Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Ilia te anunt cand e gata cum a iesit!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 8 ZILE 

andy.p spune:
Musette stii ca eco lu dr mea nu e performant asa ca ea imi zice ochiometric cat crede ca are bb..si n-o mai intreb ca mi-a ajuns de data trecuta cand mi-a zis ca n-are nici 2kg
Tot ma incuraje sa nu o cred ...dar dupa aceea tot eu ma intreb daca totusi sre dreptate.Cred ca ma voi duce sa mai cer o opinie ca deja ma lasa nervii.
Tzitzi la fac la doppler la maternitate..totul a fost k pana am inceput cu doppler-ul.Uite sa-ti spun am fost in 5aug la cabinet si ea cu manutza ei mi-a scris pe bilet 34s..si de atunci am mers la doppler si nu mai se potriveste nimic,adica dupa parerea ei saptamana trecuta as fi avut 35s
Iti dai seama?
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
LUCUTTA spune:
Burticilor nu inteleg de ce trebuie sac de dormit la bb daca are paturica ,dupa mine ii mai bine cu paturica decat sa stea acolo in sac ,ca nici nu se poate misca saracutul.
Eu nu am cumparat inca nimic pt bb dar o sa merg sapt viit sa cumpar tot ce trebuie in afara de patut si dulapior ca astea le am deja.
Patutul are o saltea din burete gros,saltea adica doar ca trebuie sa iau un cearceaf din acela cu elastic sau sa iau alta saltea din aia de cocos,ii mai buna?
Lenjerie de patut as vrea sa iau set cu aparatori.Ii destul de scump dar este frumos.
Voi cum a-ti luat ?
31+
Sergiu
sabinel spune:
buna dimineata si bine v-am gasit. sunt o viitoare mamica, ar trebui sa nasc dintr-o clipa intr-alta insa se pare ca mandruta mea nu prea vrea sa iasa. ieri am avut dpn-ul, dr meu a vrut sa-mi provoace nasterea la 39 de saptamani si 2 zile si am refuzat, iar acum suntem in asteptare. suntem nerabdatori si eu si taticul, insa cu cat creste nerabdarea noastra, cu atat se incapataneaza ea, micuta noastra sa iasa.
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Burticilor nu inteleg de ce trebuie sac de dormit la bb daca are paturica ,dupa mine ii mai bine cu paturica decat sa stea acolo in sac ,ca nici nu se poate misca saracutul. Eu nu am cumparat inca nimic pt bb dar o sa merg sapt viit sa cumpar tot ce trebuie in afara de patut si dulapior ca astea le am deja. Patutul are o saltea din burete gros,saltea adica doar ca trebuie sa iau un cearceaf din acela cu elastic sau sa iau alta saltea din aia de cocos,ii mai buna? Lenjerie de patut as vrea sa iau set cu aparatori.Ii destul de scump dar este frumos. Voi cum a-ti luat ? 31+ Sergiu |
Sacul de dormit e foarte util pentru ca bebe da din picioruse noaptea si se dezveleste. Oricum saculetii sunt largi in partea de jos si are loc destul sa se miste in voie. Eu ii gasesc extrem de utili. Inca n-am bagat-o pe Carla in sac pentru ca e cald insa am unul pregatit pentru mai incolo. Si voi cumpara si unul de iarna de la Chic Bebe, sunt super misto.
Salteaua din burete zic eu ca nu e cea mai grozava alegere pentru ca bebe transpira si aerul nu circula cum trebuie. Saltelutele de cocos sunt cele mai indicate.
Aparatorile pentru patut din nou le gasesc utile in special pentru ca ii protejeaza capsorul de curentii de aer. Asta acum la inceput, mai incolo sunt iarasi bune pentru ca nu se loveste de gratii. Si nu in ultimul rand sunt dragute si arata frumos in patut.
Sunt doar sfaturile mele si ce am observat in "lunga" mea experienta de mamica
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
andreutac spune:
Neata si de la mine!
Harnicute ca de obicei, umpleti pagina dupa pagina![]()
Andyp, nu-ti mai face atatea griji pt. eco, mai ales dc. dr. ta nu are un ecograf performant si apreciaza ea. Stai linistita, eu sunt convinsa ca totul va fi bine, oricum fetitele sunt mai micute decat flacaii.
Clau, eu cred ca mai asteptam un pic pana scoatem agitatele pt. Irinuca.
si stai cumintica in varful patului.![]()
Musette, de cand ai zis de perdele ma bate gandul sa dau si eu o fuguta pana in Brico, mai ales ca zici ca avem de unde alege.
Giulianna, felicitari pt. baietel, sa creasca mare si sanatos!
Andreea
35+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilia_99 nausica sunteti de-ai mei cu U2. noi am fost la concert U2 la Barcelona, cind eram gravida cu Matei si au fost de baza la nunta noastra... care n-a fost deloc conventionala!musette, esti totala! anca, lasa mustrarile de constiinta si nu-ti face o vina din faptul ca nu poti alapta la sin. important e ca bb Carla papa si creste, tu esti oricum cea mai buna mama pe care putea s-o aiba! nu putem controla tot ce ni se intimpla incearca Bonnisan sau Espumisan, poate merg mai bine.felicic, hai sa-ti zic o faza haioasa cu Nan HA. I-am luat si eu lui Matei, cind a fost, la un mom dat, putin deranjat la burtica, la recom dr, evident. Nu l-a mincat bine deloc, am renuntat dupa citeva zile si soacra-mea a vrut sa i-l dea ciinelui. Nu s-a atins catelul toata ziua de castronul cu mincare! Venea, mirosea, pufnea din bot si pleca... clau fuga la dr! uite, scot si una doar, sa ne spui cum esti si mai scotapropos... ratonelu cum esti? plec la mutat mobila, vb mai tirziu, puuuuup. 32+ |
pup si multumesc mult
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
tzitziri spune:
Andy.p, pai nu conteaza ca e doppler...dopplerul doar iti arata in plus fluxurile sangvine.Deci diferenta a aparut cand ai schimbat aparatul,nu?Pai stii ca pe aici mai erau cazuri (inclusiv al meu) cu schimbatul ecografului care a dus la dimensiuni mai mici ale lui bebe dupa o saptamana doua, cand logic ca el nu avea cum sa scada..
Daca diferenta e constanta pe acelasi aparat eu zic ca nu ai de ce sa it faci griji.Adica daca pe doppler a fost de la inceput diferenta si ea s-a pastrat...atunci poate o fi fost bebe mai mic de la inceput si atat!
Lucutta, mie mi se pare practic saculetul.Si e facut de asa natura ca are loc sa dea din picioruse daca vrea..adica nu e asa de stramt jos cum pare.Eu cred ca il protejeaza mult mai bine pe bebe plus ca nu se poate sufoca daca isi da o paturica peste cap...
Plus ca ne zicea noua la curs ca bebe e obisnuit sa aiba putin spatiu in burtica si de aia cand se trezeste afara are asa de mult spatiu ca il sperie...in fine, el nu are frica (e neinfricat
) pentru ca nu stie inca sentimentul, dar oricum se simte mai bine la inghesuiala
...de aia cred ca se si infasau bebeii inainte sau li se dadea mai putina libertate de miscare.
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
LUCUTTA spune:
Anca,multumesc pt sfaturi,am sa le urmez
Si eu ma gandeam sa iau o alta saltea si set cu aparatori ca arata bine patutul cu ele si sunt tare dragute,iar la sac de dormit nu m-am gandit.
Ce contine setul pt patut ca nu mai stiu si daca imi folosesc toate acum?
31+
Sergiu
anca81 spune:
Sunt diverse modele, depinde de la firma la firma. Eu in patut am asa: saltea cocos, aparatori pentru cap, cearcaf cu elastic (poate fi si fara elastic, oricum intra sub marginile saltelei) si o paturica. Sub cearcaf am pus o paturica absorbanta de la Happy, Carla se mai foieste si mai curge pishu pe langa scutec sau mai varsa uneori.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag

una doar, sa ne spui cum esti si mai scot