Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata si de la noi!

Ratonelu, nu te supara pe mine dar ma socheaza atitudinea ta. Sper ca totusi acum esti in spital sub supraveghere. Doamne fereste sa se intample ceva cu bebele tau, te rog mult nu te juca cu viata ta si a celui mic.

Eva, misto carutul iar culorile sunt foarte frumoase, imi place mult. Nici eu n-am landou la caruciorul meu dar se lasa complet la orizontala. Chestia e ca daca pun o salteluta sa o paturica nu mai pot prinde copilul in centurile de siguranta. Neuronul meu e foarte obosit, ceva idei imi dai? La scaunul de masina aveti si baza din aceea isofix? Noi n-am mai luat si baza - tot Chicco e si al nostru - si ma intrebam daca copilul e totusi safe fara, scaunul e foarte stabil si asa direct pe bancheta prins cu centura de siguranta.

Azi cine naste?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Laureta felicitari pentru pisicutza si refacere rapida
Am aparut, ne scuzati ca am lipsit ieri, oarecum motivat, internet-ul pe care il 'furam' de la vecini n-a mai mers, am scotocit si am gasit cablurile de la internetul pe care il platim si acum suntem in legalitate
felicic multumim de intrebare
andy, cuscra, eu una nu ma tin de surprize, numai piciul sa nu fie shugubatz
ieri am iesit in parc cu un bebe de 3 luni, sa vedeti ce voinic era, mama mama, il tineau deja in fundic asa putin, vanjos baiatu'

Nu avem nici o veste de la Andreea_and?
Andreea&Mina

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Ratonelu, acum am citit postul tau. Trebuia sa te urci pe masa, doar asa poate vedea daca ai dilatatie sau presiune pe col, respectiv daca colul este sters etc. Oricum bine ca te-ai dus la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

bravo, ratonelu, mai vii de-acasa.
oricum, sa te duci miine cind vine doctorul tau

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Aaaaa, azi naste scumpa de Andreea_and!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ratonelu ma bucur ca ai fost sa vezi despre ce e vorba si ca te-ai mai linistit.Acum ar trebui sa stai sa te odihnesti fara efort si alte cele.
CD k m-am linistit ca sunteti tot 2 in 1 si k
alina

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

tzitziri, asteptam vesti bune

ratonelule bine ca ai mers la spital, am vazut ca dr tau e Botica, am facut cateva eco la el, cred ca stie ce face si ce spune dar....ai fost foarte curajoasa sa ramai cu el ca dr, pe langa faptul ca e greu de gasit, nu e nici cel mai comunicativ sau empatic tip, e doar parerea mea (nu da cu rosii); mi se pare ca acorda importanta numai chestiilor foarte grave, probabil dintr-o dorinta de a nu panica pacientele; sper ca totul sa isi revina la normal si bebe Sasha sa fie activ si nenea dr.....asigura-te ca vine la nastere

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata si de la noi, dupa o zi lipsita motivat. fost la medic, trimis acasa din motiv de col lung, in ciuda contractiilor pe care le-am tot avut. dupa cum se anunta mai avem de stat, dar maine ma infiintez la spital si nu plec de acolo fara mandra. pupam toate burticoasele, ratonelule mi-ai dat ceva emotii. felicitari proaspetelor mamici pt pui, sa va fie sanatosi si mancaciosi.

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, misto carutul iar culorile sunt foarte frumoase, imi place mult. Nici eu n-am landou la caruciorul meu dar se lasa complet la orizontala. Chestia e ca daca pun o salteluta sa o paturica nu mai pot prinde copilul in centurile de siguranta. Neuronul meu e foarte obosit, ceva idei imi dai? La scaunul de masina aveti si baza din aceea isofix? Noi n-am mai luat si baza - tot Chicco e si al nostru - si ma intrebam daca copilul e totusi safe fara, scaunul e foarte stabil si asa direct pe bancheta prins cu centura de siguranta.

Neatza si de la noi, dupa o noapte excelenta! Puiul da din picioruse, se intinde baiatul meu, toate bune si frumoase!

Ancule, ma bucur ca iti plac carutzul si scoica! Eu sunt topita! Scoica am cumparat-o fara sistem de prindere latch, masina noastra e un PEUGEOT 306, nu e prevazuta cu sistem ISOFIX, insa e o masina mare, asta e avantajul ei!
Ba poti sa mai prinzi centurile acelea, ca pui paturica mai mult impaturita la picioare, eu asa voi face, in felul asta se lasa chiar la orizontala! Carutzul se lasa fff mult pe spate, dar nu perfect la 180°, se lasa cam la 170° asa, ramane caputzul putin mai sus; dar cu paturica se rezolva!

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

, tot citesc si tot raman in urma, si nu apuc sa scriu nimic.

va pup pe toate
Nusha, si tin pumnii maine la echo. sa te intorci cu vesti bune. la ce echo te duci?

Ratonelu, bine ca le-ai ascultat pe fete si ai ajuns la spital. Sper sa te duci si maine si sa luati decizia cea mai buna.

pup dulce si felicit toate noile proaspete mamicute si puisorii lor. Sanatate multa.

TziTziri

Monicama inclin in fata ta. Te respect si te admir enorm. Dumnezeu sa vegheze asupra ta si a familiei tale.

Am cateva intrebari: in loc de ser fiziologic se poate folosi acel ser de perfuzie? Ca eu mai am in stoc de pe vremea cand mi-am bombardat fundul cu no-spa si antibiotice? Si daca e bun imi spuneti si mie ce perioada de valabilitate are? (Lucutta la tine ma gandesc.....poate ma poti ajuta)

2. De cate ori se sterilizeaza biberoanele, tetinele? Dupa fiecare utilizare? La fel si mameloanele de silicon?

In rest, ma lupt cu caldura. Imi duduie talpile in special. Nu pot sa adorm noaptea.
Mai nou ma confrunt cu amortirea bratelor (in timpul noptii. intr-un fel ciudat - daca dorm pe dreapta imi amorteste stanga si vatza vercea). Ati patit asa ceva? Aveti vreun sfat?

Si toate incheieturile (inclusiv ale falangelor) le simt mai acut.
Ce mi se intampla? O fi de la caldura?

Eu, iepurica 32+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput