Mamici norocoase de sept-oct 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

angelynna, pai 2 vreau. POate cine stie, vin amandoi odata ca sotu meu are frate geaman...

iepurila

Lasati productia de morcovi, stiu ca va este teama dar sa stiti ca eu tot natural as naste si nu e chiar asa greu cum credeti. Nici nu mai imi amintesc durerile.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Sa dea DD sa fie asa cum vrei tu

36+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici si mamici

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

LA 14.00 MA INTERNEZ SI LA 7 VINE BEBE ANDREI
AM EMOTII
sabinel,nacom,denisa,rotonelu sunt cu gandul la voifetele

fata, nu e nevoie de morcovi azi :) sa fii cuminte. Pana la 2 nu mai e mult, mai bea niste apitza, o gura de lapte... Mai stai cu noi...

36+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Andreea, si eu lucru de acasa, dar 8h/zi, normal ... ca, tot ca si 300 (banuiesc), ne fugaresc ratele la banci

38+ AMR 12 zile!!

It's the final countdown !!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Ca tot vorbeati, mie imi este tare dor de burtica, dar la mine probabil ca este si din cauza ca nu-l am pe bebe langa mine. Oricum, abia astept sa o am din nou si am "jurat" ca nu o sa ma mai plang ca e mare si ca nu mai pot si ca vreau sa iasa bebe mai repede. DEsi la mine ar fi fost mai bina sa il scoata mai devreme.

Monica

36+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

300 mi se pare ca tu intrebai de pieptarase care se prind la spate.

Nu am gasit asa ceva, doar in capse, am unul singur din finet primit de la cumnata mea, nici nu stiu daca se mai gasesc

Pai Ange e posibil sa se gaseasca mai greu, eu vazsem la mami meu pentru Raluca si am ramas cu gandul la ele dar aseara i le-am aratat pe astea cu capse si ea zicea ca astea-s mai bune asa ca m-am linistit.

Alea de care ziceam eu sunt tare dulci ca infasori ghinda in ele si sunt finute tare, subtirele si mici.

36+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata si de la mine....si eu am crezut ca ajung la spital noaptea trecuta dar..se pare ca bebe inca nu vrea...am avut ceva contractii...e drept nedureroase..poate doar 1% dar erau tot la 2-3 minute....asa ca diminbeata la 4 bantuiam prin bucatarie si-i faceam sandwich-uri sotului...acum nu mai am nimic...am aspirat....am pus o masina la spalat si am scos jeansi si alte tricouri mai groase pt calcat....deh..vreau sa-l las cu toate in regula si daca sapt trecute tot am calcat la panatloni de in si camasi sa fie toate la dunga....acum cu vremea asta ma apuc de altele....ma lasa nervii dar asta e...daca eu nu-i calc e in stare sa iasa pe strada fara sa se uite in oglinda...si apoi cum mai e si soacra prin zona..(a venit sambata dar inca nu a poposit la noi si la o rubedenie)....nu vreau sa creada ca puiul ei nu e ingrijit....

so.....bafta fetelorrrrrrrrrrr care sunt azi la spital....a inceput si mine numaratoarea inversa...pana maxim joi..daca pana atunci bebe nu scoate capsorul il va scoate nenea dr....doar azi facem 40 sapt..

POZE...POZULICI

40+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine fetelor!!!
Laura felicitari si sa va traiasca printesa Alexia Maria!!! Refacere rapida!!! va asteptam acasa cu poze!!!
si galeria pentru cele care nasteti azi: nasteri usoare, refacere rapida si sa venit repede acasa!!!
NOCOM
SABINEL
IRISS

Andreeade Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Andreea, si eu lucru de acasa, dar 8h/zi, normal ... ca, tot ca si 300 (banuiesc), ne fugaresc ratele la banci

Da, cam asta e motivul si la mine. Numai ca nu lucrez 8 ore ci am grija sa fie rezolvate niste taskuri, gen mailuri de la clienti, iar daca nu nu sunt rezolvate zic ca nu s-a putut - m-am puturosit putin.

Daaar am capatat o viteza fac intr-o ora-doua ce fac altii intr-o zi de munca si scap.

Azi voiam sa merg dupa usi. Si sa recoltez strep B de oriunde numai sa fie, sa vad ce clinica imi iese in drum. Familionul m-a lasat balta azi, meserias inca n-am gasit, de nascut inca n-am nascut. Miercuri fac 37s implinite.

Feli, cam la fel de intempestiv m-am lasat si eu de dus la serviciu la s25, dar dureri asa mari nu aveam, pur si simplu in weekendul de dinainte am simtit ca am un doleac intre picioare, deci s-a zis cu programul sistematizat de munca. Si pe mine m-a amenintat sotul in s34 ca ma incuie incasa si vb cu sefii sa ma primeasca la munca dar m-am infoiat un pic si am zis ca eu la serv tot merg ca nu mor... si am mai mers cateva zile.

36+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

bafta mare si celor care merg la doctor azi: felicic, ratonelu, denisa: sa veniti cu vesti bune!!!

Andreeade Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput