Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 10
_irina_ spune:
Felicic ne certam noi dupa ce nastem si putem sa ne apucam de slabit, pastilele or avea ele ceva efect dar mult mult mai sanatos e sa slabesti direct din alimentatie.
Eu vreau sa slabesc cu miscare si alimentatie sanatoasa.
37+ - Andreea
babytza spune:
Neata burticutze
Ratonelu ma bucur ca esti bine !!! Imi faceam griji ca nu ai mai intrat.
300 felicitari !!!!! Sa fie intr-un ceas bun !!!!
Teomaria ma bucur ca ai revenit !!!!
Raluca eu nu stiu ce sa iti zic , poate fetele stiu ceva mai bine... si multa sanatate bebelinei .
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
iriss_04 spune:
buna dimineata burticute,,,
Am lipsit 4 zile ca nu am avut net si mi-a fost tare greu fara voi
vreau sa felicit si eu fetele care au nascut,,si va doresc bebei sanatosi si papaciosi
noi suntem bine maine ne ducem la doctor sa program cezariana pt sapt viitoare
ma duc sa citesc din urmaca am mult de recuperat
pupici dulci la toate burticutele
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
nushulica spune:
'neatza!!!
300felicitari pt noua casuta!!!trebuie sa fii f fericita!de acum poate sa vina bebe linistit
teomaria ma bucur ca ati ajuns pana aicidoamne ajuta sa mai stea bebe pana se intoarce si dr tau
eu azi merg la dr dupa-amiaza abia astept sa-l vad pe david
33+ DAVID-MIHAI
babytza spune:
Iriss , Nushulica bafta la doctor !!!
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
felicic76 spune:
mesaj de la clau: Intru in operatie. Tineti-mi pumnii. Va pup!
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
tzitziri spune:
Nusha, bafta pentru azi la intalnirea cu boemul....mai e boem?ca nu te-ai mai plans de asta in ultima vreme
300, vezi sa nu te obosesti prea tare cu noua casuta, ca sigur ca avantul e mare, dar sa te si odihnesti
Azi am fost si noi sa recoltam streptococ...si taman bine ca dl.Col (pe care il respect foarte mult doar doar o fi si el dragut) e deschis cat sa permita indexul.Dar nu sunt speriata si nici pesimista, da?Daca stau cuminte mi s-a zis ca si la dr cu care nasc si la care am fost ieri- mai se poate o saptamana- doua.Asa ca o sa servesc si eu din tortul ala de ciocolata,da?
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
anca81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Buna dimineata! Ramonzica eu zic ca astepti cu sterilizatorul pana dupa ce nasti. Daca ii dai san nu prea o sa ai nevoie de el. Fetele foloseau ceva de la Avent, iar ceva mai devreme Anca spunea ca ea foloseste unul cu aburi. Pe de alta parte, Kid era foarte multumita de cel cu microunde, si cred ca si Muuh. 35+ Anda Teodora pozne cu burti si alte nebunii |
Sterilizatorul meu cu aburi se numeste oala cu capac
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag