Eva pentru pui!!!

300, am incercat, nu trage, se enerveaza foarte foarte tare si incepe sa se zgarie pe fata. Chiar nu inteleg de ce, ce nu-i place. Cand o pun la san urla. Si totusi daca o tin in brate isi lipeste nasucul de gatul meu, se cuibareste acolo si se linisteste. Dar nu la san.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

inca n-am dormit...
irina....asteapta sa nasc io...si o s-o sun pe a mea socrela s-o....felicitsi-o sun si p-a ta ,deaaa?

sabinel,ti-am trimis si io pm.....

carla,38+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Cel mai bine tu o suni pe a mea si eu o sun pe a ta, ce zici?
Sau facem lista, poate mai sunt si alte fete interesate.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anca, imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva:(, dar macar sunteti bine acum sa-ti vezi puiul suferind e cumplit pt un parinte la masuratori stati f f f bine
relaxeaza-te, bea ceiuri pt stimularea lactatiei, ia galactogil, poate ai sanse sa revina lapticul.

alexa simami

Mergi la inceput

Alina multumesc mult. Voi ce faceti? Recunosc ca n-am reusit sa citesc capitolele anterioare

Piolica si Andy, felicitari pentru puiuti!!! Ce vesti minunate! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Baytza, Angelynna

Eva pentru pui!!!

300, am incercat, nu trage, se enerveaza foarte foarte tare si incepe sa se zgarie pe fata. Chiar nu inteleg de ce, ce nu-i place. Cand o pun la san urla. Si totusi daca o tin in brate isi lipeste nasucul de gatul meu, se cuibareste acolo si se linisteste. Dar nu la san.

Si doctorul ce zice? Te dai cu vreun fel de crema care poate lasa gust rau? Ai mancat ceva ce poate sa iti fi schimbat gustul la laptic?

Incearca sa ii pui manusi cand o alaptezi... :) Nu stiu ce sa mai zic, mare pacat ca nu ii place la tzitzi.

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza si de la noi

Nocom , Sabinel , Iriss nasteri usoare fetelor si refacere rapida, asteptam vestile

ratonelul, denis si feli va asteptam cu vesti de la dr

claudinna la multi anisori pentru bimbocel

eu am avut emotii in we, bebe vroia sa iasa prin burta aseara, nu cred ca stie el exact cum e cu 'usa', asa ca s-a ridicat de fund in sus si lovea tare de tot si repede, moaaa....nu stiam ce fac, pana la urma si-a gasit locul, dar am avut contractii/dureri..habar n-am...am zis: ori piciul pregateste evadarea, ori sunt de vina prunele si cred ca prunele au fost

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

anca suntem bine, multumim de intrebare. am spus scirbiciului, fericire maxima pe alexa, joi mergem la dr, nerabdatori cu totii.
si inca ceva, daca e sa nu mai poti alapta, asta e, nu e capat de lume, sa nu te invinovatesti nici o secunda, carla sa fie sanatoasa.

alexa simami

Mergi la inceput

300, nu ma dau cu nimic pe piele, nici macar cu Garmastan si nu are nici o legatura cu ce mananc, doar din sticla bea lapticul de la mine. I-am pus si manusi. Mai incercam oricum, in fiecare zi o pun de cateva ori si acelasi rezultat. Nici macar cu mameloane de silicon nu vrea sa traga, chiar daca ii picur in gurita si apoi o las pe ea sa traga ... nimic. E un mister si pentru mine. I-am aratat chiar si pediatrei ce crize face. Parca imi face in ciuda incapatanata mica.

Mergi la inceput