LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuuuulti ani
Vlad (herra)
Alexandra (ellen)
Andrei (Adela Iepure)
Amelia (Lilia)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danina spune:
Vlad (Herra)
Alexandra (Ellen)
Andrei (Adela Iepure)
Nathalie(Andreea si Doru)
Amelia (Lilia)
Ilincutza (Mada)
LA MULTI ANI sa aveti parte de sanatate , bucurii si noroc in viata.
La multi ani si pt ceilati sarbatoriti pe care i-am omis , dar din lipsa total de timp va rog sa acceptati scuzele mele.
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
danyce spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din zilele trecute:
Vlad (Herra)
Alexandra (Ellen)
Andrei (Adela Iepure)
Nathalie (Andreea si Doru)
Amelia (Lilia)
Ilinca(Mada)
Sa cresteti mari, frumosi si fericiti! Sa aveti parte de o copilarie frumoasa alaturi de parintii vostri minunati!
Pupici tuturor si de la noi!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
La muuuuuuuulti ani
Nathalie (Andreea_si_Doru)
Andrei (Cristia)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Naty spune:
Hello!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
Pupici multi Ameliei, lui Nathalie, lui Vlad, lui Andrei al Adelei, lui Tudor de Bozo si lui Andrei al Cristianei!
Fetele aveti idee de unde pot sa iau un tort in forma de printesa?
Voi ce cadouri le-ati luat/le veti lua copiilor? Eu sunt in totala pana de inspiratie. Deocamdata am luat un ceas adevarat ca ii promisesem sa ii iau si sa o invat sa urmareasca ora 1 cand vine sa o ia de la gradi. Dar mai vreau si o jucarie si habar nu am ce.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Lucia spune:
Mai rar si eu pe aici, dar va citesc mereu.
Stefan a inceput si el gradinita pe 15 sept. la grupa mijlocie. L-am dus la cea mai apropiata gradinita pe premiza ca circulatia infernala din Bucuresti nu trebuie sa-si puna stapanirea si pe nervii copilului. Spre surprinderea mea Stefan s-a adaptat foarte repede. educatoarea l-a luat repede de mana si i-a zis mamei acum plecati. Copilasul nu a plans absolut deloc si cel mai bun lucru a fost ca nu l-am dus eu la gradinita ci bunica.
Acum intreaba el cand merge la gradinita insa a racit foarte urat si suntem acasa cu tratament. Cred ca exista o compensare a lucrurilor ori se adapteaza repede dar se imbolnavesc la contactul cu colectivitatea ori nu se imbolnavesc si se adapteaza foarte greu. Asta este ! Incet, incet ne adaptam si noi. Ma surprinde insa cat de repede a invatat sa se imbrace, dezbrace si sa-si aseze hainutele si panofiorii in ordine. L-am dus la gradinita opt ore.
Sa speram ca toti copiluti vor fi sanatosi si se vor adapta usor.
danyce spune:
Naty, eu i-am luat Almei deja un cadou: un aparat digital foto pt copii de la Vtech, cu care poate face fotografii adevarate si pe care le putem incarca apoi pe PC si vedea si pe TV, are si un CD cu software si manual de utilizare, baterii, etc..I-am mai luat si carticele de exercitii sa invatam litere si cifrele (desi multe deja le stie) pt ca ea din 28 octombrie incepe scoala si ma gandeam sa ne jucam/exersam si noi acasa.
A propos de printese...eu am comanda de la Alma sa-i fac tort cu Cenasureasa pt petrecerea de acasa, asa ca o sa purced moi-meme la treaba, chiar daca nu o sa am timp fff mult si o sa fac un tort alb dreptunghiular care se vrea a fi ringul de dans al Cenasurasei, cu trandafiri albastri pe margine si cu o Cenusareasa uriasa, adica un tort 3D suprapus ( o papusa blonda a carei rochie va fi un soi de tort musuroi mai ondulat, acoperit cu martipan colorat in culoarea albastru azur). Printul cu care Cenusareasa o sa danseze cred ca va fi pur si simplu o papusa(cavaler) de cumparat de la magazin...
Mai mi-a dat d-ra comanda de tort clown, de fapt un cap de clown cu coif iesind dintr-o cutie (pe asta l-a vazut intr-o carte). Pt gradi o sa-i fac un tort in forma de 4 acoperit cu cocos verde pe post de iarba, cu floricele colorate din martipan roz si galbene, si cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici - figurine. Eu mai am in cap un tort cu pestisorul Nemo, de fapt sub forma de bol rotund cu apa albastra (tot martipan sau ciocolata alba colorata in albastru) in care sa inoate pestisorul Nemo+ plante verzi de acvariu). Hmmm, cam astea sunt ideile, acum sa vad ce va iesi pana la urma. Eu aici nu cumpar torturi pt d-ra ca nu-s deloc frumoase, nu ies nicicum asa cum vreau eu, de aia mai bine le fac eu...si unde mai pui ca-s si exagerat de scumpe. Cred ca daca ma las de jobul actual candva, ma apuc de creat torturi de aniversare, poate ar iesi ceva
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI COPILASI LOR DE AZI:NATHALIE,ANDREI,TUDOR!!! si multe ...sa cresti mari si sa fiti mereu fericiti puiuti scumpi!!!
DANIELA,hahahah,ce-mi place ca mai ai rabdare sa faci si torturi...sa bagi si poze cu ele,abia astept sa le vad... si sa auzim numai de bine!!
Eu anul asta nu-i fac nici un tort acasa ca nu mai am nervi si timp...asa ca voi cumpara si ma voi gandii la decoratiuni...evident ca el vrea spidermen...om vedea ce-o iesii!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
elyanne spune:
La multi ani, Ale!
Naty spune:
LA MULTI ANI ALEXANDREI si tuturor celorlalti sarbatoriti de azi!
Danyce cred si eu ca la tine nici nu se pune problema de cumparat tort cu talentul tau! Eu una nu sunt in stare sa fac nici o prajitura simpla d`apoi un asemenea tort.
La gradi eu nu ii duc tort fiindca acolo se dau torturile cand se trezesc copiii de dupa masa iar ea pleaca la pranz; asa ca ii voi duce niste bomboane. Acasa o sa aiba petrecere cu familia, unde ii face mama tort. Vreau insa sa comand unul - printesa pentru petrecerea cu copii pe care i-o organizam la locul de joaca.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 24+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI