Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Iepurila, eu am 2 flacoane de ser fiziologic de cand am facut antibiotib i.v, clorura de sodiu 0.9%. De valabilitate nu stiu sa-ti spun. Oricum sa cumperi la flacon, e mai avantajos decat la fiola.

Edit: pe flacoanele mele scrie ca sunt valabila pana in 2009, trebuie sa apara trecuta data expirarii.

Toate ustensilele care vin in conact cu gurita lui bebe trebuie sterilizate inainte de fiecare utilizare. Eu asa fac.

Eva

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sabinel: moama, ce rabdare ai[ eu cred ca jumuleam barza aia pana acum (si-o puneam pe varza, nah)!Bafta maine si asteptam sa o vedem pe bebitza!
iepurila: pentru amorteli si crampe incearca niste Magne B6! Este safe in sarcina si ajuta!
mami de alexa:
musette: cum stai cu picioarele? Mai ai doua zile
babytza: ia treci tu la raport ca ma ingrijorezi
andy.p: de mai mult timp ma tin sa-ti spun ca aveam o fata aici la odisee cu GA decalata de UM cu vreo trei saptamani, onutzu parca era nick-ul, stii ceva de ea?

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Steluta

Buna fetelor!

Multumesc mult pentru primirea calduroasa.

Am vazut ca se discuta despre modelele de carucior. Si noi vrem sa cumparam un carucior Brevi Grillo. Intr-adevar in fisa tehnica, sa spun asa, scrie ca se recomanda de la 6 luni. Totusi el se lasa suficient de mult pe spate. Si cu ajutorul unei paturici, il poti tine corect pe bebe la orizontala. Acest model prezinta avantajele: este foarte usor manevrabil (chiar numai cu o mana datorita manerului), greutate foarte mica (in timp veti realiza cat de important e), are cos de cumparaturi incapator.

Imi amintesc cand eram insarcinata cu Andrada, a fost la noi in odisee o mamica ce ne recomanda acest model de carucior. Insa atunci am optat pentru un model 3 in 1 de la Cam. Arata bine, solid, dar era foarte greu (peste 12 kg), nu mi-a intrat in lift (il lasam in masina si urcam/coboram cu fata in brate), dificil de manevrat cu o mana, caci avea 2 manere. Si acum este in foarte buna stare de functionare, dar am ajuns sa realizez ca nu este practic. Oricum si eu astept targul Baby Expo caci de obicei au reducere la acest model.

Mult succes in alegerea celui mai bun carucior.

Steluta (36w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Ai perfecta dreptate, asta al meu Brevi GrilLo e ff usor si sistemul de pliere e inteligent! Mi-a placut, il ridic cu o mana fara probleme! Eu cautam ceva care sa nu depaseasca 7kg, 7kg1/2.

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si tie feli! mai mergi la scirbici? io mai am 4 zile.
sabinel, mare dreptate are feli :))) dar oare merge barza pe varza?!
eva, am vazut si eu carutul si scoica, f frumoase. si noi suntem in cautari de scoica, este singura care ne lipseste, in rest avem scaune pt toate categoriile, de la alexa.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cd,sa dau cu rosii in tine?....ma faci sa rad....de la inceput botica....m-a "impresionat"..cu atit lui extrem de sociabila...dar am ramas la el..c-am zis ca nu tre sa ma pupe sau sa ma ia in brate si pt ca toate gravidele care au fost la el...mi-au zis,ca si tine ca stie el ce face.
iar in leg cu ...nu te ingrijoreaza decat daca e ceva grav....exact asta spuneam si io joi cand m-am intors de la eco...ca pana aum..toata sarcina nici nu m-a bagat in seama....orice ii spuneam....nu ma baga in seama si totu e bine....si joi si-a schimbat total atitudinea....in urma ecografiei.
din pacate nu ma bucura ca acum...vai in sfarsit ii pasa..ca asta inseamna ca e bebe cu probl.il preferam miserupist.
off..daca stii de cate ori am auzit asta...ca botica e un ciufut...dar moama.....stie el ce face...sa speram ca asa o sa fie.am zis sa ma duc l altu cum..ca s anu dau din lac in put.
de nascut o sa nasc,chiar de dau bani mai multi,la Medlife,sunt convinsa ca acolo vine sigur...la filantropia....nu sunt asa sigura,daca intelegi ce vrau sa spun.
anca,io cu colu n-am probl....l-am avut mereu luunnggg....si ferecat.
(desi daca tin minte,am fost la caritas intr-o noapet mai pe la inceputuri,v-am mai povestit,si moama...ca e colu dechis si ca risc de avort etc.)...si-apoi am fost la botica...si n-are dna nimic colu..eee luuunngggg si nici vorba de asa ceva.
d-aia .....m-am saturat de toti dorcotrii astia...am tot avut cateva tentative sa-l schimb pe miserupistu asta de botica..si de fiecare data am dat din lac in put.asa a fost sa fie...
sabinel...esti tare....io zic sa te duci maine cu o pancarda pe care sa scrii mare "vreau sa nascccc".glumesc....
i-am luat tensiunea acum,fara pastila...cica 9 cu 6..ma rog,mi-a luat-o unchiu,nu stiu cat se pricepe...e cam ciuda ca ba e 14 cu 9..ba 9.dar e de bine asa ca ma bucur.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Iepurila, nu am experienta, dar am auzit ca trebuie sterilizate bibele (si tot ce mai folosesti la alaptat) dupa fiecare utilizare, laptele e un mediu in care microbii se dezvolta rapid, chiar si spalarea bibelor trebuie sa fie un pic mai 'energica', sunt niste perii speciale, altfel nu se curata foarte bine
Pentru amorteala eu zic ca Magne B6 e bun

Vineri noaptea am avut si eu emotii mariiii, am dureri de burta noaptea, cand ma misc (cand ma intorc de pe-o parte pe alta, cand vreau sa ma ridic), ei si cand sa ma ridic sa merg la shushu, am simtit o durere...parca mi s-a rupt ceva, un organ, am stat nemiscata vreo 5 minute de era sa fac pe mine si ma rugam sa nu curga nimic cand ma ridic. A fost ok, n-am patit nimic, maine mergem la dr si ii povestesc, sa vedem ce zice

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata si de la mine,
azi nu am mai dat trezirea, am dormit ca un urs. Nu stiu cum e cu coboratul asta al burtii, eu dorm si stau tot cu picioarele in sus asa ca bebe tot ma mai gadila la ficati cu un calcai.

Azi ar trebui sa ma apuc sa fac un pic de ordine prin casa, e ca la nebuni la noi.

iepurila eu de la caldura am niste degete umflate... cum dau de racoare se dezumfla. Pastrez un inel mereu pe deget (verigheta am dat-o deoparte ca deja nu mai intra) si cam asa imi monitorizez umflatelele de degete.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eva: cum te simti? ai vreun feeling? oare sta bebe Luca pana vine d-na dr sau vine mai devreme?
mami de alexa: eu mi-am propus sa merg pana pe 7 oct, acum sa vedem daca vrea si bebe!

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

laureta sa va traiasca printesa sa fie sanatoasa, frumuoasa ( ca mama si sora) si plina plina de noroc.

Noi suntem ok. Ne acomodam incet incet cu viata in patru. Eu mi-am revenit aproape complet dupa operatie si pe zi ce trece imi este mai bine. La mine nu a fost chiar ca o vacanta aceasta a doua cezariana dar pe masura ce trece timpul imi revine si pofta de viata.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

iepurila,nici io n-am experienta....dar mi-am luat perii d-alea de care spune cd(din cora,nu sunt f scumpe) si sterilizator mi-a dat sormea.
cd,si io am dureri de bruta noaptea cand ma intorc de pe pare pe alta..de fapt la mine sunt durerile se lasa la incheieurile picioarelor....dar cica e normal...nu mai stiu cine spunea aici pe fom..sapt trcuta.
ma duc sa fac un dus.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput