Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
hai clau!!!bafta!sa fie o nastere usoara!
babytza,tzitziri david chiar e boem, nu m-am mai plans ca deja m-am obisnuit abia il astept sa iasa sa vad ce program imi face ca acum seara la 11-12 el are chef de joacasi dimineata e somnorici se trezeste tarziu, dar are si dimineti bune in care lla 6 e "in picioare"
nu l-am mai vazut din iulie, abia astept eco
33+ DAVID-MIHAI
musettepink spune:
Neata!!!!
Sa inteleg ca azi mai vine o bobocica?????
Clautinem pumnii,
Tzitziri felicitari pt ieri,pt vestile bune,ai un bebe cu personalitate,nu se intoace cand vreti voi da?
Babytza ti-ai luat fotoliu de alaptata,ca al meu?sa-l stapaniti sanatosi.
300 felicitari pt casa,sa fie intr-un ceas bun!
Iriss si Nusha bafta la doctor!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
39+LUCA
AMR 7 ZILE
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Neata!!!! Babytza ti-ai luat fotoliu de alaptat,ca al meu?sa-l stapaniti sanatosi. |
Ti-am zis ca mi-a placut mult...
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
tzitziri spune:
Nusha, pai eu sper sa nu fie chiar 'in picioare' la 6 dim, sa fie in cap mai bine, da?
Musette, pot sa zic doua variante la asta cu intorsul:cea buna ca are personalitate, cea rea ca nu s-a prins inca...e putin defazat de 'generatia' lui..ca sa nu zic altfel.Facem si noi haz de necaz!
Parca era un fratior de adaugat pe listuta..ma duc sa il caut ca m-am luat cu altele.
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
musettepink spune:
babytza ma bucur,e f f comod!
Azi am schimbat semnatura,39 de saptamani,in circa 7 zile il vad pe bebe
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 7 ZILE
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink babytza ma bucur,e f f comod! Azi am schimbat semnatura,39 de saptamani,in circa 7 zile il vad pe bebe asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 7 ZILE |
felicitari!!|! asa putin mai e
33+ DAVID-MIHAI
_irina_ spune:
Ancasimpatic sterilizatorul tau. Cred ca am si eu cateva din astea prin casa.
Eu o sa fiu un pic mai paranoica cu sterilizatul si curatenia pentru ca nu am renuntat la pisica, deci trebuie sa fie totul mult mai curatat.
37+ - Andreea
tzitziri spune:
Tinem pumnii pentru Clau si asteptam inca un bebe pe listuta!
Nusha, am dat ieri o comanda LaRedoute(sa mai folosesc si contravaloarea comenzii neprimite- asta cred ca era pretextul,ca valorea comenzii e triplu fata de cat era de returnat).Acum putem sa facem pariuri care vine primul:comanda sau Daviduta?
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David