Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreutac sper si eu sa fie asa
tzitzi sa vedem daca se pastreaza diferenta vineri cand ma duc.Atunci inseamna ca totul e in regula si ca o diferenta doar de la un aparat la altul.multumesc

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenyi79

Neatza fetelor!!

Ma trezishi si eu...tot cu un sentiment ciudat...ca nu o s amai stea bebelina nici cu pastile (Gynipralul nu l-am oprit inca...incerc sa mai aman momentul).

clau_geo cand ziceai tu ca ai oprit gynipralul? Azi deja nu mia ai dop? .Sie u stiu ca nu e musai sa nasti repede daca iti cade dopul, ci doar daca se rupa apa...asa ca cine stie. Oricum ar fi...ai grija si fugutza la doctor ca parca te vad ca ne anunti ca ai nascut maine -poimaine

Am dat si eu comanda la chibebe pt sacul de dormit...de mult il oandesc. Eu sper sa fie bun daca are 100% bumbac.
Care a mai comnadat sacul lor , cum vi se pare?

PS: care bea cafelutza sa bea si pt mine ca eu ma abtin de 9 luni si sufar ingrozitor numai cand aud cuvantul "cafea" si mai nou melodia aceea braziliana (cred!) 'tomes tu cafee". Eu beau doar laptele.

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

duminic seara la 12 am luat ultima pastila de gynipral. Stiu ca nu e musai sa nasti imediat daca cade dopul, ci doar daca ai contractii progresive ulterior. Asa ca eu incerc sa monitorizez contractiile acum ca sa imi dau seama daca cresc in intensitate si durata.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Sunt diverse modele, depinde de la firma la firma. Eu in patut am asa: saltea cocos, aparatori pentru cap, cearcaf cu elastic (poate fi si fara elastic, oricum intra sub marginile saltelei) si o paturica. Sub cearcaf am pus o paturica absorbanta de la Happy, Carla se mai foieste si mai curge pishu pe langa scutec sau mai varsa uneori.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Ancuta, ce aparatori de pat ai luat? Eu nu ma pot hotari de pe net, iar in magazine oferta e cam limitata.

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

burtici eu va las, dau o fuga pana la spital, am vorbit cu dr si zicea ca nu crede ca e azi dar poate maine. Oricum sa vin pana acolo.

Pup si va tin la curent.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

BAFTA MULTA clau-geo. . Sa ne spui ce facushi la doctor.

LUCUTA si eu tot de asta comand sacul de dormit ca am aflat de la fete ca beeb tot da din picioruse si simte nevoia unui spatiu asemanator celui din burtica , unde miscarile ii erau limitate atunci cand dadea din picioruse si asta il linisteste oarecum. Oricum e pt cand il voi scoate si afara mai incolo si cand va fi mai frigutz.

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lucutta in legatura cu vopseaua de par..eu am inteles asa..pana la 4 luni e periculos sa te vopsesti..dupa 4 luni n-are nici o importanta..altii zic ca vopseaua cu amoniac e daunatoare.. asa ca in concluzie prin august eu am avut o nunta..si nu ma puteam duce cu radacinile saten cand eu sunt vopsita bruneta..si dupa lungi cautari am optat pt. casting - nu are amoniac..insa nu ti-o recomand ..se duce la greu la spalat..asa ca iar sunt in 2 culori..nu stiu ce sa fac..m-as face si eu frumoasa inainte sa vina bebe...am luat un nuantator ..dar nu l-am fol..si asta se duce.
Am inteles ca dupa nastere o sa ne cam cada parul..
Ti-am zis din experienta mea..nici eu nu stiu ce s afac acum..dar ceva as face

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreutac in Brico aveau ceva modele,cu Winnie,cu barbie,cu mikey,etc din astea de copii,aveau si la metru si unele gata facute dar la astea depinde de marimea geamului.Mai gasesti modele pt copii la obor dar acolo ti le festoneaza cam uratel adica mama a facut si la obor si la brico si la brico au iesit mai bine desi sunt un picut mai scumpe.Spor la cumparaturi,sa-mi zici ce ai ales!

Andy si bebele meu e mereu mai micut la masuratori dar la greutate dr zice ca e perfect deci e tare complicat cu masuratorile astea,important e ca bebelina sa fie sanatoasa si sunt sigura ca este!tin pumnii!

Clau tin pumnii

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Clau_geo bafta multa!

Hai cu vestile bune!!!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Ratonelu – asteptam vesti. Tot 2 in 1???
Irina – la programul si energia pe care o ai tu deja esti pregatita pt program redus de somnic
Anca – pupam mamica si fetita frumoasa
Clau – sper ca total va fi bine.
Andy.p – curaj, nu fii pesimista. O sa fie bine, o sa vezi. Uite, scoatem agitatele de azi pt tine
laura

Lucutta – eu am luat salteaua cu o parte cocos o parte grau, si set: laterale+cearceaf cu elastic+perna+fata de perna+pilota+plic pt pilota. Desi inca un le-am pus pt ca nu a venit patutul inca (ii sunam noi sa ni-l aduca cand vrem) sunt multumita de ele.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau_geo: in sfarsit, te-ai hotarat la o vizita
lucutta: eu m-am vopsit toata sarcina cu Garnier, mai des ca inainte ptr ca nu prea a stat pe par.
Referitor la sac de dormit si eu am, si mai mult decat atat o sa-l infas pe bebe ca pe o sarma, ca sa doarma bine. Nepotelele mele au tb infasate ptr ca se loveau in somn cu manutele si se speriau, apoi urma o noapte alba. Hranite, schimbate si infasate dormeau perfect.Metoda poate parea empirica, dar a functionat si am de gand s-o aplic(poate o fi bebe al meu cuminte, dar nu cred).
illia: mishto faza cu nan ha, deci, am retinut, sa nu-l dau catelului Chiar ma gandeam la tine, la Anis si la Teomaria, mamici curajoase la bb3.

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput