Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p: tu superi balerina cu ecografele astea! las" ca o vezi tu in carne si oase acusica!
tzitziri: imi place mie sa inovez, dar nici chiar asa Apropo de infasat, o convoc pe maica-mea sa-mi faca instructajul si oricum am poze in cartea Dr.Karp: Bebelusul meu este cel mai fericit, el recomanda metoda din tot sufletul. Acum nu stiu, vom trai si vom vedea, eu sunt deschisa la tot (mama denaturata ce sunt, experimentez pe copilul meu)
ramoncza: inca nu am achizitionat-o, mi-a fost recomandata o centura de la Roccoco, cea cu capse gen mos si baba, o marime mai mica decat purtam anterior la haine, adik daca aveam L inainte, centura va fi marimea M, iti dai seama ca nu ai cum sa probezi acum. Este buna ptr ca trage burtik si in al doilea rand pentru moral, pielea o sa atarne inestetic dupa nastere.

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
edit: tu vorbesti de burtiera simpla cred, centura de care iti spuneam costa in jur de 250 Ron, nu are cum sa fie ce ai vazut tu la jolidon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Denisa si Andy, multumesc pentru agitate

Deci eu sper sa fac eco...mie doctorul mi-a zis ca ne vedem saptamana asta la spital (unde nu are eco, deci sigur faceam doar control), dar eu aveam deja programare la cabinet...unde sper sa fac si eco.Acum nu stiu ce are el de gand....oricum eco detaliata o sa fie la un ecograf performant saptamana viitoare...la alt dr..asa, de verificare pentru linistea proprie.Asa ca daca nu facem azi nu ma precipit prea tare.
Si eu speram sa fie natural, dar daca bebe e asa cum cred eu ca a ramas:cu capul in sus (cred ca e mai cerebral de fel), nu stiu daca m-as risca..sper sa aiba si dr aceeasi parere.Desi pozitia pelviana nu e indicatie obligtorie pentru cezariana......

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Baby boy,si eu sunt tot bruneta si vopsita si nevopsita deci la mine nu se vede prea tare diferenta cand creste ,acum nu m-am vopsit din decembrie si a iesit din el tot nuantatorul .De aceea ma gandesc sa-mi schimb nuanta daca tot s-a deschis fara sa-l decolorez ca pe natural prinde si nuanta mai deschisa.
Denisa,imi pare rau ca nu ai dormit bine dar probabil se pregateste bb sa vina de aceea te-a durut spatele si burtica.
Tu ai gasit set fain asa cu de toate dar eu pe aici nu am vazut,o sa mai caut oricum .
Felicic,

31+Sergiu

Mergi la inceput

Si fetele cu nopti nedormite si dureri de toate felurile:eu sunt alaturi de voi si ma gandesc ca nu e nimic anormal la stadiul sarcinii in care sunteti voi.
Daca nu zic nimic nu inseamna ca nu sunt solidara...dar zic:pai normal..ele maine poimaine isi tin bebeii in brate asa ca face si organismul ala una alta de pregatire......

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Si fetele cu nopti nedormite si dureri de toate felurile:eu sunt alaturi de voi si ma gandesc ca nu e nimic anormal la stadiul sarcinii in care sunteti voi.
Daca nu zic nimic nu inseamna ca nu sunt solidara...dar zic:pai normal..ele maine poimaine isi tin bebeii in brate asa ca face si organismul ala una alta de pregatire......

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

si eu ma gandeam dimineta la asta: lipsa linea nigra, lipsa contractii, nu ma doare nik, dorm si sforai ca un urs la hibernare (am ajuns la performanta in care merg la shusu, beau apa si mananc struguri cu ochii inchisi) ASTA INSEAMNA CA IO NU NASC?

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Daca ii pun numele la bebe Edy (nu Eduard) il boteaza popa??? Adica trebuie neaparat sa-i mai punem un nume??
Am o problema - pot sa nasc si in urmatoarele 5 minute si nu suntem hotarati la nume

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Daca ii pun numele la bebe Edy (nu Eduard) il boteaza popa??? Adica trebuie neaparat sa-i mai punem un nume??
Am o problema - pot sa nasc si in urmatoarele 5 minute si nu suntem hotarati la nume

38 +

Normal ca-l boteaza,poti sa-i pui si Cutu ca tot il boteaza daca asa vreti voi iar biserica de principiu recomanda un singur nume deci e bine!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

feli asta inseamna ca esti o norocoasa,dar...mai ai vreme sa le experimentezi
denisa nu vad de ce nu l-ar boteza.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Felicic, pai la tine ma ingrijoram....la mine ma ingrijoram...dar ele au 38+, 37+(Andy care triseaza, ca ea are mai mult).
Asa ca daca anunti ceva as intra in fibrilatii....dar nu e cazul acum...te astept pe la 37, 38+..

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

si eu ma gandeam dimineta la asta: lipsa linea nigra, lipsa contractii, nu ma doare nik, dorm si sforai ca un urs la hibernare (am ajuns la performanta in care merg la shusu, beau apa si mananc struguri cu ochii inchisi) ASTA INSEAMNA CA IO NU NASC?

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Acum 5 saptamani nici eu nu aveam nimic: totul era perfect:somn, papa, fara dureri...cam de 1-2 sapt au inceput
Sper ca tu sa nu ai parte de ele nici in ultimele saptamani

38 +

Mergi la inceput