Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

mussete: tii picioarele incrucisate, da?
clau_geo: mai mami esti fantastica! De ce nu pleci la spital? stai cu contractii, ti-a cazut dopul, ce mai astepti? S-o nasti pe Irina direct in patutul ei? Du-te peste dr si vezi,lasa-l naibii de telefon! si scoatem vreo doua
anca81: am luat o cutie de Nan Ha, s-o am in casa, a doua zi dupa ce vin de la maternitate vine pediatrul si vad ce zice si el (stiu ca el recomanda Nan albastru, iar daca apar bubite la bebe tb sa schimbi imediat pe Nan HA, oricum sper sa-l fi cumparat degeaba, sa am lapte) colicii aia rai!

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicicstau cu ele stranse!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata!Noi am dormit bine ,dar m-am trezit cu un sentiment asa ....nush cum sa-i zic trist.Mi-am sunat si dr si m-a chemat vineri la doppler..cred ca de aici ma apuca depresia,daca imi spune si acum ca fetitza e mica nush ce fac.
Clau dopul se poate si reface deci nu exita o anumita perioada de asteptare a cotractiilor.si sper sa fie bine,dar sa ne anunti daca tre sa scoatem agitatele.
ratonelu cum a trecut noaptea??
musette,felicic

anca sa folositi sanatosi caruciorul cred ca de abia astepti sa iesi la plimbarici.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

mussete: tii picioarele incrucisate, da?
clau_geo: mai mami esti fantastica! De ce nu pleci la spital? stai cu contractii, ti-a cazut dopul, ce mai astepti? S-o nasti pe Irina direct in patutul ei? Du-te peste dr si vezi,lasa-l naibii de telefon! si scoatem vreo doua
anca81: am luat o cutie de Nan Ha, s-o am in casa, a doua zi dupa ce vin de la maternitate vine pediatrul si vad ce zice si el (stiu ca el recomanda Nan albastru, iar daca apar bubite la bebe tb sa schimbi imediat pe Nan HA, oricum sper sa-l fi cumparat degeaba, sa am lapte) colicii aia rai!

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Felic mai astept un pic fiindca contractiile nu sunt asa dureroase si nici foarte apropiate. Daca incepe sa doara mai rau plec ca nu vreau sa ma apuce acasa.Mi-e sa nu rada de mine ca merg la spital si sa imi zica ca nu s-a dilatat colul mai mult

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy lasa bebelina sa creasca in ritmul ei,cand ti-o zice ca e mica sa-ti zica si cat de mica ca sa stim ca poate are dr tau o obsesie pt copii grasi.hai eu zic sa nu te mai stresezi!

ah nu v-am zis ce am visat azi noapte,ca trebuia sa-mi fac cezariana Iosup si ca saptamana viitoare nu vroia si m-a chemat peste 2 saptamani duminica pe 30.....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nausica sunteti de-ai mei cu U2. noi am fost la concert U2 la Barcelona, cind eram gravida cu Matei si au fost de baza la nunta noastra... care n-a fost deloc conventionala!
musette, esti totala! tb sa ajng si eu la Brico, n-am mai fost de vreun an. eu am fost multumita de ce mi-au facut, sa-mi spui cum ti-au iesit.
anca, lasa mustrarile de constiinta si nu-ti face o vina din faptul ca nu poti alapta la sin. important e ca bb Carla papa si creste, tu esti oricum cea mai buna mama pe care putea s-o aiba! nu putem controla tot ce ni se intimpla incearca Bonnisan sau Espumisan, poate merg mai bine.
felicic, hai sa-ti zic o faza haioasa cu Nan HA. I-am luat si eu lui Matei, cind a fost, la un mom dat, putin deranjat la burtica, la recom dr, evident. Nu l-a mincat bine deloc, am renuntat dupa citeva zile si soacra-mea a vrut sa i-l dea ciinelui. Nu s-a atins catelul toata ziua de castronul cu mincare! Venea, mirosea, pufnea din bot si pleca... Ne-am distrat copios! Dupa aia am trecut pe Humana, fiindca n-a mai vrut sa primeasca Nan deloc, pe la 10 luni.
clau fuga la dr! uite, scot si una doar, sa ne spui cum esti si mai scot
apropos... ratonelu cum esti?
plec la mutat mobila, vb mai tirziu, puuuuup.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ilia tare faze cu catelul. Eu ii dau Carlei si Humana SL amestecat cu Nan 1, este din soia, fara lactoza - bineinteles la recomandarea pediatrului. Este ingrozitor la gust si miroase si oribil, nu stiu cum astia micii il pot papa. Si daca ai vedea cu ce pofta ... parca ar fi cine stie ce delicatesa

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Neatza fetelor!!

Ma trezishi si eu...tot cu un sentiment ciudat...ca nu o s amai stea bebelina nici cu pastile (Gynipralul nu l-am oprit inca...incerc sa mai aman momentul).

clau_geo cand ziceai tu ca ai oprit gynipralul? Azi deja nu mia ai dop? .Sie u stiu ca nu e musai sa nasti repede daca iti cade dopul, ci doar daca se rupa apa...asa ca cine stie. Oricum ar fi...ai grija si fugutza la doctor ca parca te vad ca ne anunti ca ai nascut maine -poimaine

Am dat si eu comanda la chibebe pt sacul de dormit...de mult il oandesc. Eu sper sa fie bun daca are 100% bumbac.
Care a mai comnadat sacul lor , cum vi se pare?

PS: care bea cafelutza sa bea si pt mine ca eu ma abtin de 9 luni si sufar ingrozitor numai cand aud cuvantul "cafea" si mai nou melodia aceea braziliana (cred!) 'tomes tu cafee". Eu beau doar laptele.

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy.p, unde faci tu eco alea de apare bebelina mai mica?Plus ca apare mai mica dintotdeauna?Ca asa si Zambetmic si eu avem acelasi UM si diferenta dintre bebeii nostri era de trei saptamani la un moment dat..al meu o luase peste cu doua sapt iar al ei e mai micut cu o saptamana.Dar saptamana aia in minus a existat mereu...stie cand a ovulat si deci se justifica totul!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!

Noi am dormit bine azi-noapte ,m-a trezit bb pe la 8 ,acum am papat fulgi cu lapte si ne este cald.
Voi v-ati vopsit la par pe timpul sarcinii?ca eu nu am avut curaj dar acum ma bate gandul nu numai sa ma vopsesc ci sa-mi schimb culoarea sau mai bine astept pana dupa ce nasc nu?

31+Sergiu

Mergi la inceput