Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 15
denisa.g spune:
Eu raportez o noapte "grea"
M-au durut f. rau oasele bazinului si burtica - doar daca stateam intr-o parte. Daca ma asezam pe stanga (cu pernuta sub burtica) ma durea, ma intorceam pe dreapta, la fel. Asa ca dormeam pe spate maxim jumate de ora - pt ca nu mai puteam sa respir- apoi ma ridicam, ma mai plimbam, incercam iar lateralele dar nu puteam, iar pe spate, iar juma' de ora..... Pe la 7 am luat un no-spa si am dormit pana la 10. Nu stiu de ce nu l-am luat de cand m-am bagat in pat 

38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Musette sper sa fie bine,oricum m-am hotarat sa mai cer o opinie,voi incerca sa ma programez sa vad.
denisa multumesc si
agitatele sunt de folos dar cred ca azi Tzitziri merge la dr,nush daca tin bine minte.
tzitzi parca mergeai la dr azi nuuuu???
Scoatem agitatele?
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Andreuta, am "mostenit" aparatorile si lenjeria de pat aferenta de la nepoata-mea, daca te uiti la pozele mele de la semnatura se vede patutul. Sunt simple, cu ursuleti si sunt in set cu paturica si cearceaf. Am mai cumparat paturici si cearceafuri, insa laterale nu, doar pe astea le am si deocamdata imi ajung.
E adevarat ca dupa nastere cade parul, in cazul meu cel putin. Ieri am fost sa-mi tai din par ca nu se mai putea. In timpul sarcinii a fost super, lucios si matasos plus ca de abia mi se rupeau cateva fire. Acum e jale 
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Musette sper sa fie bine,oricum m-am hotarat sa mai cer o opinie,voi incerca sa ma programez sa vad. ![]() denisa multumesc si agitatele sunt de folos dar cred ca azi Tzitziri merge la dr,nush daca tin bine minte.tzitzi parca mergeai la dr azi nuuuu??? Scoatem agitatele? 37+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Andy - le-am scos de azi pt vineri sa nu mai fii trista

38 + 
tzitziri spune:
Andy.p, ma duc la dr
...dar nu cred ca facem mare lucru.Poate doar ne spune daca suntem pe pozitii,ceea ce nu cred si mai discutam una alta de nastere...ma duc mai mult sa stau la taclale
....si poate sa verifice colul.Desi sa stii ca am stat asa de linistita fara sa stiu cum o mai duce Dl.Col![]()
Felicic, am citit de trei ori si nu intelegem cum sa il infesi ca pe o sarma...ca eu citeam ca sarma aia de pui rufe sa se usuce.Cand de fapt era sarma...ca la sarmaluta![]()
...chiar ma gandeam ca o fi o noua tehnica![]()
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
denisa multumesc esti o dragutza
.Imi pare rau ca n-ai dormit bine azi-noapte,si nu te mai chinui asa daca te doare ceva ia no-spa.Poate recuperezi azi ..tragi un pui de somn.
37+
bbelina
andy.p spune:
Tzitzi dar nu ar trebui sa-ti faca si eco sa vada daca s-a intors bb?Eu scot totusi o
si tin pumnii sa fie bine.
37+
bbelina
ramonzca79 spune:
salutare fetelor....si eu raportez lipsa de somn...efectiv nu imi este somn....ma culc la 1-2...ma trezesc din orea in ora sa merg la baie si bineinteles cum sunt lesinata de sete bau si apa....iar dimineata la 8 stau drepti....offfff

in alta ordine de idei....felicitarilor mamicutelor care au ajuns acasa!!!!!
fetelorrr....voi v-ati luat burtiere pt dupa nastere???pe mine multa lume ma bate la cap isa nu stiu cum as putea proba asa ceva acum....am vazut la Jolidon la cca 30 ron si par ok...dar merita???
POZE...POZULICI
38+...
Erik
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy.p, ma duc la dr ...dar nu cred ca facem mare lucru.Poate doar ne spune daca suntem pe pozitii,ceea ce nu cred si mai discutam una alta de nastere...ma duc mai mult sa stau la taclaleFelicic, am citit de trei ori si nu intelegem cum sa il infesi ca pe o sarma...ca eu citeam ca sarma aia de pui rufe sa se usuce.Cand de fapt era sarma...ca la sarmaluta 35+ ![]() bebe David Lucrusoare bebe David |
Super tare m-am amuzat "ca o sarma - de rufe"

Succes azi la dr. Sa vii cu vesti bune

tzitziri

38 + 
denisa.g spune:
tzitziri - acum te intreb si eu ca andy.p. Nu faci eco?? Tu nasti normal nu? Mie mi-a facut luni pt ca a zis ca este f. important acum sa vada circulara - daca nasc normal. (sa nu fie in jurul gatu;ui)
38 +