Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Bafta burticilor e au echo azi !!! Va asteptam cu vesti bune !!!!

Monica 
si o
pentru dorinta ta !!!
Valentina
37 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
dyanira spune:
Bafta fetelor care nasc azi!
Monica 

de un milion de ori!Dorinta ta se va implini in curand vei vedea!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
EvaF spune:
Neata si de la noi!
Noi suntem bine, papam toata noaptea, toata ziua, dormim bine, suntem din ce in ce mai cumintei. O trezim pe mami la 1h1/2 - 2h, dar s-a obisnuit si ne iubeste tare! Daca nu o trezim asa des i se face dor de noi si tot vine sa ne vada! (fetelor, dupa o ora doua mi-e asa de dor de fi-miu, trebuie sa intru la el sa il iau in brate, sau macar sa il privesc dormind!)La cel mai mic sughit sau zgomot mami se prezinta! Plus ca sta mai mult cu
pe afara, asa ne place noua!
Sfat fetelor care au bebei activi din burtica, cum a fost Luca, dormiti bine fetelor, 24 ore legat daca se poate, aruncati-va in pat si lasati alergatura, ca vedeti voi mai incolo...zombie!!! Profitati acum din plin! Mare dreptate cine a zis : bebe activ in burta, activ si in viata extrauterina! Ochi mari si curiosi, dat din picioare, vrem mereu sa fim plimbati de mami si tati, sa le stam in brate! FACETI STOCURI DE ENERGIE!!!!!!!! Eu,una, in sarcina, am dormit enorm de mult si tare bine mi-a prins!
Si acumulati kg...ca tare bine prind acum! Zboara toate cu o mare viteza, de speriat, dispare pofta de mancare si e bine sa aveti stocuri pt laptic!!!
Bafta fetelor care merg la medic!!!
Felicic, ai grija de tine, e ff devreme pt contractii!
Moni, 

PS: cine vorbea de epiziotomie, nu aveti teama! Eu deja sunt vindecata vindecata, am doar stari de maaaaaare mancarime, azi trebuie sa merg sa imi scoata firele! Nu va temeti, va spune o mamica nascuta natural, cu epidurala apa de ploaie (sau nu a prins cum trebuie): Relax!!!!! Go for it!! Istorii cu "nu stau in fund", "nu fac cutare", raman istorii personale, individuale, nu generalizam, eu cu fi-miu in brate ma arunc de sus in fund pe canapea cand sunt obosita, se vindeca frumos daca e facuta treaba buna de medic!!!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
angelynna82 spune:
Eva
omamica activa si puiul ei
AM intins rufele, masina spala ultime lucrusoare...sper ca dupa amiaza sa se usuce ca sa le pot calcla![]()
As munci de acasa dar ai mei sefi prefera o prezenta la birou...asa ca desi ma urmaresc ratele la banci, facturi si alte alea, sunt obligata sa stau acasa cu salariul ala din CM 
plus banii lui tati...gata incetez ca iar ma apuca batul

36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
alexa si mami spune:
eva, ma bucur ca luca incepe sa-si faca program. ai vazut, au avut dreptate fetele, le trebuie putin timp de acomodare. azi faceti o sapt:)
alexa si
mami
anca81 spune:
Buna fetelor!
Ufff, am reusit si eu sa intru pe forum, in sfarsit. Au fost cateva zile groaznice pentru micuta mea, a avut niste dureri ingrozitoare de burtica, n-am crezut ca exista asa ceva 

. Am chemat pediatrul si i-a preparat un medicament, acum e putintel mai bine. Pe langa astea, vineri am fost cu ea la chirurgie sa-i cauterizeze buricutul pentru ca nu i se uscase si ii tot curgea o chestie gelatinoasa asa ca i-a pus nitrat de argint si s-a inchis.
Masuratorile de prima luna sunt toate in regula, are 3800 g, 54 cm si capsorul a crescut cu 4 cm - ceea ce e foarte bine tinand cont ca era mai mic putin decat media. Le-a terorizat pe doctorite, a plans non stop in timpul masuratorilor, e intr-adevar un copil foarte agitat - exact asa cum a fost si in burtica. Ma enerveaza ca in culmea disperarii din timpul crizelor i-am dat o suzeta, s-a linistit iar acum ... tot o cauta. Eu una sunt total impotriva dar decat sa o aud cum urla ... din 2 rele am ales-o pe cea mai buna. Trebuie insa sa o dezobisnuiesc.
Sunt zombie, bine macar ca asta mica e mai bine acum. Plangeam toti trei, si ea saraca, si eu si taica-sau.
Ce e mai rau e ca nu mai am am lapte, aproape deloc 

, de abia mai scot 40 ml/zi. 
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami eva, ma bucur ca luca incepe sa-si faca program. ai vazut, au avut dreptate fetele, le trebuie putin timp de acomodare. azi faceti o sapt:) alexa si mami |

Asa e, implinim si noi o saptamana de viata!
Alina,

Ancule,

multi pt tine si Carla, si relax, asa vine si lapticul, zic eu! A fost o perioada mai agitata! Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Acum am citit postul tau Eva
Ai foooooarte mare dreptate cu somnul, dupa ce vine bebele gata cu odihna si relaxarea. Si eu fac la fel, ma tot duc sa o vad cum doarme, daca respira cum trebuie, daca nu a varsat etc.
Imi pare rau de ranile de la san, sper sa treaca. Stiu ca Bepanthen-ul e bun, mie mi-a facut bine cand am avut probleme.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
babytza spune:
Anca ce razboi duceti voi cu colicile astea.....offff cat trebuie sa sufere mititica de Carla... Sper sa scapati cat mai curand de monstrii astia !! 

Eva aveti o saptamana...
mult inainte si ma bucur ca incepeti sa aveti un program. 
Valentina
37 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
maryb spune:
neata !
urez si eu nsteri usoare si bebelusi sanatosi pentru fetele care sunt programate azi.
andy.p, felicitari pentru fetita balerina
...mai ce dr...sa-ti spuna ca este foarte mica fetita si cand colo, ea are bine merci 3500 g.
si te asteptam inapoi sa ne povestesti cum a fost.
ratonelule, sper sa vii cu vesti bune azi de la dr. 
felicic, imi pare tare rau ca ai inceput sa ai contractii asa dureroase, sper ca si tu sa vii cu vesti bune de la dr azi. Si cred ca ar fi cazul sa mai stai pe acasa, mai ales acum ca ai inceput si tu sa ai contractii. Si eu care doar ce te intrebasem vineri daca tot asa bine o duci, fara nici o durere, fara nici o contractie
sper ca esti bine acum si nu s-a mai repetat episodul.
irina, bine ati venit acasa, sa fiti sanatoase si tu si fetita.
ma duc sa mai citesc din urma si apoi revin.
maryb
33+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 7 sapt