Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 8

ilia_99 spune:
felicic, tu n-ai ajuns la 36 de sapt, e ok. dar, cind capul lui bb se angajeaza, teoretic ar tb sa-ti intre cam doua palme de sub sani, adica de unde incepe sanul, pe torace, nu de la mamelon, pina unde incepe burtica. ar tb si sa respiri mai usor cind coboara, pt ca nu mai apasa pe diafragma. mai vb peste 2-3 sapt. la mine s-a verificat, ti-am zis. am simtit ca a coborit pe 1 oct si pe 30 am nascut. sper ca am fost coerenta! fug sa cumpar piine, vb mai incolo.
32+

felicic76 spune:
illia: am pricipit dupa ce mi se lasa burta, incepe numaratoarea inversa
Cu perdeaua, eu as lasa-o pe cea de 6 m. Asa m-au sfatuit si pe mine doamnele de la perdele, dublu fata de galerie si am o perdea cu aplicatii, intinsa mai mult s-ar vedea super bine, asa, inghesuita, nu mai are acelasi efect. In orice caz pe viitor nu mai respect dublajul, scad 1 m sau 1m jumate oricum.
ies si eu la cumparaturi pe sest, sotul doarme si nu am chef sa stau dupa el, sa ma doboare caldura.
Azi: varza acra calita cu afumatura , supa cu rasol de vita si o tarta cu prune.
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 felicic, tu n-ai ajuns la 36 de sapt, e ok. dar, cind capul lui bb se angajeaza, teoretic ar tb sa-ti intre cam doua palme de sub sani, adica de unde incepe sanul, pe torace, nu de la mamelon, pina unde incepe burtica. ar tb si sa respiri mai usor cind coboara, pt ca nu mai apasa pe diafragma. mai vb peste 2-3 sapt. la mine s-a verificat, ti-am zis. am simtit ca a coborit pe 1 oct si pe 30 am nascut. ![]() ![]() 32+ |
A pai asa cum ai explicat acum chiar intra 2 palme. Deci mai sta totusi chiar si asa. yupiiii!
Laura cantitatea de oscillo fabricata intr-un an cred ca e facuta din inima si ficatul unei singure gaste de-alea ciudate din america de sud diluate in porportii inimaginabile. Poate cu putin noroc nimerim o molecula de inima intr-o doza. Iarta-ma ca o iau asa, am si luat oscillo si a avut ceva efect dar nu sunt sigura ca nu era cumva placebo. Daca disper o sa iau. Homeogen e tot asa ceva? Ma gandeam sa iau miere si lamai. Scobor pana la marmacie cu sursa racelii cu tot

Feli nu te plange ca acush se va angaja bebe si la tine

pozne cu burti si alte nebunii

angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Musette am sa frac poze dupa ce termin cu amenajarile in camera promit
Ratonelu sper ca te-ai dus totusi la spital.
300 si pe mine ma doare in partea stanga dar cu tot cu mijloc, astazi stam cumintele...am tot exagerat zilele astea
Am reusit sa dorm bine azi noapte...poate voi reusi si in noaptea asta 35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]

felicic76 spune:
citat din mesajul lui 300 Feli nu te plange ca acush se va angaja bebe si la tine ![]() ![]() ![]() pozne cu burti si alte nebunii |
nu ma plang deloc, chiar vreau sa stea bebe cat mai mult

falcone
bibinika
D'ale gravideniei

andy.p spune:
300 stiu ca e asa cum zici tu da la mine chiar functioneaza.Miere si lamaie ff bun.38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Nausica spune:
neatza si de la mine.
azi o dam pe fruce, nenica. nu stiu ce zici tu, felicic de afumatura, varza calita, tarta cu prune, n-am auzit de asa ceva struguri si piersici, clar?
Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Nausica spune:
citat din mesajul lui 300 Laura cantitatea de oscillo fabricata intr-un an cred ca e facuta din inima si ficatul unei singure gaste de-alea ciudate din america de sud diluate in porportii inimaginabile. Poate cu putin noroc nimerim o molecula de inima intr-o doza. Iarta-ma ca o iau asa, am si luat oscillo si a avut ceva efect dar nu sunt sigura ca nu era cumva placebo. Daca disper o sa iau. Homeogen e tot asa ceva? Ma gandeam sa iau miere si lamai. Scobor pana la marmacie cu sursa racelii cu tot ![]() |
Oscillo asta e un medicament homeopat si homeopatia are tot soiul de principii ciudate, dintre care unul este: "less is more." carevasazica, tocmai asta e ideea, ca principiul activ sa fie prezent in doze mici de tot.
eu nu prea iau medicamente si la mine Oscillo functioneaza fantastic. m-a ajutat de citeva ori sa previn raceala (cind "simteam ca ma ia"), si de vreo doua ori, cind chiar am luat ceva de undeva, am scapat in 3 zile, cu toate simptomele si fazele unei raceli/gripe reduse la 3 zile.
am recomandat la multi prieteni care sint fani medicamente alopate si la unii a functionat, la altii nu. cert e ca nu-ti face nici un rau.
Nausica

poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

alexa si mami spune:
neata si de la mine!
laura, multumesc de cafelutza, ca tare buna mai e, acum cit mai putem
m-am dezmeticit si eu, am citit in urma, am vazut bobocei superbi, de miruna si joy pt andreea. cine da vestea buna?
tzitziri, multa bafta la spital . cit mai ramine internata?
oscillo, nu functioneaza nici la mine, nici la alexa, in schimb homeogene e beton, in 2 zile trece orice urma de raguseala, durere de git...
carla, hai spune-ne ca sunteti bine.
fug, ca cica am ora de jucat table cu fii'meaalexa si
mami

ratonelu spune:
neata,
deci am aterizat si pe la doctor...dar nu aseara...atunci m-am culcat ca o vaca.....pe la 5 m-am trzit si aveam burta pietroi..si l-am trezit pe sot.si am mers la filantropia.mi-a facut un eco cu un aparat din 1800 si ceva....i-a ascultat inima...are coronul in jurul gatului si d-asta nu mai e asa activ...alta teorie de kaka......dar nici vorba de alte masuratori cu aparatu ala.....i-a ascultat si inima si cica bataile erau normale....a vrut sa ma urce si pe masa sa-mi verifice colu'....dar n-am vrut ...ca de cate ori m-am dus si toti m-au pus sa-mi verifice colul m-au certat mamicile cu experienta ca in ultimele luni nu tre sa-si mai bage oricine si oricum mana p-acolo.
ma rog.....
tensiunea mi-a luat-o,tot 12 cu 9....sa ma duc acasa sa stau linistita...blablabla.....si eventual sa vin luni dim cand vine dom doftor....deja incep sa cred ca asta e un fel de mahar al spitalului.
si atat.
si m-am trezit acum cu un bebe miscaret....fara sa-i dau io vreun impuls.si asta e cel mai important pt mine.
am trei miliarde de ganduri...dar incerc sa nu le bag in seama...sa nu-mi creasca tensiunea.
ramona,imi pare rau c-ai racit...la mien n-au avu efect nici oscilo..nici homeogene....poate dor mult ceai cu lamaie si miere...si cred c-ai putea incerca un paracetamol..dar nu sinus.
dar incearca si oscilo etc..vad ca la nausica a mers.
va multumesc inca o data pt toate grijile pe cre vi le-ati facut.pe cuv..parca nici barbatmiu nu e asa atent....sau nu-l vad io ....ca am vesnic nervi pe el.
acum astept sa-mi vina soata...ca e la serv pt 2 ore-i-a venit safu din israel.....si apoi iesim la o plimbare cu bebe....la aer curat si fara miliarde de ganduri negre.
ma duc sa-l pun pe unchiu sa-mi ia tensiunea....sa vad cat o am fara pastila luata.
pup.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....