LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129
Raspunsuri - Pagina 5
LiliaToma spune:
Salutare
LMA pentru toti sarbatoritii de pana acuma, iar azi pupici speciali pentru Damian.
Georgiana, poate mai intri sa ne mai spui de copiii tai.
Multumesc si eu pentru felcitarile adresate Ameliei.
Despre noi:
La gradinita pare sa ii mearga bine. Maine avem sedinta si vom afla mai multe( deocamdata nu stiu nici cat costa gradinita)
Dar nu a plans niciodata, nu s-a plans de ceva in mod special, doar seara mai zice uneori ca nu mai vrea... dar cred ca e vorba de faptul ca vrea sa stea mai mult pe acasa...
De ziua ei: am dus niste fursecuri si sucuri Tedi la gradinita. Se pare ca nu mai e voie sa duci tort, a fost un ordin prin gradinite ca urmare a unor intoxicatii. Amelia a zis ca educatoarea a implicat-o toata ziua in activitati, o chema pe ea cel mai mult sa faca una si alta.. deci s-a simtit speciala. Si chiar si fara tort, i-au cantat La Multi Ani. am lasat si aparatul si s-au facut poze.
Seara am sarbatorit in familie, cu bunicii si unchii. Asa, cerc restrans.
Iar a doua zi la Mc Donald's cu micii ei prieteni.
Sincer, nu a fost cine stie ce la Mec. Persoana care se ocupa de copii, nu a facut-o pe Amelia sa se simta speciala aproape cu nimic.
Amelia a luat niste creioane, a desenat acolo la masa, copiii mai dansau, dar pe ea nu o chema nimeni. Mai degraba am fost eu un fel de animatoare acolo ca implicam toti copiii in cantec, in dans, in jocuri... ceea ce nu mi se pare ok. Plus ca nu au cantecele de copii. Au pus Macarena si alte de genul asta, iar Ameliei nu i-au placut. La mancare nu am inteles cum au adus la copii, pe mine nu m-a intrebat ce vor si unii au primit hamburger desi nu le placea... poze au facut ei, dar unii copii nu apar absolut deloc in poze... Jocuri nu au facut cu copii, jucarii nu aveau, decat creioane... deci nu mi s-a parut o organizare buna, desi pana la urma copiii zic ca le-a placut.
Amelia a primit foarte mult cadouri in aceste zile. Atat de multe ca incepuse sa se rasfete, nici nu se uita la ele si vroia altele. Asa ca am convenit ca le strangem si in fiecare zi isi alege din alea nedesfacute cate unul doar. A fost foarte intelegatoare.
Noi i-am luat-o pe Cleopatra ca si-a dorit-o foarte mult. Nu mai multe ca si asa a primit o groaza.
LiliaToma spune:
Crismir, in ce domeniu lucrezi? Tin pumnii ca noul job sa iti aduca numai satisfactii.
De cand nu te-ai mai tuns? Inteleg ca ai facut o schimbare radicala daca e eveniment Inca nu am vazut toate pozele sa fac o comparatie. Daca noul look e ala de la ziua lui margo, iti sta foate bine.... daca nu, mai descoper eu mai tarziu ce si cum [:d]
Ce imi place acolo in pozele astea de la ziua de nastere, ca e numai intre fete, nu? Si eu am facut asa anul asta! E tare relaxant asa ceva! Bine, la noi a fost fara dans... vad ca voi sunteti o gasca vesela; bravo!
Inca nu m-am uitat si la celelalte poze. Acus le admir.
Super ca lui Robert ii place la gradi.
Vad ca si lui Miron ii place, si printesei Teo, si lui Stefan al Luciei. Deci in mare parte toti copii s-au adaptat ok la gradi.
Numai Ioana saracuta inca nu se simte bine acolo.. Chiar imi pare rau, Naty, sper sa fie mai bine totusi..
Ce haioasa e cu bebe care a venit sa se joace cu ea..
De tort: eu am comandat anul trecut la Ina, asa un tort: printesa
Nu stiu daca e chiar ce vrei tu.
Anul asta am comandat tort buburuza la Georgi( prin alta cofetarie) si nu stiu ce au facut ca au adus un tort simplu cu trandafir. Deja era seara si nu mai aveam timp de altceva, asa ca l-am luat pe ala, dar mi-a parut rau ca nu au facut comanda cum a fost...
Eliana, te mai tine fericirea? Se simte ca e cu un copil in minus in casa?
Lorena, oh, 15 min e o vesnicie cand iti pierzi copilul. Bine ca totul s-a terminat cu bine.
Hehe, deci bebe deja cutreiera prin casa si bodoganeste? Trece timpul..
Danina, cum mai e Diana la gradi? Mai e trista ca au plecat unii prieteni de anul trecut?
Ana, foarte frumoase pozele de la botez!
Aniela, cum mai e Ina cu raguseala?
Pufy, ma bucur ca te simti implinita. Imi amintesc cand va pregateati sa plecati in strainatate si ai ramas gravi cu Nicholas. Pana la urma tot ce se intampla, se intampla spre bine cred... am impresia ca anume asa cum esti acuma, esti fericita... sper ca nu gresesc.
Iar baietii sunt asa de mari!!!! Cred ca ultima data Alesio era asa cum e Nicholas acuma..
Danyce, multa energie mai ai. Pe langa serviciu aglomerat, ocupatii cu Alma, mai ai timp si de mers pe la fundatii si de discutat problema imaginii Romaniei in alte tari..
Te inteleg cu emotiile legate de schimbarea mediului pentru Alma, asa am fost si eu cand a trecut de la cresa la gradi. Dar ei se adapteaza mai usor decat credem noi. O sa fie bine!
Anuska, Lucia, ma bucur ca si puii vostri s-au adaptat bine la gradi.
Herra, lui Vlad cum ii merge? ca aveai mari emotii pentru el.
Mada, tu cum te mai simti?
Pupici la toata lumea. Ma bucur ca s-a mai animat subiectul.
Lucia spune:
Apropos de sarbatoritul copilului la gradinita. Noua ne-a zis dna. director a gradinitei, ca nu avem voie sa introducem alimente in gradinita, decat cele pentru hrana, care sunt testate de DSP.
Deci atunci cand se serbeaza un copil nu se mai pot introduce nici macar bomboane in gradinita. Propunea sa caute o solutie de compromis.
Raluca vroiam sa te intreb und eii serbezi ziua Ioanei ? Poate ma interesez si eu pentru copiii mei. Eu sunt in cautare acum pentru cel mare care vrea petrecere cu dans. Cel mic il plasez la un Mc fiindca nu este inca pretentios, de fapt el vrea acasa fiindca ii place sa arate copiilor jucariile lui.
elyanne spune:
Noua ne-a spus ca putem aduce tort la gradi, dar numai cu nu stiu ce aviz (un fel de garantie... nu mai retin denumirea exacta) dat de cofetaria care-l face... cica stiu cei de la cofetarie ce si cum...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
CRISMIR spune:
LILIA,da,acealea sunt pozele cu tunsoarea mea noua...iar evenimentul era de fapt acel party...eu am avut parul lung,nu m-a mai tuns de ani de zile,in afara de varfuri,evident...acum am facut pasul pt ca si asa nu prea ma incanta parul lung...insa aici asa se poarta,americancele sunt inebunite dupa parul lung...dar gata,de acum nu mai stau cu el asa,cred ca de fapt asta a fost primul pas ca vreau mai scurt...faza a fost ca eu am vrut si o anumita culoare ,ca am schimbat si culoarea,si la freza asta se vedea foarte bine,daca era mai scurt nu mai mergea...asa ca data viitoare schimb iar culoarea si iar freza,hahahaha......cat despre ce lucrez,ce sa zic,nu-mi vine sa cred ca am gasit in domeniul meu(cat de cat),adica eu sunt inginer mecanic si voi lucra intr-o firma de constructii,tot cam ca inginer...ma rog e mai complicat,asa in mare va fi bine,sper sa rezist sa invat totul,ca o iau de la 0,iti dai seama ca e ceva total nou pt mine,dar...sunt foarte entuziasmata(ma bucur mult ca voi avea beneficii,ceea ce conteaza enorm aici)
Ameliei,si pacat ca afost asa urat la MC...am fost si eu intr-un an in Ro si am prins ziua unui baieitl la Mc,eu sincer am fost tare dezamagita,dar erau micuti copilasii si am pus-o pe seama varstei...la fel ca si tine mi s-au parut ca nu au facut nimic,nu se ocupau de copii mai deloc
Nici noi nu luam prea multe cadouri ca avem aceeasi problema,primeste multe si nu se joaca cu ele ,se rasfata si nu vad sensul...mai vad ce ii luam,un puzzel sau ceva de genul,ca inca le adora...eu prefer sa-i iau de Craciun mai multe,si asa acum cheltuim o groaza de bani cu petrecerea,ceea ce el de fapt vrea,"party cu copii ,mami".
La gradii aici putem aduce orice,depinde ce vrei tu ca parinte:torturi,prajituri,fructe...sunt 10 copilasi in clasa la Robert...deci prea multe nu trebuiesc,cred ca am sa-i iau un tort(cup-cake,le place si se mananca mai usor) si va fi fericit,cu un caracter evident,sa vad care
LA MULTI ANI DAMIAN! si sa fii fericit toata viata pui scump!...sa-ti traiasca baiatul Georgiana!
DANIELA,am uitat sa-ti zic,am citit de ceea ce ai scris cu romanii,toata stima din partea mea...si multi ,asa sufar si eu cateodata,doaree...dar nu ma las,ii confrunt cat pot cand aud cate un "nestiutor"(spun asa ca ,sa sune mai frumos) din asta
Gata,fug,va pe toate si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani, Alexia Maria (mcm) & Maria Romana (marimar)!
Hai mamicilor, poate dati si pe aici... ca va tot vaz in alte parti pe forum
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marimar spune:
Eliana,
multumim de urari !!
Nu am timp nici sa trag cu ochiul la subiecte iar de scris nici atit
La multi ani tuturor sarbatoritilor de toamna 2004 !! Sinteti mari de acum, de la 4 ani incepe alta etapa si un alt forum
Romana e la gradi deja, ieri au sarbatorit-o cu tort ca azi au program de excursie si de lansat zmeele ( oare asta o fi pluralul de la zmeu ??) pe care le-au construit ....Sper numai sa nu-i ploua ca vint o sa fie destul ...
deseara sarbatorim cu alt tort, iar simbata cu petrecere de copilasi !!
va pupam pe toti si toate desi nu am mai intrat de peste un an aici
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!! si multe ...sa fii fericita puiule scump!!!...Cristina sa va traiasca fetita!!!...vrem poze,ai tot zis ca-mi trimiti si nimica,nu am primit nimic
LA MULTI ANI MARIA ROMANA!!!...sa va traiasca puiul Marimar!
Chiar,acum ca fac puiutii 4 anisori,unde ne mutam pe forum?...la care sectiune?...ELIANA,lamureste-ma si pe mine ca sigur tu sti
la toata gasca,sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
Mirela o sa ne mutam la In floarea copilariei (4-12 ani)
Naty spune:
La multi ani lui Damian si celorlalti sarbatoriti de zilele astea!
Lilia arata super tortul ala, vi l-a livrat acasa?
Imi pare rau ca nu a fost prea reusita petrecerea la Mc! La care ati fost?
Lucia noi facem petrecerea la un loc de joaca, reclama - reclama mascata , undeva in zona Mall Vitan. E cam departea dar e testat, acolo am facut si anii trecuti si am mai fost si la alte serbari. Dar trebuie sa faci rezervare din timp ca sunt super ocupati; noi am facut acum o luna si tot nu am prins cand vroiam (vroiam de la 11 la 2, dar am gasit numai dupa masa). Spatiul e mare, pe 4 nivele, mancarea e OK (iti alegi tu 3 sortimente din mai multe prezentate de ei), au grija de copii, poti sa iei si animatori daca vrei.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI