LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna seara la toata lumea!

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de pana acum!!!
Amelia, Alexandra, Damian, Vlad, Alexia si tuturor celorlalti! multi !!!

Lilia, nasol cu petrecerea!Dar sa stii ca noi am avut un clovn platit sa distreze copii si nu si-a facut de loc treaba! Sa plimbat de colo colo printre copii dar na fost in stare sa-i antreneze intr-un joc! Am incercat eu sa-i dau de inteles ca ar fi cazul sa vad ce "stie sa faca" de banii care ii platesc si mi-a zis ceva de genul " copii nu se prea cunosc intre ei si prefera sa se joace fiecare in treaba lui" si "vad ca nu le place sa danseze" Mai frumos m-am jucat si am povestit eu cu ei si am reusit sa-i fac sa se cunoasca intre ei ca de fapt asta era ideea...oricum copii socializeaza repede si fiind de o varsta imediat s-au acomodat unii cu altii... in fine...am ramas cu impresia ca nu sunt "profesionisti" si nu stiu exact pt ce anume i-am platit...in fine...macar noi am avut jucarii multe si pictura pe fata si nu a fost foarte scump.

marimar ma bucur ca ai revenit pe la noi! sa-ti traiasca printesa!

Eu am lipsit motivat o saptamana, ne-am pus in sfarsit parchet intr-o camera, sunt foarte incantata, in curand ne vom muta cu jucariile aici, si vom petrece mai mult timp, iar dormitorul ramane pentru dormit.Vom scoate inclusiv si TV de acolo, care de fapt este mai mult pt desene animate si Stefan si-a facut obiceiul de a adormi la desene...asa ca trebie dezvatat . Anul viitor sper sa reusim sa repetam figura cu parchetul si in cealalta camera si apoi pe hol o combinatie de gresie+parchet.

Stefan saptamana asta a fost acasa, sa racit, superficial insa tuseste bine de tot si l-am lasat acasa sa nu se agraveze.
Este racit, si azi intr-o vreme ma duc la el sa-si sufle nasul in batista. Sufla el un pic si nu iese nimic. Zic : Nu ai mucisori! La care el :" Ba da am, uite, am sa-mi scot un muc cu degetul sa-l vezi si tu!" Si scoate degetul din nas si imi arata foarte satisfacut trofeul Rasu plansu....

Marti a avut sedinta cu parintii si eu m-am dus la gradinita si l-am lasat pe tati cu ei. Stefan a cules frunze uscate intr-un cos si cica sa jucat de-a "doamna educatoare" A tot umblat dupa Paul cu frunzele in cos pana cand tati ia zis sa mearga cu el in bucatarie ca i sa facut foame si pana manca el Stefan sa-i explice ce face cu frunzele. La care Stefan a stat un pic pe ganduri neintelegand ce vrea tati si a exclamat foarte mirat : "Dar vrei sa mananci frunzele mele?"

Cred ca au facut ceva activitati cu frunze la gradinita, din cate a zis d-na educatoare au fost in parc inr-o zi, asa ca saptamana asta cat a stat acasa toata ziua mi-a aratat "colectia de toamna" Si-a adunat in cosul meu de pus paine pe masa nuci(gasite pe jos la vecinul cu doua case mai sus de noi ca are nuc in fata portii), castane(gasite prin buzunare - culese candva de prin parc in drum spre casa), frunze(stranse din curte), boabe de fasole(culese din gradina vecinului), porumb uscat (primit de la vecinul la care merge toata ziua "in vizita") Este foarte incantat de colectia lui, toata ziua mi le insira prin casa si mi le prezinta imitand educatoarea Ah...a mai adus si o rosie din straturile vecinei si alte minuni dastea....un castravete copt mare si galben ...ce mai...o intreaga "colectie de toamna"

Ah si am ras intr-o seara de el ca ii place sa vorbeasca in versuri, adica cauta rime uneori ii iese alteori nu, dar intr-o seara si-a facut o fantana din cuburi, a bagat un omulet in ea si ia iesit o rima haioasa : "acolo jos in adancime/ ne este dor de cine????/ de mamiii!!!

Cam astea ar fi despre noi.
Cu Matei este tare iubicios, il pupaceste si il smotoceste, insa uneori este foarte iritat si matzait de nu mai stiu cum sa o scot la capat cu el, mai nou vrea in carut si el la plimbare, cica "mi-au amortit picoarele" dar pe Matei il ibeste si este foarte grijuliu cu el.Are mici gelozii dar deocamdata le putem gestiona.

Insa are momente cand este fff negativist, uracios, nervos, dar cred ca astea fac parte din "fitzele de 4 ani"

Toate cele bune si sa auzim numai de bine!!!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

In legatura cu gradinita, la noi tot asa este...adica merge, dar uneori mai face figuri, seara in special, dimineatza nu prea are cand ca il luam rapid si cand este trezit de tot este deja la gradinita .Dar ca si pana acum...nu socializeaza cu copii, este singuratic, doamnele educatoare ma tot linistesc ca este OK, ca asa este el "mai sensibil" dar sa nu-mi fac probleme pentru ca la lectii este foarte atent si activ, nu au probleme cu el, plus ca isi face toate "temele" bine, chiar am vazut desene cu omulet si casuta facute de el si i-au iesit foarte bine .In schimb el nu participa la "jocul liber" cand sunt lasati de capul lor lui nu-i place. Acasa imi spune ca sunt rai copii si ca vorbesc prostii, imi insira "kk-at, prost, bula, pishu" si chestii dastea....si ca ii strica jucariile.Nici nu stiu ce sa zic...tind sa cred ca asa este el si nu prea am ce sa-i fac, atata timp cat la lectii este activ eu zic sa nu-mi fac probleme...ah, si in general se joaca cu fetele numai ca dupa mintea mea cred ca baietii sunt rautaciosi cu el tocmai pentru ca se joaca cu fetele...nu stiu...
Dimineatza plange ca il vrea pe babu cu el insa il lasa in masina cam cu inima stransa...desi noi nu i-am impus sa nu-l mai duca si doamnele la fel... plus ca mai sunt copii care duc jucarii dar nu jucarii de suflet, duc masini si alte minuni. El ma nebuneste de cap sa-l las sa duca cartea cu planete pe care in final i-am zis ca luni poate sa o duca daca asa vrea el.S-ar putea sa o lasa in masina

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!
Vlad, Andrei, Amelia, Nathalie, Alexandra, Damian, Alexia, Maria Ramona
si tuturor celorlati copilasi satbatoriti zilele trecute
Sa cresteti mari si cuminti

Ana- Stefan e haios ca de obicei...E adevarat..faze din astea de maraiala si nervozitate are si Ina uneori...cred ca tine devarsta...vor sa se afirme..vad multe in jur..si momentan nu stiu ce sa adopte...adica la Ina..e ceva de genul..azi e printesica..cocheta si sfioasa ..peste doua zile are atitudine de baietzoi..si-mi da niste replici auzite probabil la colegii de la gradi...ceva de genul "folosesc forta mistica"

Naty- sa sti ca si eu sunt in cautare de cadou...am dus-o pe Inu prin magazine de jucarii sa isi aleaga...cel mai mult ea si-ar dori un joc ce se ataseaza la televizor pe care l-a vazut la Diverta..dar noi nu suntem de acord....asa ca a doua optiune au fost cuburi lego....cu printese si mai e o varianta cu un supermarket...

Lilia-merci de intrebare..Ina e mai bine cu raguseala...dar racita tot mai e un pic. Pupici dulci Ameliei..si sa sti ca tot te astept cu poze de la ziua ei

La noi la gradi anul trecut am avut voie sa ducem tortulet, cu aviz de la cofetarie si sucuri naturale.

Pupici dulci tuturor

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI MIRON RADU! si multe,sa fii fericit si mereu vesel pui drag!!..sa-ti traiasca baiatul LORENA...sa va bucurati toata viata de baieti!!!

Eu am vrut sa urez de azi toate cele,,ca maine nu stiu cand apuc sa intru!!!

si o saptamana buna sa aveti!!!...sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI MIRON RADU!!!!!
Sa cresti mare si sanatos
Sa va traiasca puiul LORENA

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TRISTAN!...sa-ti traiasca flacaul RALUCULE!...ai mai zi ceva de voi!!

LA MULTI ANI ALEXANDRU ANDREI!...sa cresti mare,sanatos si mereu voios pui drag!!

Ce liniste pe aici...unde ati disparut fetelor?
de la noi la toata gasca!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALESIO!!! si multe ...sa cresti mare,sa fii mereu fericit si sa ai parte numai de bucurii!!!...sa-ti traiasca pufisorul IOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI DRAGII MEI, SANTATE , NOROC SI SUCCES IN VIATA,Miron Radu(Lorena), Alexandru(Ana_miti),Alesio(Pufymic) Teodora(Anuska)

Vreau sa va zic inca de astazi pt 10 OCT. printeselor IOANA (NATY) SI RALUCA (ANDORA) LA MULTI ANI IUBITELOR SA AVETI PARTE DE TOT CEI MAI FRUMOS SI BUN IN LUMEA ASTA, VA MAI DORESC SA AVETI PARTE DE CAT MAI MULTE CADOURI IN ACEASTA ZI FRUMOASA

Noi maine vom pleca in Delta pana duminica ...desi nu am fost deacord cu aceasta calatorie a trebuit sa ma supun majoritatii, ma rog sunt si ff racita ma simt groaznic si nu imi arde de nimic . Stau cu un stres ca si Didi e racita usor si imi este frica ca dupa ce plecam noi, sa o bubuie cu febra si toate cele.

Pentru ziua Dianei am rezervat aici la un loc de joaca, unde v-a fi un clovn si o tipa care sa-i picteze, petrecerea v-a fi pe 17 vineri seara si speram ca v-a iesi bine. Mi-a zis "mami nici nu concep sa nu-mi faci ziua la Dodo" si ce sa-i fac daca copilul vrea acolo ,oricum e singurul loc pt copii unde pot fi facute petreceri.

Danina si Diana - strengarita familiei

[red]Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuuulti ani!

Miron Radu, Tristan, Alexandru Andrei, Alesio Andrei

Haideti la vot, s-a dat startul !!! Noi suntem aici: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg saaaaau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha1.jpg & ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Miron, Tristan, Alexandru, Alesio, Teodora

si La multi ani si pentru mamica AdelaIepure de la care nu am mai auzit vesti de multa vreme!!

expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput