Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Iepurila, eu ser din ala in pun in nasuc. Nu prea-i place dar trebuie sa o curat cumva.

Muuh, bine ai revenit! Cum l-a primit Alexei pe Dimitri? Iti doresc recuperare usoara.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

stiu ca mi-ai mai spus o data. dar sunt atat de imprastiata in ultima vreme.... saltea de pat ai luat de pe my kids aia de cocos la 100 ron? E ok?

daca te sacai pur si simplu ignora-ma.
pup

Eu, iepurica 33+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor!!

Dupa ce ieri am stat cam toata ziua cu dureri, intepaturi (cu pauzele de rigoare intre ele, a.i. sa nu fie pericol de rupere membrane) cred ca bb a obosit atat de tare incat am dormit 12 ore in continuu de aseara pana azi (doar 2 sushu mici). Asa ca azi suntem bine , chiar vrem sa iesim la o plimbarica.

Tzitziri – multa sanatate. Asteptam vesti de la voi.
Andy.p – se pare ca bb mai sta, ii place la mami in burtica. Multumesc frumos ca te-ai gandit la noi. Pupici multi.
Angelynna – multi pupici pt tine.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nusha, bafta multa, pt miine la dr!
monica , te vad on line. treci si pe la noi.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Denisa si preumblare placuta.

Eva, cam cate kg are caruciorul tau? Suna tentant.

Nausica, ai alat cumva care e faza aia cu coada de cal? Am mai auzit odata in treacat de asta si n-am reuit sa imi amintesc nimic despre asta. Cat despre homeopati, vedici si alte astea, sunt excelente punctele astea de vedere, dar eu sunt inca prea stresata de partea telurica si probabil ca nu prind. Altfel admir mult filosofia orientala si am studiat-o de cate ori am avut ocazia in scoala. Cum raceala mea pare cuminte nu ma mai agit pea mult, am inceput sa lucrez.

Ange un si de la mine. Sa ne zici ce mai face burtica.

Moni eu nu te vad online da te si... mai treci pe forum.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ratonelu pana am timp sa scriu in detaliu cum a fost cu nasterea iti redau un fragmetn de dialog din sala de nasteri:
Eu ii zic lui Vladareanu: Vrei sa stii cum o sa il cheme?
Vlada: Da, hai zi ca uite mai am putin si il scot ca observ ca te plictisesti.
Eu: Da ma plictisesc ca voi va cam cacaiti. O sa il cheme Dimitri.
El: Da ce il faci asa grec?
Eu: Rus ca acasa il am si pe Alexei.

A ras toata sala de operatii de mine.
300 nu cad in baby blues sau cel mult intr-unul usurel asa.

In mare Alexei l-a primit super ok pe Dimitri. Va dau detalii data viitoare.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

eva: cum te simti? ai vreun feeling? oare sta bebe Luca pana vine d-na dr sau vine mai devreme?
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Feli, eu am un feeling ca Luca fie vine fix la termen, fie va depasi nitzel! Nu da semne de iesire, burta nu s-a lasat, dar deloc, colul nu il simt in niciun fel, ultima oara tot lung si etans "beton", copilul nu s-a angajat, caputzul e mobil, il misca acolo jos! Insa, il simt cum se chinuie sa isi bage caputzul cat mai jos, se joaca pe acolo sau se chinuie sa se angajeze, dar soft...Nu cred ca vrea sa iasa inca!
Eu, una, zic ca pana pe 15 sept. nicio sansa, ca pe 15 e luna plina si pe mine ma afecteaza tare fazele lunii! Sa nu razi!!! Si doctorita mea mi-a zis ca in nopti cu luna plina are nasteri pe banda rulanta! E posibil de atunci incolo sa fie miscari de trupe!Taman bine, medicul meu revine in tara duminica viitoare pe 14!

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca - tu sterilizezi inainte de folosire?? Sau daca le sterilizezi mai devreme unde le tii pana le folosesti?
Eu am fiert acum pompa de san si ce fac cu ea? o scot din apa, o pun intr-o punga si apoi in cutie? Pai si degeaba am mai sterilizat-o!
Si daca le fierbi inainte de folosire unde le tii pana se racesc si le poti folosi??? Ma enerveaza subiectul asta.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
Eva, cam cate kg are caruciorul tau? Suna tentant.

300, uite aici sistemul de inchidere, acesta e carutzul meu doar ca in film e roz, si ala roz e superb, pt fetite! Uite ce usor se manevreaza!
http://au.youtube.com/watch?v=0TtJOeL78w4&feature=related
Uite cum se lasa la orizontala, Irina parca zicea ca nu, ei bine ia uite ce frumos il lasi in jos!

Al meu este acesta, identic: http://www. b i m b o m a r k e t.i t/en/product.asp?Id=4333&c_id=33&cf_id=38

Caruciorul cantareste 5,9kg, adica ffff usor!

Stergi spatiile, pls!

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: nu am avut mare lucru de cumparat, ulei, domestos, ba m-am si facut oleaca de ras ca nu mai cunosc preturile, cand cumpar de la hypermarket nu prea mai analizez preturile, bag cardul la final si pa. Acum intind o hartie de 1o lei ptr un Floriol, tipa imi da inapoi 50 bani si eu raman sa astept.....restul Tipa zice: mai doriti ceva? Eu, ironica si intepata, zic : restul! Ea: pai v-am dat 50 bani, uleiul este 9.5 lei. (pretul pe care il stiam eu la ulei era de 7 lei) Acum am scos tarta si bag varza si ma duc cu tati si cu Fox la o berica, asa, inainte de masa
eva: cu fazele lunii as fi ras daca nu ar fi fost valabila in cazul cumnatei mele. In ultimile saptamani mergea la spital ptr monitorizari, avea contractii dureroase si neregulate, colul "beton" lung si inchis. La ultima vizita, medicul exasperat, ii zice: doamna, veniti maine dim8neta cu bagajul, ca incercam sa facem ceva sa inmu iem colul. Ea, ok, a plecat acasa, toata ziua s-a tratat de contractii cu no-spa , la ora 1 noaptea a plecat la spital, avea dilatatie 2, la 4 dim a nascut.Ea zice ca este sigura ca a nascut ptr ca a fost luna plina (de profesionalismul medicului nu discut, este sef de sectie in Polizu, este vb de Poiana)

scoateti agitatele urmeaza un msg

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

msg de la andreea_and: Am nascut la 7,55 o fetita de 3600 gr, 49 cm, apgar 8/9, suntem bine, a supt deja, ma doare burta si suntem foarte fericiti. Pup toate fetele si multumesc ptr galerie

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput