Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Iepurila, eu am 2 flacoane de ser fiziologic de cand am facut antibiotib i.v, clorura de sodiu 0.9%. De valabilitate nu stiu sa-ti spun. Oricum sa cumperi la flacon, e mai avantajos decat la fiola.

Edit: pe flacoanele mele scrie ca sunt valabila pana in 2009, trebuie sa apara trecuta data expirarii.

Toate ustensilele care vin in conact cu gurita lui bebe trebuie sterilizate inainte de fiecare utilizare. Eu asa fac.

Eva

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Daaa mamica frumoasa. De aia am luat si eu la flacon cand am fcut injectiile. Si la fel scrie pe flacon Clorura de sodiu 0.9%, solutie perfuzabila i.v.
Deci e bun si pt bebe?
Si bineinteles ca scrie termenul de valabilitate (pe ala butoias ca mai am unul tip punga pe care nu reusesc sa identific)

Eu, iepurica 32+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli nu stiam ca si ea e decalata,si parca a fost pe forum da a cam trecut muuult timp de cand n-am mai vazut-o.
Gata cumparaturile,te apuci de mancarica??
muuh ma bucur ca sunteti bine.Cum l-a primit alexei pe bb??

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miruna, ce ma bucur sa-ti vad posturile:) povesteste-ne reactia lui alexei. io deja am insomnii pe tema asta ce o sa faca alexa 2 nopti fara mine, cum o sa reactioneze cind o sa venim acasa...
feli, sa fie asa cum vrei tu!
abia astept sa apara laureta, sa o bombardez cu intrebarile despre polizu. si mai e si eva inaintea mea. ca de acum 4 ani...am uitat.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

iepurila asa cum zice anca tot ce intra in contact cu bb trebuie sterilizat dupa fiecare folosire.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Iepurila, eu ser din ala in pun in nasuc. Nu prea-i place dar trebuie sa o curat cumva.

Muuh, bine ai revenit! Cum l-a primit Alexei pe Dimitri? Iti doresc recuperare usoara.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana la toate de raspunsuri.

Anca si la ochisori tot cu ser de asta o speli?

Mi-am luat si eu sterilizator, dar asta nu eram onvinsa daca dupa fiecare utilizare.... acum am inteles.

Cu magne B6 nu stiu ce sa fac. Am mai incercat sa-l iau mai de mult, prin studentie si nu il tolerez de loc.....

asa am si eu degetele de la maini si de la picioare....carnaciori. cand se mai racoreste e mai bine, dar la caldura......

pup

Eu, iepurica 33+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Vineri noaptea am avut si eu emotii mariiii, am dureri de burta noaptea, cand ma misc (cand ma intorc de pe-o parte pe alta, cand vreau sa ma ridic), ei si cand sa ma ridic sa merg la shushu, am simtit o durere...parca mi s-a rupt ceva, un organ, am stat nemiscata vreo 5 minute de era sa fac pe mine si ma rugam sa nu curga nimic cand ma ridic. A fost ok, n-am patit nimic, maine mergem la dr si ii povestesc, sa vedem ce zice

Mai sa-mi zici si mie daca-ti zice ceva despre asta ca si eu am inceput sa ma opintesc la ridicatul din pat. Am fost la marmacie am luat si eu comprese sterile, baneocin, fiole cu ser fiziologic (de plastic), fasa de-aia pentru tampoane (nu aveau sterile) elevit, vitamina C, ceai diuretic (si acasa am vazut ca are si coada soricelului si nu pot sa-l beau, cred ca i-l dau lu mama)... si alte produse de genul si am avut o nota de plata cam piperata. Asa ca m-am razbunt pe La fourmi-ul de langa, am luat numa fructe si lapte cu caco si fara, si o gramada de ciocolati si alte dracii si bineinteles ca am uitat de miere cand mi-am bagat mainile in dulciuri

Feli eu varza acra n-am si nici nu prea pot sta mult in picioare da las ca fac niste dovlecei prajiti cu mujdei uite-asa si mamaliga cu smantana.

In market duhnea a parizer si mi se facuse o pofta de as fi mancat acolo din el. Ce chestie, toata sarcina n-am putut pune gura pe asa ceva ca mi se parea toxic.

Carla iti dau tensiometrul meu sa te monitorizezi da intra si tu pe messenger sa vedem cum dau de tine. Io nu am prob cu tensiunea si il recuperez eu cumva de la tine...

Cat despre raceala, vad ca nu m-a doborat insa... am tusit????

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Miruna bine te-am gasit. Sa nu pici in baby blues, ai doi baietei tare frumosi. Sa tragi de pofta aia de viatza, OKi? Si intra pe forum :)

LE iepurla, nu mai ma bag la sfaturi ca n-am de zis nimic in plus. Insa daca nu magne b6, poate magneziu forte, zic si eu. Poate ce nu ai tolerat tu sunt excipientii nu magneziul sau vitamina b6 in sine. Magneziu forte e cam 10 ron, e romanesc. Eu iau zilnic cate o pastila. Bea muuult laptic, mananca branza, oua si legume verzde inchis, au calciu.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ramona...multumesc mult...dar ma duce sotul azi la mama si il iau p-al ei...
asa ca o s aplec la tara..la aer curat...pt 2-3 ore....sa-mi vad mama si sa iau tensiometrul...
bine,o sa-i si vad fta ,,,,,de parca as fi pe moarte,dar n-o bag in seama.
imi pare rau ca te simti asa...io zic sa stai in pat...si sa te odihnesti.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

muuh,hai ca toata lumea m-a blamat cu numele asta sasha....si io am zis mereu ca pe forum e cineva..."mai" decat mine.....cu alexei si dimitri.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput