Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
julax spune:
Muhh ,Aly,felicitari!
Poate reusiti sa-l treceti si pe fratiorul Alex pe prima pagina alaturi de viitoarea lui surioaraIulia 36+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ramonzca79 spune:
Andy . nici la mine nu e apa calda...am sunat azi la CET si se pare ca abia de maine vom avea....ma mir ca la Lucutta este pt ca ei mi-au spus ca in tot orasul e oprita...
Lucutta ... camasi de noapte eu am luat de la un magazin din Iosia la intersectia Lapusului cu Erofte Grigore(acolo unde este magazinul Mykids)langa cel de metraje....au camasi f faine din bumbac 100% cu 20 ron...iar sutiene am luat din Carrefour Ploiesti si de la un magazin din Nufarul lipit de ING Bank...dar sunt si in piata Rogerius...
Andy...cele pe care le-ai luat tu de pe Doina sunt cu cupa de buret???
POZE...POZULICI
38+... Erik
ratonelu spune:
va pup si eu,
tocmai am terminat si eu de citit tot ce s-a scris de aseara pana acum.
va multumesc ,burticoaselor,ca v-ati facut griji pt mine.
azi am stat toata ziua in pat si m-am simtit un piculet mai bine.
desi de dormit,n-am dormit.
parca nu mi-a mai curs asa....sau cel putin...a fost mai mult secretie d-aia de gravide....de care al meu doftor spunea ca e obisnuita.firicele de sange,deloc.
maine la 18 am eco si marea intalneala cu doftoru.
bebelu a fost f activ azi,ma gandeam ca daca ii era rau ....nu mai era asa activ,nu?
oricum....pana maine stau cumintica....sa nu mai deranjez pe nimeni....incepand cu dom doftor....mama lui..... .....
nikolici,imi pare rau pt bebelus,dar fii optimista! tinem pumnii pana sapt viit.
clau,bafta! ai grija de tine.
dar de dyanira stiti ceva?
ca parca ieri facuse 40sapt si apoi a disparut.
kid,citea sora-mea azi pe un forum....despre reductil(parca asa se numeste,o pastila de slabit...sora-mea e interesata de tampenii d-astea-eu nu cred in ele)...si te-am vazut acolo...ai luat asemenea pastile,au efect ?
merci.
va multumesc inca o data pt c-ati intrebat de mine.
carla,36+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Raluca83 spune:
Buna seara fetelor. Am incheiat si ziua asta cu bine. Vestile de la doctor sunt bunicele, Bebelina mea, are 2060 de grame , colul e inchis si destul de lung. M-am linistit din privinta asta! Insa ce m-a speriat , e ca doc a zis ca uneori bataile inimii bebelinei scad sub 6o-SE VIZUALIZEAZA MICI PERIOADE DE BRADICARDIE!! Dar mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu e nimic grav!! Acum nu stiu ce sa zic, sunt un pic cam speriata, sper sa nu se intample ceva cu inimioara copilasului meu! I s-a mai spus cuiva acest lucru la eco?
Raluca
33+
nikolici spune:
Hello fetelor again,
Am uitat sa va spun ....ca am spart o oglinda in timp ce mi faceam freza pt tati doctora care nici macar nu s a mai uitat la ea ci doar eco....o sa am alti 7 ani de ghinion...si mai aveam 5 de la alta oglinda....
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 37
camera Karinutzei
ramonzca79 spune:
fetelorrr....stateam si ma gandeam ce mai am de cumparat...pai...
- carusel muzical pt patut...
- lampa de veghe sau veioza
- sterilizator......si as vrea sa-mi dati niste sugestii....voi ce ati cumparat sau ce stiti ca ar fi ok...
POZE...POZULICI
38+... Erik
300 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca eu sunt responsabilul cu trezirea mai nou . Am ramas in urma da' recuperez :)
Va nunt solemn ca sunt fericita posesoare de apartament cu toate actele in regula. De acum inainte pot sa nasc linistita, desi as vrea si eu sa aleg gresia faianta si mobila hehe impreuna cu ceilalti (sotul si frati parinti etc).
Ramonzica eu zic ca astepti cu sterilizatorul pana dupa ce nasti. Daca ii dai san nu prea o sa ai nevoie de el. Fetele foloseau ceva de la Avent, iar ceva mai devreme Anca spunea ca ea foloseste unul cu aburi. Pe de alta parte, Kid era foarte multumita de cel cu microunde, si cred ca si Muuh.
Sper din tot sufletul ca am apucat sa felicit pe Aly_C si pe Muuh pentru doi bebei scumpi si sanatosi - verific imediat!
35+ Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
teomaria spune:
'neata si de la noi!!Am vazut ca nu ne-ati uitat
Mii de scuze pentru absenta (motivele le stiti -consemnata la pat).Dar de-acum nu ne mai facem probleme.Inca nu-mi vine a crede ca maine facem 38S;eu care speram sa ajung macar pana la 34-35S, iar dr. meu macar la 37S.Se pare ca DD ne-a auzit rugaciunile si poate ne face o surpriza Ana si vine chiar de ziua ei pe 9sept. (incep sa visez si eu cum visati cateva dintre voi ca veti naste pe 8sept.)
La ultimul control(sambata)colul era deschis de 2cm. si scurtat, am intrerup gynipralul si nu mai iau nici no-spa , desi contractii neregulate am zilnic(acum parca mai putine, dar parca mai dureroase ca inainte).Am inceput sa ma misc destul de mult, luni am iesit sa facem cumparaturi pentru scoala (de 2 luni n-am mai intrat intr-un magazin).
Din pacate de ieri dr. meu a intrat in concediu (m-a lasat pe maini bune, cred)si vine pe 15sept.Mi-a zis ca e posibil ca in jur de 7-8sept.e posibil sa nasc(cum si-o fi dat seama??!!),dar sa incerc saq ma mai tin o saptamana sa vina si el(de parca e cum vreau eu.
Cam atat despre mine, sper sa pot intra mai des sa vorbesc cu voi
Felicitari din suflet mamicilor care isi strang deja puiutii la piept, sa creasca mari,sanatosi si frumosi ca mamicile lor si..crestere usoara va doresc;ati trecut intr-o etapa a vietii ,pe cat de obositoare(uneori), pe-atat de frumoasa.
Monica, cuvintele sunt de prisos, mi-a plans sufletul cand am citit ce-ai patit, sper ca DD sa-ti dea puterea sa treci cu bine peste incercarea aceasta si cat de curand sa ne anunti ca esti ca esti din nou gravi
Eva , multumesc ca mi-ai raspuns ultima data la intrebarea cu PC mobilizabila(ala era contextul,la aceeasi explicatie ma gandisem si eu, dar ma gandeam c-or mai fi si alte variante)
Am admirat si eu pozicile de la semnaturi si de pe contul comun cu bebelusii(sositi acasa), cu lucrusoarele lor si cu camerele frumos decorate ; in privinta asta eu nu prea am cu ce sa ma laud
Pupici dulci la toate fetele (am vazut ca ni s-au mai alaturat multe fete)..sarcini usoare in continuare si nasteri usoare celor aflate pe ultima 100 de metri
O zi superba s-aveti!!!
PS: Sa va invit la o , cum faceam in vremurile bune?!?
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">37 + cu ANA
poze noi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
felicic76 spune:
teomaria: multumim de tratatie!Bine ai revenit! Cat ma bucur de vestile bune!
ramoncza: eu l-am comandat pe cel de la avent, electric, cu aburi. Chiar daca alaptezi, bebeii beau apa,ceai si suc din bibe pana la 2-3 ani, chiar daca se maresc, din cand in cand tot trebuie sterilizat tot, nu? personal nu-l consider moft ci necesitate. In plus in el sterilizezi si pompa suzete etc.La MSV eu am compartiment ptr bebe, ok, spal bibe si tetine acolo, dar nu le sterilizeza. despre carusel am citit ca ar fi indicat dupa varsta de 3 luni, asa ca la mine caruselul si lampa de veghe vor face parte dintr-o comanda viitoare (le iau de pe bimbomarket)
300: Felicitari! ti-ai indeplinit visul, acum grabeste tot familionul sa termini repede, pana vine bebelina!
ratonelul: stiu ca intrebarea era ptr kid, eu nu am luat reductil, dar cunosc multe persoane care il folosesc cu succes (si chiar au slabit mult)! Eu luam clarinol pentru silueta inainte de a ramane . Acum depinde cu cate kg raman, daca sunt multe apelez la reductil, daca sunt putine raman pe clarinol.
babytza:am vazut centurile de la chicco pe bimbomarket, erau la 24 eur, daca mai ai ceva de cumparat, poti sa o iei de acolo
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
_irina_ spune:
Buna dimineata,
300 aseara nu am mai dat stingerea, promit ca diseara sa dau din nou stingerea si astept sa dai tot tu trezirea.
Azi o sa fiu ametita de cap de tot, m-am trezit cu mesterii prin casa si abia - abia am apucat sa ma imbrac.
A propos de sterilizatoare eu am zis ca o sa las pentru dupa ce nasc cateva obiecte, sterilizatorul e printre ele. In prima faza se pot fierbe bibe si restul si dupa... il pun pe lista de cadouri.
sterilizatorul ala pentru microunde nu imi prea place pentru simplul motiv ca e pentru cuptorul cu microunde. Nu prea as bombarda cu microunde hrana si recipientii de hrana pentru bebelas.
Ma duc sa imi fac o cafeluta, fa ofer si eu o cu mult laptik.
37+ - Andreea